Mária Magdolna és Kuthumi - Kanadai folyékony rácsok 6-10.

Mária Magdolna és Kuthumi: Kanadai folyékony rácsok 6-10.

 

2008. október 23

Csatornázta: Michelle Eloff

Forrás: lightweaver

Előző rész:

Michelle Eloff (08.09.22) - Kuthumi: Kanadai Rács az Elsőtől az Ötödik részig

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-kanadai-racs-az-elsotol-az.html?m=0

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

Mária Magdolna vagyok. Mindenkit üdvözlök az Isteni fény jelenlétében, az Isteni szeretet jelenlétében és ennek a különleges energiának az Isteni megnyilvánulásában. Ez most a szakrális ünneplés ideje és jelenleg az én feladatom megjeleníteni, manifesztálni az energiát, az Egyetlen Szív folyékony szeretete, fizikai energiájának és valamennyiőtök egységtudatosságának megnyitása alkalmából. Majd miután végeztem Kuthumi fogja folytatni egy közvetítéssel.

Máris azt kérem, hogy valamennyien csukjátok be a szemeteket, nyissátok meg a szíveteket és figyeljétek a szavaim energiáit és engedjétek meg ennek az energiának amelyet megosztok veletek, hogy dédelgesse a szíveteket és hogy beleszövődjön az Isteni fényetek mezejébe. A most aktiválandó rácsok célja egyensúly teremtése a belső konfliktusok között. A világotok minden pillanatban összeütközésekkel szembesül. Az emberiség tudatossága a jelenlegi idővonal legjelentősebb változásán megy keresztül, különösen az emberiség spirituális történetét tekintve. Amint mindegyikőtök újra értelmezi, hogy ki is ő, az igaz autentikus én szemszögéből és magáénak vallja azt a tényt, hogy az azonosságát a Forrás teremtette nem pedig a külső világ vélekedése  és kivetítései, ezzel sokkal nagyobb békét remélhettek.

Valamennyiőtökben meg van az, megjelenő béke, amit mindenki uralni óhajtana az inkarnációja során. Ti a béke élő, lélegző megnyilvánulásai vagytok és a béke azoknak a rácsoknak a mag energiája, amelyeket ma aktiválunk. Elérkeztetek életetek azon pontjához, amikor készen álltok magatok mögött hagyni azokat a dolgokat, amelyek elválasztanak benneteket a bennetek lévő békétől. A béke a szeretet egyik aspektusa, és amikor nem éltek békében, akkor nem életek együtt a szeretet Isteni forrásával. Kihívások segítik az utazásotokat, ám ez olyasmi is, amivel mindig szembesülnötök kell. Szeretettel telt szívvel szembesülnötök kell a kihívásokkal és a bátorsággal telt szív felgyorsítja a folyamatot és úgy fogjátok találni, hogy sokkal könnyebb elérni azt az intuíciót és tisztánlátást, ami ahhoz szükséges, hogy felismerjétek azokat az ajándékokat, amelyeket ezekkel kaptok. Ezért azt kérem, hogy fogadjátok hálával a kihívásokat, mondjatok köszönetet a nehézségekért, függetlenül attól, hogy mennyire kicsi vagy nagy a nehézség, mivel ezek a nehézségek a legjelentősebb ösztönzőerők az én megvilágosodásának elérésében. Békében élni nem mindig jelenti azt, hogy folyton folyvást az örömtől és az extázistól ugráltok, de amikor hálával tekintetek a nehézségekre, akkor a bennetek élő nyugalom nyilvánul meg. És ahelyett, hogy félelem vagy pánik vezetne benneteket, békével célozzátok meg a nehézségeket, ami lágy, elegáns átmenetet eredményez a tudatosság birodalmaiba és ez kinyilvánítja számotokra a megoldásokat. A lelketek terében az történik, hogy megtaláljátok ezeket a válaszokat, és amikor képtelenek vagytok békét érezni azzal kapcsolatban ahol éppen az életetekben vagytok, akkor roppant nehéz lesz hozzákapcsolódni a lelketekhez. A belső ellentmondások akkor nyilvánulnak meg amikor elkülönültséget éreztek az én aspektusaitól. Ezért azt kérem, hogy kísérletezzetek azzal az ötlettel, hogy békében éltek és békét hívtok be a szívetekbe, amikor szembesültök a nehézségekkel, amikor konfliktusokkal kerültök szembe. A konfliktus mindig egy lehetőség arra, hogy felfedezzétek a harmóniát, és részét képezi azon rácsok megalkotásának, amelyeknek célja, és amit ma szándékozunk végbevinni: a harmónia a konfliktuson keresztül negyedik sugarának ciklusát létrehozni és beteljesíteni.

