Mária Magdolna - (11:22) Az új hajnal

Michelle Eloff (08.11.22) - Mária Magdolna: (22:11) Az új hajnal


Michelle Eloff által csatornázva ©
Forrás: thelightweaver

Johannesburg, Dél-Afrika
2008.11.22

Fordította: Mácz Annamária, [kommentárok]: Szigeti Antal

Nagyon húzós! 

Hanganyag letöltési linkje(Szigeti Antaltól): https://www.mediafire.com/file/x6kssgunxssh1xr/M%25C3%25A1ria_Magdolna_22_11_Az_%25C3%25BAj_hajnal.mp3/file

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül. 

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel, és ez hasonló folyamatot indít el benned is. Ez nem teljesen ugyanaz, mintha ott lennél a csatornázott Mester jelenlétében, ugyanakkor a hatása éppen annyira erőteljes. Ne aggódj a channelling résztvevőinek megadott időpontokkal kapcsolatban. Te is hasonló utat jársz majd be isteni tervednek, időzítésednek és célodnak megfelelően. 

__________________________________________________________________


Mária Magdolna vagyok, és azért érkezem a fény és a szeretet ezen jelenlétében, hogy mindannyiótokat üdvözöljem, és elhozzam számotokra annak isteni bölcsességét, ami a szeretet és igazság felsőbb birodalmaiban létezik.

Drága lelkek, az idő elképesztő sebességgel változik, és mindannyiótokat arra kérjük, hogy csatlakozzatok rá a bennetek lakozó tudás végtelen gazdagságára, és bennetek lakozó bátorság végtelen forrására. Amint a napok egymás után bontakoznak ki, arra ösztönöznek benneteket, hogy öleljétek át ezt az erőt, öleljétek át önmagatokat, és értsétek meg, hogy az út, amin jártok egy új világba vezet benneteket, a felsőbb dimenziókba és az isteni tudatosság kiterjedtebb birodalmaiba.

A világ, ahogy eddig ismertétek, megváltozott, és tovább változik majd; minden egyes lépés egy[-egy] beavatás, mint ahogy azt bizonyára legtöbben már felismertétek. A felismerések nagyobb tudatosságot eredményeznek, ezért nagyon fontos, hogy szánjatok arra időt, hogy átöleljétek önmagatokat, hogy átöleljétek a bennetek létező isteniséget, [ugyanúgy,] ahogy a rajtatok kívül létező isteniséget is. Itt az ideje, hogy hálát adjatok, és hogy felismerjétek, hogy számos különböző módon nyertétek [el] jutalmatokat mindazért, amit elértetek.

Amint az új hajnal átölel benneteket, új útra indultok, ami olyan világba vezet, ami első pillantásra ismeretlennek tűnhet, ám az idő múlásával felismeritek, hogy nagyon is jól ismeritek ezt a világot; a belső világ ez, amely köszönt benneteket, és felfedi előttetek valódi esszenciáját. Ennek az esszenciának az igazsága egyúttal a bennetek rejlő végtelen forrás igazsága is. A Föld Anya, az anyatermészet, az Ég Atya, és mindaz, ami ebben a világban létezik, mind arra csábítanak titeket, hogy lépjetek előre, lépjetek ki a fényre, és annak teljességében öleljétek át az élet ezen új szakaszát.

Az ismeretlenbe vezető út gyakran rémisztő, de egyúttal felfedezésre is bátorít benneteket, arra ösztönöz benneteket, hogy lépjetek be, és ismerkedjetek meg vele. Az új tapasztalatok számos dimenzióját tartalmazza, olyanokat, amelyek gazdagítják majd a lelketeket, és új értelmet, valamint nagyobb mélységet ad majd az életetekhez, mint egészhez.

