Kuthumi – (7:27) Csillag Kód Aktiválás a Chironhoz kapcsolódó Chi-Sor Csillagkapun keresztül

Kuthumi – (7:27) Csillag Kód Aktiválás a Chironhoz kapcsolódó Chi-Sor Csillagkapun keresztül

galactic-alignment2.jpg

Michelle Eloff©

2007. Július 27; Dél-Afrika; Johannesburg

Forrás: thelightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Hanganyag letöltési linkje(Gárdi Marianna): http://www.mediafire.com/download/lb3nwb9rdvjykzc/Chi-sor.mp3

vagy Youtube-n hallgathatós verzió: https://www.youtube.com/watch?v=tJ7dk826tdY

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra az átalakulás, az átláthatóság, a rehabilitáció és a megvilágosodás áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben biztonságban tartunk Isten tenyerén, és vidáman tartunk benneteket Krisztus szívében. Szeretteim az összejövetelünk ma abból a célból történik, hogy elhozzunk mindnyájatoknak egy isteni lehetőséget, arra hogy a saját isteni lényetek mélyebb birodalmaiba utazzatok, egy helyre ahol képesek vagytok, mélyebb útmutatásokat kapni, valamint a helyre, ahol önmagatok nagyobb aspektusait fedezhetitek fel.

Az idővonal, amin magatokat jelenleg találjátok megtapasztalva az életet belül valójában egy különleges dolog. Az egyik, ahol önmagad sok oldalát fedezheted fel. Ennek eredményeként sokan érzitek az energiátok egynél több irányba való húzását. Az energia ezen sokoldalúságai mind szólítanak titeket, hogy fedezzétek fel ezeket azért, hogy ennek a kreativitása kifejeződhessen. Meg tanultok muldidimenzionálisan élni. Ez önmagában megkívánja, hogy a felderítetlen énetek számos aspektusa kifejezésre kerüljön. Ezért új helyeket találtok a fizikai valóságotokban, amelyek lehetővé fogják tenni nektek, hogy számos különböző aspektusaiddal az emberek eltérő típusaival legyél. Ez nem szükségszerűen jelenti azt, hogy elveszted a fejed, hogy úgy mondjam. Minden, amit ez jelent az, hogy elveszted önmagad merev aspektusait, hogy önmagad új isteni aspektusai egyesüljenek a fizikalitásoddal, a jelenlegi személyiséged egy részévé válva, kiterjesztve ezt, miközben a kifejeződésed magára ölt új energia frekvenciákat. A mai csillag kód aktiválás szükséges része ezen utazás kiterjesztett és magasabbra emeltebb kifejeződéséért. Mivel ez az utazás áttöri a tagadás/elutasítás mátrixát. Ezen mátrix áttörése az énen belül valamint a kollektív tudatosságban felnyitja az új kifejeződés sugárútjait – a helyeket, ahol önmagatokat találjátok, miközben megtapasztaljátok az új energiák életörömét.

A Chi-Sor Csillagkapu egy vibráció, ami legtöbbeteknek ismerős a fénytestében. Ez most az egyik dolog, amit a fizikalitásotokba integráltok egy nagyon különleges és egyedi célból. Ez a sajátos energia lerögzül benned és rajtad keresztül. Ez alkalommal egy fajta intenzív nagytakarítást segítetek elő, amely támogatni fogja a kollektív tudatosságot újrakapcsolódni önmaga azon részeivel, amelyektől elkülönült, szétvált bármilyen okból kifolyólag. Az utazás az én isteni aspektusaiba, amiket figyelmen kívül hagytak az önmagukban rejlő összes aspektus elutasítás által, az amivel mos újra fognak egyesülni, lángra lobbantva az inspiráció és isteniség szenvedélyének lángjait. Mária Úrnő erőteljes fénye, ezen különleges utazás számára biztosítani fogja, a kifejeződés összes útját, ami előjön, hogy felbukkanjon az életetekben, és ez az, ami közelebb fog vinni titeket a lényetek magjához. A helyre, ahol érezni fogjátok azokat, akik visszatükrözik a legmélyebb és legerőteljesebb aspektusaitokat, felétek fognak vonzódni és azok, amelyek a múltatok sebeit tükrözik vissza el fognak távolodni. És ez a másik oka, amiért ezen különleges utazás annyira fontos.