Az emberiségben a tudatosság számos szintje megtalálható és azok közületek, akik ezen az ösvényen most velünk tartanak, azok elérték a tudatosság olyan szintjét amelyik hozzáférést enged a fény világaihoz, amelyekhez nem férhetnek hozzá azok, akik nem ugyanazokkal a témákkal dolgoznak mint ti. Ezért a ti felelősségetek magatokkal szemben az, hogy elfogadjátok a béke hatalmát, hogy megértsétek a különbséget a harmónia és az ellentmondások között, ami csak a választás kérdése, de nem annak választásáé, hogy vajon a harmóniát választjátok-e megtapasztalni, vagy inkább az ellentmondásokat, hanem azé, hogy vajon hogyan lehetséges mindkettőt megtapasztalni. Az egyensúly az, ami békét  hoz. És meg kell értenetek, hogy mi nélkülözi az életetekben az egyensúlyt és ezek megnyilvánulásának az egyik módja az ellentmondás. Az az ellentmondás, ami bosszant benneteket, ami követ benneteket még az elmétek legsötétebb sarkaiba is, és mindegy mennyire keményen választjátok le magatokat az énetek ezen részeiről, sohasem tűnnek el. Ezért itt az ideje, hogy felhagyjatok a meneküléssel és abbahagyjátok az elfordulást attól, ami a figyelmeteket kéri. A hatodik és a tizedik közötti rácsok segíteni fogják isteni énetek férfias és nőies aspektusait, beleértve az emberi éneteket, hogy megtaláljátok a szeretet olyan áramlatát, ami a kettőt összehozza. Ez a szeretet folyam elkezdi feltárni számotokra azokat az identitásokat, amelyeket ti teremtettetek, hogy manifesztálják a komfortzónákat, olyan eszméket és felfogásokat önmagatokról, amelyek nem feltétlenül igazak. Különösen hogyha ezek az identitások meglopják az erőtöket.

Most azt szeretném, ha elkezdenétek a figyelmeteket a szívcsakrára összpontosítani és fényt lélegeznétek be a szívetekbe. És ahogy be- és kilélegeztek a szívcsakrátokba azt szeretném, ha megidéznétek az autentikus énetek teljes esszenciáját. Képzeljétek el a szívcsakrátokat, amint magába szippantja az összes erőtöket, mindazt, ami a külső világotokban a hatalmatokat jelképezi. Engedjétek, hogy betöltse a lényeteket, lélegezzétek be, nyilvánítsátok meg, legyetek benne, éljétek meg.

Most pedig képzeljétek el magatokat szép arany, folyékony fénnyel beburkolva. Ez az arany folyadék elkezd körülöttetek mozogni, forogni az óramutató járásával ellentétes irányba. Az Anya, Atya Isten most isteni fény folyamot aktivál, ami a saját szívéből kilépve átszeli az isteni fény és szeretet síkjait és beárad a ti szívcsakrátokba. Ez a szeretet folyam túlcsordul és kiömlik a szívcsakrátokból és elkezd együtt mozogni a körülöttetek lévő arany folyékony fénnyel. Ez a két szín együtt különleges energetikai elegyet alkot, ami ebben a pillanatban lepecsételi a béke és a szeretet megszentelt esszenciáját az energiamezőtökben. Folytassátok a mély belégzést, majd teljes kilégzést, áramlásban tartva az energiátokat. Én Mária Magdolna, Kuthumi Nagyúr, Rá Nagyúr, a kegyelem isteni elohimja, a Szent Fehér Tűz Istennői és a szoláris fény Istenei segítségével olyan kollektív rácsot alkotunk, ami tartalmazza a körülöttetek érzékelhető mozgó arany folyékony fényt.