Mindannyian számos kihívással kellett, hogy szembenézzetek, ezek a kihívások erősebbé tettek benneteket, bölcsebbé, és elfogadóbbá. Mindez nem ok és cél nélkül történt, és most már készenálltok rá, hogy ráébredjetek, miért is történt pontosan az, ami történt. Sok-sok éven át járták Mesterek az utat, amin most ti jártok, jeleket, ómeneket hagyva számotokra, és most a ti felelősségetek, hogy felismerjétek ezeket a jeleket, és személyes terveteknek megfelelően értelmezzétek azokat. A bolygón az összes Fénymunkás földi karmája végére ért, és Kozmikus karmátokból is számos szintet befejeztetek, és most bizonyos értelemben új könyvet kezdtek írni. Ez az új könyv nem csak új történetet, hanem új kalandot is kínál, és én, Mária Magdolna nagy részét képviselem ennek az útnak, és veletek tartok a kiterjedt tudatosság új birodalmaiba. Arra kérlek benneteket, hogy bízzatok abban, ami előttetek áll, arra kérlek benneteket, hogy nyissátok ki a szíveteket, és öleljétek [át] azt, ami felétek tart, [e] kérésemnek pedig az az oka, hogy [már] készen álltok felfedezni [azokat] a birodalmakat, amelyeket eddig csak nagyon kevesen tapasztalhattak meg.

A nagy mesterek, akik mesterévé váltak [annak] az útnak, amelyet ti befejeztetek, és [annak is] amelybe most belevágtok, örökké ott vannak veletek, minden egyes lépéseteknél, hogy megmutassák nektek, hogy emberi lénynek lenni nem csak kihívásokkal teli utazást jelent, hanem olyan utat is, ami telve van csodákkal, végtelen lehetőségekkel, hogy megérthessétek az emberi kifejezés tágabb dimenzióit. Az én kifejezése időnként nagyon nehéz feladat lehet, ám szükséges feladat, mert megmutatja számotokra, hogy mire vagytok képesek, megmutatja nektek, hogy [az] a világ, amelynek úgy döntöttetek, hogy egy időre a részei lesztek, része a nagyobb tervnek, a lelketek utazásának, a [férfi] Isten és Istennő hangjának kollektív kifejeződéseként.

Egyetlen tapasztalatotok sem volt hiábavaló; most minden egy nagyobb képet formál – olyan képet, ami felfedi önmagát előttetek az elkövetkezendő hónapokban. A nem túl távoli jövőben aktiváljuk az általam Magdolna oszlopoknak nevezett dolgokat, ezek az oszlopok energiafonalakat tartalmaznak, amelyek [olyan] dimenziókat nyitnak meg az emberi lélekben, amelyek eddig a pillanatig még nem aktiválódtak a tömegekben, habár a tömegek, amelyekre most utalok, a Fénymunkások tömegei, mivel ezeket az energiákat nem lehet szétosztani olyanok között, akik nem hajlandóak teljes felelősséget vállalni az életükért és a tetteikért. Amint minden egyes oszlop lehorgonyzásra kerül, újabb és újabb fények gyulladnak fel a Föld bolygón, ezek a fények olyan sugarakat bocsátanak ki, amik közvetítik a többi világ felé irányuló kommunikációt. Ezek a világok érzékelik a közvetítést, és értesülnek [arról] a tényről, hogy elértétek a kritikus tömeget, és itt az ideje, hogy az, ami a Fény Nagy [férfi] Testvériségében és a Szeretet Nagy [női] Testvériségében elhelyezésre került, most működésbe lépjen. Ezeknek a tevékenységeknek [activities] messzire mutató következményei vannak; e következmények segítenek majd nektek jobban megérteni Isten mennyei tervét.

Sokan úgy éreztétek, hogy a sötétségben küszködtök, próbáltok utat találni a fénybe, és megtapasztalni legalább valamilyen szinten azt, amit ti normálisnak véltek, de a normálisság, ahogy eddig ismertétek soha többé nem bukkan fel az életetekben. Kérlek [benneteket], ne ijedjetek meg, amikor ezt mondom, mert a múlt normái többé nem hasznosak, nem visznek előre ott, ahová most tartotok.

Az emberiség egésze a tűz beavatásain megy most keresztül. A tűzenergiáknak muszáj most aktiválódniuk, a beavatásokat be kell fejezni, hogy elérhessétek önmagatok mesterévé válásának azon szintjét, ami ahhoz szükséges, hogy tartós hozzáférést nyerhessetek ezekhez a felsőbb világokhoz.