A tagadás/elutasítás mátrixa fenntartotta az elkülönülés illúzióját és ez manifesztálta a legnagyobb károkat abban a hiedelemben, hogy az ember elkülönül az én magasabb aspektusaitól. Ahogyan az intelligenciátok kifejlődik a vágyaitok és választásaitok eredményeképpen, hogy megértsétek az élet mélyebb értelmét/jelentését, hogy megvizsgáljátok a külső birodalmakat, amiket már a mindennapi életként szoktatok meg, és elkezditek felismerni, hogy soha sem különültetetek el, és a világ, amit valóságként érzékeltek valójában illúzió. Ezt tudjátok már, sok alkalommal hallottátok. Mindazonáltal, amikor keresztülmentek a Chi-Sor Csillagkapun ez az én magasabb aspektusai integrációjának még újabb szintjére visz benneteket, és belekezdtek a felgyorsított idővonalakba, amelyeken keresztül utaztok azért, hogy egyesüljetek ezekkel az isteni aspektusaitokkal.

Nos, a másik része ennek a különleges utazásnak az, hogy el fogtok kezdeni vonzódni olyan egyénekhez a fizikai valóságotokban, akik ugyanezt az intenzív utazást választják. Lehet, hogy sok időt fogtok velük tölteni. Úgy találhatjátok, hogy vágyakozni fogtok emberek és helyek iránt ahol/akikkel nem töltöttetek sok időt rendszeresen, akiket isteni belső központi mag én egy kifejeződéseként fogtok felismerni. Annak oka, amiért ez fog történni az azért van, mert ma, a rácsok, amiket integráltok azok, amelyek szétszedik a tagadás/elutasítás mátrixát, amely behatol az én azon birodalmaiba, ahol a legmélyebb akaratotok létezik, és amely által elkezditek elereszteni azokat az embereket és hiedelmeket, viselkedéseket, hozzáállásokat és képzettársításokat, amelyek visszatükrözik a sebeiteket. Fontos észben tartani, hogy van néhány ember a valóságotokban, akikhez vonzódtok, talán olyan egyének, akikkel sok időt töltötök. Még az is lehet, hogy egy nagyon közeli barát formájában, vagy partnerekben, sőt néha a gyerekekben, akik valójában visszatükrözik rátok a legmélyebb sebeiteket. Ez gyakran inkább romantikusabb természetű fizikai kapcsolatokban megnyilvánul, mivel az intim térben, van időtök igazán mélyre ásni egymás sebeiben, felszínre hozva ezt és így a gyógyulás végbemehet.

A Chi-Sor Csillagkapu lerögzít egy fajta forgószél energiát, amely felszínre fogja hozni ezen sebesülések maradvány energiáit, amely segíteni fog nektek megtisztítani egy nagyon-nagyon fontos réteget, amit a nőiességgel (belső nőiességgel) kapcsolatos kérdéseként ismertek; a kérdéseket, amelyek a szívcsakrán belüli rettentően mély sebek, amelyek gátolták a Forrás esszenciáját és a Chi igazi esszenciáját, hogy megtartsa az energiátokat.

Amikor a tagadás/elutasítás mátrixa létrejött, a lényetek legerőteljesebb része felé gravitált, és ez a szívcsakrátok. Ez szintén a legsérülékenyebb /legsebezhetőbb csakra, más mint a napfonat, de most nem megyünk ebbe bele. A szívcsakra a portál/átjáró a tanulás számos univerzumába és dimenziójába. Hamarosan rájöttetek, hogy amikor ezek a különleges dimenziók és univerzumok többé nem táplálták a lélek tudatosságot, a lélek belül egy fajta fagyott elevenség állapotában maradt, hogy úgy mondjam. Tehát sok ciklussal ezelőtt, amikor bizonyos mátrixok a helyükre kerültek, ezek elnyomottságot/hatalomtól való megfosztottságot eredményeztek, és ez a mostani különleges dolog az, ami leginkább elgyengített titeket és fenntartotta a tagadás/elutasítás mátrixát ami egészen egyszerű folyamat volt, és most felvirradt az idő, hogy ez a változás megtörténjen.

Mindnyájatok a személyes gyógyulásából eleget teljesített ahhoz, hogy képesek legyetek hasznosítani a saját magasabb intelligenciátokat és felismerni a mintázatokat, amelyeket a tagadás/elutasítás eredményezett. Képesek vagytok megérteni a finom manipulációkat, amelyek ezekből (az emberekből/mátrixból...) bocsátódnak ki körülöttetek, ezen különleges sebek eredményeként.