Minden belégzésnél képzeljétek el ezt az energiát az erejében növekedni és minden kilégzéssel engedjétek a szeretet fényével feltöltődni ezt az energiát, majd kiterjedni és még tovább erősödni. Merítsetek a béke esszenciájából és érezzétek, amint berobban a testetek minden sejtjének életébe. Képzeljétek el, érezzétek meg, gondoljatok bele, és ha tudtok váljatok egyé vele és terjesszétek az energiát kifelé a lényetek mélyéből.

Én Mária Magdolna valamennyiőtök számára megtartom ezt az energiát a következő 72 órára. Az én kötelességem most tovább vinni ezt az energiát, tovább építeni, átszőni vele az energiamezőtöket és azt az energiamezőt, amelyet ez az összejövetel teremtett meg. Ez az energia ki fog terjedni, hogy megtestesítse az isteni béke, a kozmikus szeretet szent elegyét és az Egyetlen Szív egység tudatosságát az emberiség számára. Ez az energia fogja meggyújtani, fellobbantani a Felső Egó fényét, mi pedig elindítjuk a szeretet szent folyamának áramlását minden egyes ember szívébe, elméjébe, testébe és lelkébe, mindazokéba akik készek és hajlandóak befogadni ezeknek az energiáknak az áldásait. És ezzel nekem most távoznom kell, de továbbra is jelen leszek, miközben az energiákat tovább építem veletek és most helyt adok Kuthuminak, hogy átadhassa közvetítését és hogy befejezhesse veletek ezt a folyamatot. Továbbra is tartsátok csukva a szemeteket, maradjatok az energiához kapcsolódva, Kuthumi pedig be fogja hozni e bizonyos rács megalkotásának következő szintjét. Tudjátok azt, hogy a szeretetem valamennyiőtök felé nagyon mély, hogy mind ragyogóan szépek vagytok, teremtésetekben tökéletesek és amit tesztek, amit tettetek és amit tenni fogtok az mind tökéletes.

Leljetek mindig békét. Au revoir.

ooooo

Én vagyok Kuthumi és a szeretet és bölcsesség sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek ez alkalommal és elhozzam nektek a megvilágosodás áldásait az újonnan megtalált szeretet új fényéhez való kapcsolódás áldásait, amit kivétel nélkül valamennyien magatokévá tesztek annak részeként akik vagytok.

Tényleg öröm így jelen lenni mindenkivel, és mindenkinek köszönjük a részvételét e lehetőség megteremtésében, amiért ezen a módon dolgozhatunk veletek. Amikor átadom a közvetítésemet kivétel nélkül mindenkivel összekapcsolódom egyedileg és a közösség energiájával is. A ma kivétel nélkül mindenkinek hozok egy-egy isteni ajándékot, személyesen megérintem a szíveteket. Érezni fogjátok a szeretetet, amelyet kerestetek, amelyről tudomásotok volt, és amit megérdemeltek, hogy a szívetek terébe lépjen. És megígérem nektek, hogy a következő 22 nap során érezni fogjátok ennek a szeretetnek az erejét, amint megteremti azokat a változásokat amelyekért folyamodtatok. Ebben a teremben mindenki, és aki hallgatni vagy olvasni fogja ezeket a szavakat a jövőben, ti mind készen álltok egyensúlyt teremteni az életetekben, különösen a belső ellentmondások terén.

A világotokat az illuzórikus identitások annyi különböző vélekedésével és kivetítésével bombázták már, hogy azt sem tudjátok, hogy jöttök vagy mentek, hogy fogalmatok sincs, hogy Jancsi vagytok-e vagy Juliska. De fontos tudnotok, hogy ez a megteremtett identitás nem ti vagytok. Mert ti a Forrás szeretetének megnyilvánulásai vagytok, amelyben és amelyen keresztül teremtettetek. Mindenhez kapcsolódtok a környezetetekben, és bár tudom, hogy ebben nincs semmi új számotokra mégis emlékeztetnem kell benneteket, mert valamennyien hajlamosak vagytok ezt elfelejteni. És ezt a hajlamot valakinek meg kell törnie, és én fogom biztosítani, hogy elfelejtsétek – mármint ezt a hajlamot, nem a tényt -, hogy valamennyien kapcsolatban álltok, hogy ezt már megtettétek, ezt már uraljátok.