Minden egyes Magdolna oszlop egy[-egy] kristály fénypillér. A bennük lévő fonalak nagyon hasonlóak a lényetekben lévő DNS fonalakhoz. Fejlett, és igen kifinomult technikák bizonyos értelemben; amint rácsatlakoztok ezekre a technikákra, felfedezitek, hogy ahol voltatok az csupán a kezdete annak, ami még jön, de készenálltok, készenállunk, és az Egyetlen Szív aktívan dobog.

Úgy döntöttünk, hogy Magdolna oszlopaim közül 122-t Kanada országában horgonyzunk le. A többit bolygószerte szórjuk szét, különböző helyszíneken, amikről majd később adunk át információkat. Az aktiválásokat London városában kezdtük meg (erre talán néhányan emlékeztek); azért választottuk London városát, mert az a koronacsakra energiáit tartalmazza. Betápláltuk az energiát a koronacsakrába, lefutott a gerincfolyadékkal a gyökércsakrába, a Nílus folyó minősül a csatornának, ami a gerincfolyadékot tartja. Most pedig arra a területre koncentrálunk, amit a felsőbb egóként azonosítunk (Kanadára).

Amíg meg nem értitek, hogy mit jelent az életeteket az egómentesség nézőpontjából élni, addig kénytelenek lesztek a földi élet csapdáit megélni, ez azonban nem jelenti azt, hogy isteni jogaitok bármely részét is megtagadnák tőletek. Azt jelenti, hogy készenálltok nagyobb felelősséget vállalni, és ez megjelenik a Fénymunkás önéletrajzotokban, új utakat láttok kibontakozni magatok előtt, olyanokat, amikről korábban nem is gondoltátok, hogy az életetek részei lehetnek majd. Azoknak, akik eddig úgy érezték, hogy hiába keresték életük célját, most itt az idő, a nagyobb kép feltárul előttetek. Eljött annak is az ideje, hogy megkérjünk benneteket, hogy [az] energiátokat tartsátok a testetek, elmétek, szívetek és lelketek szent edényében; ez azt eredményezi, hogy szélesebb körű, mélyebb kapcsolatot tapasztaltok majd a kollektív lelketekkel, és most már készenálltok találkozni az összes aspektussal, más szavakkal, [azokkal] az emberi lényekkel és fénylényekkel, akik a kollektív lelketeket alkotják. Ez önmagában is elegendő ok az óriási ünneplésre, mivel ahogy ennek az úgynevezett kirakósnak a darabjai egyesülnek, olyan újra-összekapcsolódást tapasztaltok meg, ami széles perspektívát nyit majd a szívetekben, az elmétekben és a lelketekben.

Mialatt a testetek számos további változáson megy át, a szívetek kiterjed azokon a birodalmakon túlra, amikhez hozzászoktatok, és elér az Atya/Anya Isten szívébe. Amint megérintitek ezeket a tágasabb birodalmakat, és megtapasztaljátok a bennük létező szeretet nagyobb mélységeit, számos dologra rájöttök majd az emberi lélekkel, az ember szellemével, személyiségével és [azokkal] az archetípusokkal kapcsolatban, amelyek az emberi lényként való létezést alkotják. Amint közelebb értek életetek élésének új módjához, kezditek kiszabadítani magatokat az archetípusok kötelékéből, mindazonáltal megtapasztaljátok a felsőbb archetípusok tágabb aspektusait – azokat, amik átvezetnek benneteket a tűzön, egyenesen a lélekbe. Az éter eleme, a fény eleme és a hang eleme azok az energiák, amelyek előrehajtanak benneteket a jövőtök irányába.