Kifejezetten a nőies energiára fókuszálunk veletek ma. Tehát minden egyes nő akivel valaha is bármiféle kérdésetek merült fel, más szavakkal bármilyen seb, amit egy nő okozott, az amit meg fogunk mélyrehatóan szólítani ma. Úgy fogjátok találni, hogy ezen felszabadulás/eleresztés hatásai veletek fognak maradni kb. a következő héttől, kilenc napig terjedő időszakban, amely idő alatt, egyre mélyebbre fogtok ásni az énben, eltávolítva a tagadás/elutasítás mátrixának minden szintjét, ami megvakított titeket egy bizonyos értelemben, hogy a kiterjedt énetek isteniségét megláthassátok. Ez fel fogja tárni számotokra a személyes szabadságotokhoz vezető kulcsokat, amik felszabadítanak titeket bármiféle ragaszkodás alól bármihez, bármilyen személyhez vagy bármilyen helyhez, amely a sebeitek visszatükrözése volt, és nem az isteni, teljes egész énetek egy visszatükröződése. Sok ember azt fogja mondani, ”nos, ez azt jelenti, hogy ha egyszer teljesítettük ezt az utazást, akkor hátra fogjuk hagyni, ami volt és be fogjuk magunk számára vonzani, ami tökéletes? Ez azt jelenti, hogy már teljesen meggyógyult állapotunkba kerültünk?” Egy bizonyos mértékig igen, azonban ott az énnek még mindig vannak szintjei, amiknek figyelmet fogtok szentelni, azért mert a tanulás egyik birodalmában vagytok, így, miközben azt választjátok, hogy növekedtek, minden körülöttetek kiterjed és ezzel a kiterjedéssel számos lehetőség jön el számotokra, hogy még többé váljatok. És minél inkább azt választjátok, hogy többé váltok, annál többet fedeztek fel. Tehát megadjuk a lehetőséget most, azért mert kértétek ezt, hogy terjedjen ki ez számotokra, a tudatotok számára, hogy megvizsgálhassátok önmagatok ezen feltáratlan aspektusait és jól érezzétek magatokat ezt téve.

Mária Úrnő magával hozza az energia egy különleges vibrációját, amelyet kivont a Chiron bolygóból, szintén utalnak rá még, mint Shiron. Ezt a ”sebzett gyógyító” bolygójának is hívják. Mindnyájatok a saját képességében egy sebzett gyógyító. Ez a dinamika azonban változik. Mindannyian, akik jelen vagytok itt ma és mindazok, akik olvassák vagy hallgatják ezt a szöveget a jövőben kértétek ezt a lehetőséget, hogy túltépjetek a ”sebzett gyógyítón”, és ”gyógyult gyógyítókká” váljatok. Ez megváltoztatja a Chi-Sor Csillagkapu vibrációit (és kódjait), amely a szívcsakrátok körül forog, és ez lehetővé teszi a chi tiszta áramlását, hogy újra beléphessen a szívcsakrátok magjába. Ahogyan a tagadás/elutasítás összes szintje eleresztődik, újra fogtok kapcsolódni önmagatok ezen aspektusaival, amelyek el voltak fojtva, és nagymértékben halottak voltak, ennek eredményként mindent megtagadtatok. Talán az egyik legnagyobb nehézséget számotokra önmagatok ezen aspektusai fogják jelenteni, amelyeket megtagadtatok. De az ajándék önmagatok megvizsgálásában rejlik és annak elfogadásában, akik vagytok, engedjétek meg önmagatoknak, hogy előbukkanjatok a bábból és azzá váljatok, ami iránt kifejeztétek a szándékotokat. Nagyon fontos, hogy ne féljetek ezen különleges feldolgozástól vagy attól, hogy fontos embereket fogtok elveszíteni az életetekben. Ne feledjétek soha nem fogtok elveszíteni semmit sem, ami fontos az utazásotok végett. Bármi, ami kilépett/eltávozott az életedből, az okkal távozott el/lépett ki. Az egyszerű oka az, hogy ez többé már nem a valóságod része. Többé már nem szolgálja az utazásod célját, az utazásét, amelyet választottál. A közel jövőben, még több új energiák jönnek be a földi síkra és ekkor az érzelmi testek mátrixának tisztítását végezzük el, ahol is megtisztítjuk az érzelmi test számos szintjét. Már aktiváltuk ezt a rácsot, de újabb lehetőséget adunk rá, hogy kapcsolatba lépjetek a Sors 12 Ösvényével, ahol megkaptok egy nagyon valós lehetőséget, hogy megváltoztassátok a sorsotok ösvényét – Egy választást, hogy magatok mögött hagyjátok a tagadás/elutasítás és sebek minden aspektusát, ami visszatükröződött rátok, és amelyek többé nem szolgálnak már benneteket, és a sors egy új ösvényére léptek. Azonban fel kell készülnötök erre, amelyről ez az eljárás szólni fog. [Ez az anyag: A sors 12 ösvénye és felgyorsított planetáris érzelmi mátrix tisztítás 2007. július 31.]