Tudjátok kedveseim az önazonosítások félrevezetőek. Ezek a téves identitások teremtik meg a belső konfliktusokat. Mert vagy férfiak vagytok vagy nők, feketék vagy fehérek vagy barnák vagy vörösek és ennek eredményeként azonosítjátok önmagatokat valamivel vagy valakivel. Kérem, hogy közben folyamatosan lélegezzetek. Ezek az önazonosítások befolyásolják azt, hogy hogyan érzitek magatokat, hogyan tekintetek önmagatokra, hogyan viszonyultok az énhez és aztán ez fordul a külső világ felé. Aztán a külső világ rátok vetül, aztán ti vetültök a külső világra és aztán elszabadul a pokol. És mit kaptok eredményül? A háborút! Itt az ideje, hogy újra definiáljátok magatokat, az autentikus énetekkel azonosítva önmagatokat, arra a képességetekre alapozva, hogy az igazi lényegetekkel tudjatok azonosulni.
Elkülönültetek az igazi énetek szépségétől, de már olyan régen, hogy még azt is bevettétek, hogy rosszak vagytok, érdemtelenek, szeretetlenek és sokszor értéktelenek. Olyan fokig értéktelenek, hogy még magatok előtt is tagadjátok az isteni jogotokat, az isteni jogosultságotokat a szeretetre, a meghallgatásra, az elismerésre és apropó ezt senki nem tette veletek. Ezt ti tettétek magatokkal, mivel igazságként fogadtátok el, ha az volt, ha nem.

Tehát szeretett Fénymunkások megvirradt a nap arra, hogy újra definiáljátok önmagatokat, de nem arra alapozva amit a társadalom rátok vetít ki,  nem arra támaszkodva amit tettetek vagy nem tettetek, hanem arra alapozva hogy képesek vagytok szeretni és elfogadni a szeretetet és engedni a szeretetet magatokon, mint végtelen forráson  keresztül csatornázódni. Nem magatokból, hanem mindig magatokon keresztül még ha a pokolban lennétek is, még akkor is amikor nem akarnátok valakivel szóba állni mert elutasított minden elképzelhető lehetőséget, amelyet felkínáltatok neki. Lehettek dühösek és mégis egyben szerethettek. És ez hogyan lehetséges? Azért lehetséges, mert megbékültetek azzal a ténnyel, hogy ezek emberi érzelmek, amelyek végig fogják kísérni az egész életeteket. De azt is tudjátok, hogy a szeretet a létező legerősebb energia és ahhoz, hogy kiegyensúlyozzátok a belső ellentmondásokat szeretnetek kell a dühötöket, szeretnetek kell azt a személyt, aki kiverte nálatok az összes biztosítékot, igaz? Tehát hálát adtok az ilyeneknek és most azt kérem, hogy ne ugorjatok ki a cipőtökből, de olyan szót fogok használni, amit sokan nem fognak kedvelni. Hálát kell adnotok még azoknak is, akik kicsesztek veletek. És ha bárkit felizgattam ezzel a nyelvezettel, hát spongyát rá. Több annál az élet, mintsem hogy azon bosszankodjunk, amit egy felemelkedett mester mond vagy nem mond. Meg hát hol van ilyenkor a szeretet? Nos kedveseim mielőtt teljesen tévútra tévednénk térjünk vissza a korábbiakhoz. Szerethettek még akkor is amikor dühösek vagytok, és miért? Mert hálásak vagytok annak a személynek, aki ezt okozta. Kimozdultatok a tudatlanság korából, a magasabb bölcsesség korában éltek, kapcsolódtatok a belső erőtökhöz, ami azt mondja, hogy VAGYOK AKI VAGYOK. De mi is az az AKI? MINDEN és a legtöbbször Minden Aki egy fogalomba tömöríthető és akkor had mondjuk így: VAGYOK, AKI SZERETI AZT AKI VAGYOK! A  szeretet összes formája alkot meg mindent. És amikor elkülönültök a szeretettől azért van, mert elfelejtettétek a szeretet célját az életetekben.