Nagyon fontos, hogy úgy döntsetek, [hogy] felfedezitek a belső világaitokat és időt szántok arra, hogy önmagatokkal legyetek. Senki nem ismerhet meg egy másik embert, amíg nem ismeri meg teljesen önmagát, mert önmaguk felismerése másokban az, amihez igazán kötődni tudunk, ami rajtunk kívül létezik, ezért a november 21-én érkező energiák, amik 22-re is átcsorognak olyanok, amelyek összekapcsolnak benneteket az emberi szellem nagyobb tervével. A régi világ számos dimenzióját magatok mögött hagytátok, mivel 2008. november 13-tól az Új Korszak, a New Age – ahogy gyakran utalnak rá - utolsó megalapozó szakaszára ébredtek; nevezik ezt Aranykornak is, vagy a Vízöntő korának. A korszak egy olyan időszak, amikor szélesebb körű tapasztalatokat szereztek; így aztán az angol „kor” szó, azaz „age”, akár betűszóként is értelmezhető: „acquiring greater experience”, azaz széleskörű tapasztalatok megszerzése. Az Aranykor arany lehetőség arra, hogy még több tapasztalatot szerezzetek, vagy arra, hogy még inkább tudatossá váljatok az arany energiákra.

Ahogy a szükségleteitek fejlődnek az Új Korszaknak megfelelően, látni fogjátok, hogy megváltozik a prioritás rendszeretek, más dolgokért küzdötök, ez pedig biztos jele annak, hogy az egómentesség irányába haladtok. Észre fogjátok venni, hogy kevésbé kötődtök a földi anyagias birtokláshoz, ehelyett önmagatokban nagyobb vágyat éreztek majd arra, hogy feltöltődjetek az isteni szeretet esszenciájával, amiről hosszú hónapokig és évekig beszéltünk nektek.

A Magdolna oszlopok létrehoznak egy [olyan] kristályos folyékony rácsot, ami biztosítja majd, hogy az új élet eme arany lenyomata jelen legyen egy olyan energiamezőben, amelybe soha nem hatolhatnak be negatív vagy ártó szándékkal, és azok, akiknek tiszta a szíve, mindig oltalomra találnak ebben a rácsban, és benne maradhatnak. Egy harminc napos periódus alatt energiáid összerendeződnek ezekkel a kristályrácsokkal, és minden alkalommal, amikor az oszlopok egyike leföldelésre és aktiválásra kerül, energiátok felerősödik, megnövekszik erejében és fényében. Tudatosságotok többé nem korlátozódik arra, ami a Három Dimenziós Világ kollektív tudatosságában létezik, ennek eredményeként pedig százhuszonkétezer új lény lép be a Föld Anyát körülvevő fénykörökbe. A fénykörök bizonyos értelemben zárva voltak a Földön élők számára, egyszerűen azon sűrűség miatt, aminek ki voltatok téve, és nem kockáztathattuk meg, hogy bárkit is kitegyünk ilyen erőteljes energiáknak, ha az illető nem áll még készen arra, hogy megbirkózzon ezzel. Mivel fenntartottatok bizonyos konzisztencia [következetességet, állagot] szintet személyes fejlődésetekben és személyes utatok során, ezek a fénykörök most folyékonnyá válnak, lehetőséget teremtenek a tiszta szívűek számára, és azok számára, akik úgy döntöttek, hogy a folyékony szeretet birodalmaiban akarnak élni, hogy mélyen elmerüljenek ezekben a világokban, és többet tapasztalhassanak meg önmagukból.

A százhuszonkétezer lény, akikre utaltam, egy-egy oszlophoz kerülnek kijelölésre, amelyeknek a lehorgonyzásán és aktiválásán mi mindannyiótokkal együttműködve dolgozunk majd. Amint az oszlopok aktiválódnak, energiájuk a folyékony rács részévé válik, és így könnyedén és kényelmesen össze tudnak kapcsolódni a ti energiáitokkal. Energiájuk nagyon különbözik azoknak a lényeknek az energiájától, akikhez már hozzászoktatok, észre fogjátok venni, hogy az energiák finomabbnak tűnnek, ugyanakkor sokkal intenzívebbek, a tudatalattiba való behatolási képességük rendkívüli, ez pedig megnyit egy [olyan] kommunikációs rendszert, ami lehetővé teszi ezeknek a lényeknek, hogy behatoljanak a tudatalattitokban lévő információkba és történésekbe.