Most pedig fordítsátok a figyelmeteket vissza a szívcsakrára és képzeljétek el önmagatokban ezt a hatalmas szeretet hullámot. A szeretet a Felső Egótok, és azt szeretném, ha elképzelnétek a szeretet energiát szétáradni az életetek minden egyes területére. És most mondjatok köszönetet minden olyan személynek és minden olyan eseménynek, aki ami konfliktust okozott nektek. Terjesszétek ki ezt a hálát nagyobb közösségeitekre is. Mondjatok köszönetet a vallásnak, a tanításai által okozott összes konfliktusért. Mondjatok köszönetet a világ kormányainak a gyanús ügyleteikért és kisded játékaikért. Adjatok hálát minden olyan embernek, akik becsaptak benneteket, akik hazudtak nektek, akik elhúzták előttetek a mézes madzagot számtalan módon és terjesszétek ezt ki a vallásra, a politikára, a médiára, a világon mindenre. És ahogy ezt megteszitek a hála energiájával, a szeretet energiájával, a béke energiájával, a harmónia energiájával és egyensúlyával, azzal a hatodik és a tizedik közötti rácsok aktiválódnak.

Az elohim kegyelme összekapcsolódik a szívcsakrátokkal és elkezdi feltölteni a szívcsakrát , az egyénileg csak hozzátok illeszkedő 12 szent szimbólummal. Ez a 12 szakrális szimbólum összeköt benneteket azzal az 5 ráccsal, amelyeket éppen most aktiváltunk. Ezek a szimbólumok olyan isteni fényt vonzanak be az energiamezőtökbe, amelyre az életetekben éppen most van szükségetek ahhoz, hogy biztosítsátok az igazságotok újradefiniálásának utazását kegyelemben, tökéletesen harmonikusan, kiegyensúlyozottan és békésen megnyilvánulni. Aztán a belégzéssel húzzátok magatokba ezt az energiát majd a kilégzéssel engedjétek el.

Mihály Arkangyal, a fenséges Mária Anya és a Soltecként ismert lény csatlakozik most a csoportunkhoz. Elkezdik megnövelni azt a sebességet, amellyel az energiák a csakrákon keresztül áramlanak és új kommunikációs kódot kezdenek el betáplálni a központi  idegrendszeretekbe. Ez a kommunikációs kód csak a szeretet nyelvén keresztül adható át. A szeretet nyelve pedig a szándékon, a gondolatokon, az érzelmeken, az érzéseken és a szavakon át kommunikál. Szeretném, ha most megnyitnátok az energiamezőtöket és befogadnátok azt, amit ezek a lények teremtenek meg. Lélegezzétek be ezt és engedjétek el.

Szeretteim, ahogy az energia rezgések elkezdenek felerősödni Saint Germain, Jézus mester, Hilarion  mester, Melchizédek, Metatron és Maitreya elkezdik a 6. dimenziós folyékony szeretet átjáró aktiválását. Ezen a találkozó helyen és minden olyan helyszínen, ahol dolgozni fogunk ezen aktiválások során ezek mind a 6. dimenziós folyékony szeretet átjáróiként lesznek aktiválva. A 6. dimenziós folyékony szeretet átjáróhoz azok lesznek képesek közületek hozzáférni, akik a szeretet energia szándékát használják. Nekik lesz engedélyük a 6. univerzum elérésére, amelyen keresztül aztán elérhetitek azt a 12. dimenziós átjárót, amelyet a Niagara vízesésnél fogunk aktiválni néhány napon belül.

Ezek a folyékony szeretet portálok, szeretteim azt a célt szolgálják, hogy kivonják az éteri mezőtökből az összes sebzett energiát  azokat, amelyek állandósítják a hamis önazonosítás kötődéseit, ami aztán belső ellentmondásokban jelentkezik, belső elkülönülésben. És segít mindegyikőtöket újra igazodni ahhoz az igazsághoz, akik vagytok, azzá válni, akit az Anya/Atya Isten szemén keresztül láttok. Azzá válni, akit az Anya/Atya Isten szívéből szeret.

Vegyetek újabb mély levegőt és amint kilélegeztek az energiák egy fokozattal emelkednek, a rezgések felgyorsulnak. Néhányan testhőmérséklet emelkedést is észlelhetnek.  Ha bármilyen kényelmetlenséget tapasztalnátok a nyakatok tájékán, akkor egyszerűen csak forgassátok körbe a fejeteket. Ez azért van, mert Metatron további fény kódokat adott hozzá a gerincfolyadékotokhoz. Ez emlékeket ébreszt fel bennetek. Ezek az emlékek a felemelkedett mester mivoltotok emlékei, ha nevezhetem így. Mert az arra való emlékezés utazása, hogy kik is vagytok valójában, most újra felgyorsul. A következő 22 nap folyamán a gyorsulás szintjeit fogjátok átélni, melyek minden 22 órában fognak bekövetkezni. Minden 22 órában keresztül utaztok egy csakrán és abban a pillanatban, amikor eléritek a koronát, az energia visszatér a gyökérbe, mivel az egyensúlynak és a harmóniának minden egyes csakrában meg kell nyilvánulnia. És meg kell értenetek, hogy azok az önazonosítások, amelyeket magatoknak teremtettetek a csakrákon keresztül táplálkoznak és táplálták a külső világ megteremtését, ami vagy támogatott benneteket, vagy elutasított.

Vegyetek mély lélegzetet. Mária Anya most kék energiát aktivál valamennyiőtök körül. Ez a kék energia tart meg benneteket a harmónia és a béke állapotában. Én Kuthumi most fogok egy arany szálat és átfűzöm ezt a szálat mindegyikőtök szívcsakráján. Azzal hogy átfűzzük ezt a szálat a támogatás szent szövetét teremtjük meg. A támogatást és az újrakapcsolódást az isteni mintázat eredetéhez. A Fénymunkásoknak, mint csoportnak a célját, akik azért egyesültek,  hogy leföldeljék és lehorgonyozzák az Egyetlen Szív erejét, és hogy újra élesszék a Felső Egót, és hogy elhozzák az emberiségnek a megvilágosodás Arany Korának megértését. Lazítsatok míg ez az energia felépül. Lélegezzetek be, hogy oxigénnel lássátok el a testeteket és így az energia szabadon áramolhat. Arra kérek mindenkit, hogy engedjetek be a gondolataitokba egy geometrikus ábrát, ami éppen jön a számotokra és engedjétek ezt az ábrát 30-40 cm-rel a szívcsakra előtt forogni. Ez egy kulcs, és ezek a kulcsok egy-egy dimenzionális átjárót nyitnak meg, ami a 44. illetve a 88. Univerzumhoz kapcsolódik.

A saját küszöb őrötök együtt munkálkodik most veletek és a következő 14 órában engedélyetek lesz arra, hogy hozzáférjetek a személyes Akasha feljegyzéseitekben tárolt információitokhoz, ami segít nektek megtenni azt az új lépést az életetekben, hogy újra definiáljátok a saját igazságotokat. A 14 óra végeztével ez az ajtó bezárul. Ez persze nem jelenti azt, hogy soha többé nem fogtok tudni hozzá férni, de most azzal az energiával kell dolgoznotok, amelyet most kaptok meg. Ha bármire emlékeztek az álom állapotokból , azt írjátok le. Egyébként meg csak azt figyeljétek, hogy hogyan éreztek ennek a 14 órának a végén. Valami olyasminek a megteremtéséhez járultok hozzá, ami messze tágasabb annál, amit egyáltalán el tudtok képzelni, ami a tendencia megfordításához, a 11:11-ben a szerencse megfordításához mérhető.

És mindegyikőtök létfontosságú szerepet játszik a sötétség átjáróihoz vezető ajtók lepecsételésében, ami november 11.-én kezdődik, három napig tart, és november 13.-án a megvilágosodás egészen új korszaka kezdődik el. És sokan közületek elkezdenek összekapcsolódni a szeretet szolgálatával, a szeretetben szolgálás és a szereteten keresztüli szolgálat  egy újabb szintjével. És ti fogjátok megírni az új történetet, az élet új történetét. Lélegezzetek be a testetekbe energiát, felismerve a küszöb őrötök jelenlétét. Nyilvánítsátok ki azon szándékotokat, hogy hozzáférjetek az Akasha krónikában tárolt információhoz  és mondjatok köszönetet, hogyha ez megtörtént.