A tudatalatti elme egy szövetséges, ám ugyanakkor szabotálhatja is utatokat, amint azt már bizonyára legtöbben észrevettétek, nagyszerű erőfeszítéseitek és bátorságotok egyik jutalma, hogy ezek a lények segítenek majd nektek. Azért lettek kijelölve ezekre a feladatokra, mert kiérdemelték a jogot, hogy ilyen módon veletek dolgozhassanak, ők ezt választották, és teljes mértékben elkötelezettek annak teljesítésére, amire vállalkoztak.

Az alatt az idő alatt, amíg teljesen aktiváljuk fényoszlopaimat, számos varázslatos átalakulásnak lesztek szemtanúi, személyes szinten, és a világban egyaránt. A kormányzati szférában zajló változások, különös tekintettel az Amerikai Egyesült Államokéra, jelzésértékűek, az energia, amit leföldeltünk, és amellyel [együtt]dolgoztunk mindannyiótokkal, megváltoztatta az emberiség sorsának irányát, és az Aranykor valóban itt áll a küszöbön.

Amint az Aranykor arany gyökerei mélyebbre hatolnak a Föld Anya testében és behatolnak a kollektív tudatalatti mélységeibe, a régi világ úgy válik egyre távolabbi emlékképpé. Néhányan már érzékelitek, hogy, amit néhány hónappal ezelőtt éltetek át, [az] olyan, mintha egy előző életetekhez tartozna, távoli időszak, amellyel már nem azonosítjátok önmagatokat; és ez mind remek, mert megerősíti, hogy újra kitaláltátok önmagatokat és többé nem a régi paradigma szabályai, és előírásai alapján határozzátok meg önmagatokat.

Én, Mária Magdolna, 2008. december 12-én foglalom el teljesen új szolgálati szerepemet, az Univerzális Napforduló idején. Ekkor magammal hozok tizenkét új tudatosság-szálat, amelyeket mindannyian megkaptok. A Hatalmas Istennő e fonalai a magasabb szintű bölcsesség, a szent tudás és az isteni szeretet energetikai közvetítői. Ezek a szálak hozzájárulnak az Egyetlen Szív szent rácsának szövetéhez, közelebb hozzák egymáshoz a lelkeket, és ez az egyik oka annak, amiért korábban arról beszéltem, hogy megtapasztaljátok az újraegyesülést a kollektív lelketek aspektusaival. Amint minden lélekcsoport összegyűlik, az energia kollektíve felerősödik, és ez felülíró mechanizmusként azt eredményezi, hogy a régi paradigmás kollektív tudatosság végül szétoszlik, és többé nem lesz képes behatolni azok tudatalattijába, akik úgy döntöttek, hogy a régi paradigmán kívül akarnak élni, ez az új világ lényege.

Az új hajnal, az új nap e ciklusa számos új kezdetet ígér, és látni fogjátok, hogy a küzdelmek, amiken átmentetek a múlthoz tartoznak. Ünnepeljétek ezt az időszakot, és engedjétek meg magatoknak, hogy érezzétek a Forrás inspirációját egyesülni veletek, és emlékeztessen benneteket arra, hogy ti is a teremtés végtelen forrásai vagytok. Annak tudatában, hogy a teremtés végtelen forrásaként élitek az életet, összehangoljátok magatokat a végtelen öröm, béke, harmónia, gyönyör és szeretet forrásával.