Most pedig azt szeretném, ha mindannyian kiválasztanátok egy olyan szót, ami meghatalmasít benneteket, ami eltölt benneteket a bátorság, az erő és a szeretet esszenciájával. Ha meg van, képzeljétek el ezt a szót energia formában és öntsétek bele ezt az energiát az általunk megteremtett 5 rácsba, a 6.-tól a 10.-ig. Alkossatok képet arról, vizualizáljátok, amint az energia belefolyik a fény folyójába, amelyet aktiváltunk, és ezzel képessé válik, hogy megérintse a bolygó minden emberének szívét és lelkét, függetlenül attól, hogy fel fogják-e ezt használni vagy egyáltalában felismerik-e vagy sem. Vegyetek még egy mély levegőt és lazítsatok. Forgassátok a fejeteket a vállatokon és egyenesítsétek ki jobban a gerinceteket. Metatron Nagyúr belekódol egy-egy szimbólumot mindegyik csakrátokba, ezek a szimbólumok a csakrák dimenzióit nyitókulcs gyanánt is szolgálnak. Ahhoz, hogy fogadni tudjátok ezt a magas feszültségű energiát, hogy úgy mondjam. Mária Anya biztosítja, hogy a kék fény, amelyet korábban köröttetek megalkotott, folyamatosan megtartson benneteket ebben a nagyon békés és védett térben. Ami által senki és semmi, inkarnált [megtestesült] vagy diszkarnált[testetlen] formában sem tudja megérinteni vagy megzavarni azt, amit mi bármilyen formában megteremtünk most. Nagyon óvatosan helyezzétek a kezeteket a térdetekre, engedjétek a tenyeretek csakráit összekapcsolódni a térdek csakráival és ezáltal hozzá kapcsolódtok az adás és a kapás képességéhez. Azon képességetekhez,  hogy összevegyüljetek és együtt folyatok az élettel, hogy hajlékonyak, önátadók legyetek és hogy alávessétek magatokat a Felsőbb Énetek hatalmának és fényének az igazság magasabb világának, amelyből amúgy származtok.

Adjatok hálát magatoknak azért a döntésetekért, hogy ma jelen voltatok. Köszönjétek meg egymásnak, hogy összegyűltetek és hogy megalkottátok a szeretet e hatalmas rácsait, olyan rácsokat, amelyek megteremtik az Egyetlen Szív energiájának egyesülését férfiakkal és nőkkel, a férfiassággal és a nőiességgel és a szeretet egyesítését mindezekkel.  Vegyetek még egy mély lélegzetet, lazítsátok el a testeteket és engedjétek meg nekünk, hogy tovább dolgozzunk az energiákkal rajtatok keresztül, miközben én tovább beszélek mindannyiótokhoz. Önmagatok újra meghatározása, újra definiálása szeretteim bizony időnként nehézségekkel jár. Azért mondom ezt, mert amit önmagatokról gondoltok, az fogja a nehézséget okozni és meg kell kérdeznetek magatoktól, hogy amit magatokról gondoltok az vajon igaz vagy sem. És azt azért vegyétek figyelembe, hogy általánosságban azért a negatív hiedelem rendszereitekről beszélünk. Az önazonosítások támogathatnak vagy el is pusztíthatnak valamit, és ahogy azt már korábban mondtam, ez belső konfliktust idéz elő. A béke megteremtése önmagatokkal, a béke megteremtése azzal, ahol az életetekben tartotok nagyon fontos része ennek a folyamatnak. Azok az energiák, amelyek azért kerülnek előtérbe, hogy a bolygótokat magukévá tegyék olyan energiák, amelyeket soha azelőtt nem tapasztalhattatok meg, ezek olyan energiák, amelyek önműködően teljesen át definiálják az életfelfogásotokat, azt a nézőpontotokat, ahogyan az élethez viszonyultok, ahogyan másokhoz viszonyultok és legfőképpen azt, ahogyan önmagatokhoz viszonyultok. A 2008. december 21.-én bekövetkező második felemelkedési hullám mindannyiunkat bevon annak magasabb kifejeződésébe, akik vagyunk. És ti azt választottátok, hogy egyel magasabbra kapaszkodtok a létrán velünk együtt. Ez pedig azt jelenti, hogy más szemszögből nézitek az életet, csupán azért mivel új magasságba emelkedtetek. Madártávlatból szemlélhetitek a dolgokat mely nézőpont nektek még eddig soha nem adatott meg. És ez ellát benneteket az újra meglelt meghatalmasodással, felvilágosít benneteket és a ti megvilágosodási utazásotok az, ami segít benneteket támogatni a kollektív tudatosságot, hogy az megtegye saját maga választását is ugyanerre. Nem a ti dolgotok megmenteni a világot. Nem a ti feladatotok annak biztosítása, hogy mindenki megtalálja a fényt és bizonyosan nem a ti dolgotok mindenki gondjait orvosolni. Van nektek elég saját tenni valótok. A ti dolgotok ti magatok vagytok. Szóval munkára fel! Kedveseim a ti dolgotok az, hogy a szeretet élő, lélegző, két lábon járó megtestesülései legyetek. Ebben a közegben megérinthetitek minden egyes személy szívét és életét, akivel csak találkoztok. Minden találkozásnak hatása lesz, de senkit sem kell megpróbálnotok meggyőzni, hogy kövesse a ti utatokat. Éljétek az életeteket összhangban az igazságotokkal, és akik kapcsolódnak hozzá, azok majd idomulnak is hozzá. Kivétel nélkül mindeni közületek, itt és most utat épít, mivel ezért jöttetek ide. Azt kérjük, hogy tapasztaljatok, érezzetek, adjátok és fogadjátok a szeretet energiáját minden formában, ami megadatik. Soha nem különültetek el, a társadalom lett félre vezetve, hogy a szeretettől elkülönültnek érezzétek magatokat, meglepett kisfiúkként, hisz mind azok vagytok. Ahhoz, hogy ezeknek a rácsoknak az energiáit beteljesítsük, azt fogom kérni mindannyiótoktól, hogy elalvás előtt töltsetek ma némi időt azzal, hogy azonosítsátok mindazt, amit magatokban és az életetekben szeretetnek neveznétek, és úgy aludjatok el, úgy merüljetek álomba, hogy megtartjátok magatokban, az elmétekben ezt az energiát. És a testetekben, a szívetekben hálát adva mindennek, és azután szeretném, ha tudatosulna bennetek, hogy mit éreztek, amikor reggel felébredtek. És amikor felébredtek azonosítsatok újra mindent, ami a szeretetet jelenti az életetekben, és amikor legközelebb elnyugszotok akkor is tegyétek ugyanezt.  Próbáljátok ezt meg legalább 3 alkalommal egymás után este és reggel, és szeretném, ha meglátnátok, hogy mennyire másként éreztek, majd amikor folyamatosan azonosítjátok a szeretet hatalmát az életetekben.

Most már itt az ideje, hogy befejezzem szóbeli közvetítésemet, mégis ezután is valamennyiőtökkel kapcsolatban maradok és energetikailag folytatom veletek a munkát a következő 14 óra idején. Az energiák folyamatosan változtatják frekvenciájukat, ahogy mondtam minden 22 órában. És a következő 22 napban azon fogok munkálkodni, hogy mindannyiótokban megalkossam a szeretet új rácsát és körülöttetek, előttetek, alattatok minden oldalatokon, az autentikus énetek segítségével. Bízom benne, hogy mind megértitek ezt az utazást, az emlékezés utazását arról, hogy milyen szeretni és szeretve lenni és bízom benne, hogy mind elfogadjátok, hogy a megvilágosodás korában éltek, hogy a megvilágosodás harcosai vagytok, a megvilágosodás férfi Istenei és Istennői. És amikor csak a földre helyezitek a lábatokat, akkor ezzel az energiával kódoljátok be a földet is. Az isteni ősmintázatotok benne található a lábnyomotokban. Ezért kell járnotok az utatokat, a férfi és női harcosok, az Istenek és Istennők, a papok és papnők útját és mindenekelőtt a Mester Alkimista útját, mert ti mind azok vagytok.

Egy percre se feledjétek, hogy mindig jelen vagyunk, hogy vezessünk, hogy védelmezzünk benneteket, hogy támogassunk benneteket és igen gyakran azért is, hogy molesztáljunk. Minden pillanat melyben megtapasztaljátok önmagatokat, egy-egy lehetőség a szeretet növelésére, arra hogy meghatalmasítsátok önmagatokat az önismerettel és kiterjesszétek a nézőpontotokat túl mindenen, amit valaha képesek voltatok elképzelni. Töltse be a szeretet lényeteket és érezzétek meg valamennyien igazán, hogy mennyire szeretünk benneteket.

Én vagyok Kuthumi, a szeretet és bölcsesség arany sugarának csohánja, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket. Adonai.

Soron következő Kanadai Rácsok

Mária Magdolna: Kanadai folyékony rácsok 11-15.

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-kanadai-folyekony-racsok.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...