Észrevettük, hogy néhány ember izgatottá válik, mikor hallanak bennünket ezekről a nagyszerű és csodálatos, közelgő dolgokról beszélni, ám tapasztalatuk valóságában még mindig teli vannak kihívásokkal, próbákkal, megpróbáltatásokkal, küzdelemmel és fájdalommal. Ez csupán egy ciklus vége, egy [olyan] korszak vége, amelynek [végeztével] nem kell többé [azt] hinnetek, hogy muszáj a részévé válnotok ahhoz, hogy részei legyetek az életeteknek, más szavakkal ahhoz, hogy emberi lénynek tekintsenek benneteket. Lehetőségetek van másképp dönteni; már sokszor meghoztátok ezt a döntést, és minden alkalommal mikor így döntötök, az életetek új irányba mozdul, rezgése fokozódik, és gyakran a kihívásaitok intenzitása is ezzel együtt nő. Ez [utóbbi] azért van, hogy erősebbé tegyen benneteket, hogy megnyisson benneteket azon bölcsesség felé, ami ott van bennetek, és hogy segítsen kioldozni önmagatokat a régi világ kötelékeiből. Sokszor a régi elengedése sokkal fájdalmasabb, mint az új beengedése.

Komfort zónáitokat eltávolították, meg kellett látnotok, hogy az anyagi világ csak nagyon keveset jelent, ha nincs benne szeretet, bizalom, béke, öröm vagy boldogság. Ez az új korszak, ez az új időszak inkább arról szól, hogy kielégítsétek a lelket, a szellemet, mint arról, hogy feltöltsétek a fizikai életet külsődleges birtoklásokkal, és aztán hozzákapcsolódjatok, [ahhoz] ami aztán lehúz benneteket, és akadályoz az előrejutásban. Az életetek okkal vált egyszerűbbé, és néhányotoknak nagyon sok helyre el kell utaznia, ezért a földi hívságokhoz kötődés nem szolgálja isteni célotok nagyobb tervét, ezért drága lelkek, bízom benne, hogy látjátok, [hogy] miért történtek, miért történnek bizonyos dolgok az életetekben, miért kerülnek bizonyos tapasztalatok az utatokba; azért történt, történik minden így, hogy szabadok lehessetek, hogy valóban táncolhassatok az élettel, együtt mozdulhassatok a Lélekkel és felfedezzétek az élet összes területét.

A múltban normálisnak számított, vagy inkább úgy mondom, az volt a norma, hogy az emberek egyetlen helyen maradjanak sok-sok évig, és azokat, akik nem így tettek felelőtlennek, cigányoknak vagy nomádoknak bélyegezték. Ebben az Új Korszakban az válik normává, hogy senkinek sem kell hosszú ideig egyetlen helyhez kötődnie. Látni fogjátok, hogy ahogy haladtok, ahogy növekedtek, ahogy átutaztok az életen, számos helyre juttok el, és bárhol is legyenek a gyökereitek, ott hagyjátok a nyomotokat mindenütt, ahová csak elvetődtök, és mikor tovább álltok, az energia hálás lesz azért, amit adtok, és azért amit hátrahagytok, és boldog szívvel int nektek búcsút, mert tudja, hogy ahová mentek, [az] hasznot húz majd abból, amit kínálni tudtok számára, és ti is hasznot húztok abból, amit ott szereztek, ezért ne zavarjon benneteket, hogy az életetek úgy tűnik teli van rengeteg változással, semmi sem tűnik állandónak, növekedjetek az élet áramlatával, legyetek rugalmasak, és élvezzétek a kalandot. Univerzális cigányok vagytok, kozmikus nomádok és szabad lelkek – ünnepeljétek ezt, és hagyjátok, hogy a Föld Anya teste gazdagítsa a lelketeket, még annyi minden megosztanivalója van veletek, és itt az ideje, hogy kilépjetek, kalandozzatok az ő hatalmas kincsestárában, és követeljétek a saját részeteket ebből a kincsből. Legyetek tudatában, hogy nagy becsben tartunk benneteket, vigyázunk rátok, és egyetlen lépéseteket sem hagyjuk figyelmen kívül.

Miközben a szívetek tovább nyílik ezen kincsek követelésével, olyan szinteken gazdagodtok, amelyeket nem ismerhettek meg, amíg el nem hullajtjátok emberi porhüvelyeteket, [és] látni fogjátok, hogy az új élet ígérete nem üres ígéret, hanem telve van a Minden Létező nagyszerű szeretetével.

Mária Magdolna vagyok, szeretetem kísérjen benneteket utatok minden lépésénél. Au revoir.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...