Tehát késlekedés nélkül, hagyj kezdjük el veletek az energetikai munkát, és miközben végigviszünk titeket ezen az energia munkán, még több információval foglak ellátni titeket, ahogyan az szükséges. Kezdjünk is bele!

Hunyd le a szemed, ha még nem tetted meg, és összpontosíts a szívcsakrádba való belégzésre és a gyökércsakrádon keresztül lélegezz ki. Minden szíven keresztüli belégzéssel felgyullad a megvilágosodás egy lángja. Minden alkalommal, amikor kilélegzel a gyökércsakrádon át, lerögzíted ezt a lángot a lényed gyökér rendszerébe. A megvilágosodás ezen lángjai a nagyszerű éned aspektusai, és sok-sok szintből állsz.

Nem is olyan régen, lehorgonyoztuk a kvantum rácsot, amely felgyorsította minden lélek utazását, ha ezt választotta. [St. Germain és Kuthumi Mester – A Kvantum Gyorsító Rácsok Aktiválása 2007. július 17] Ez azt jelenti, hogy teljesíteni tudjátok azt, ami normális esetben 10 és 15 évet vett volna igénybe, mindössze 3-6 hónap alatt. Ez az egyik ok, amiért az emberek élete olyan rohamosan változik. Az egyik napról a másikra a dolgok megváltoznak.

Miközben be- és kilélegzel, engedd meg a tudásnak, hogy elrendeződjön benned, biztonságos számodra megengedni a változásokat, hogy jöjjön, aminek jönnie kell, és a változások benned és a valóságodban egy célért történek és mindig egy isteni célból.

Néhányotok lehet, hogy megriad a változásoktól, amik kezdetben lezajlanak, egyszerűen azért mert ez valami olyan, amit nem vártattok. Ne engedd, hogy ez eltérítsen téged az áldásoktól, amelyek ezen a váratlan szembe kerülések által jönnek. Az isteniségetek minden egyes kifejeződése most a helyére kerül, hogy visszatükröződjön azok által, akikkel most úgy találhatjátok, hogy leginkább vonzanak. A természetes gravitáció valami olyan, amit nem tudtok megállítani, azért mert a Felsőbb Énetek irányít benneteket most.

Most arra kérünk, hogy szólítsd a személyes vezetőidet, bármilyen angyalokat vagy létezőket/lényeket, akikkel rendszeresen dolgozol és szeretnéd, hogy jelen legyenek.

Üdvözöld Mária Úrnőt a személyes teredben, és ahogyan belép a szakrális tered területére, a szíved megnyílik, hogy befogadja a Jelenlétének erejét, a szeretet tisztaságát, amit kisugároz. A szeretet vibrációi kisugározódnak a Szívcsakrájából és ezek a szeretet (egy) visszatükröződései, amelyek bennetek léteznek. A Szereteté, amely olyan mélységes és olyannyira intenzív, és ez szó szoros értelmében meg tudja mozgatni a szilárd természetű energiákat. Ez a szeretet, amit még nem tapasztaltál meg. Csak néhányan vannak a Földön, akik már megtapasztalták ennek a szeretetnek az erejét és intenzitását, ez egy olyan energia, amelynek a kífejeződései rendkívül gyors ütemben mozognak, amely át fog vinni téged a változás ezen felgyorsított időszakán.

Én, Kuthumi mögöttetek állok az arany lángnyelvekkel, ezen energia megvilágítja az összes tudatosságot, amik a csakráidban tárolódtak. Most bekapcsolódik hozzánk Arkturusz Nagyúr, Merlin Nagyúr, Mária Magdolna, Serapis Bey Mester, Hórusz Nagyúr, Guinevierre Úrnő. Lélegezd ezen energiákat is be, miközben Soltec Nagyúr is belép most. Kwan Yin Úrnő, Djwal Khul Mester, Hilarion Mester, Lancelot Nagyúr, Athéné Istennő, Istár Istennő, Saint Germain, Metatron Arkangyal, Jezabel Istennő, és előlép, Jézus Mester, Mózes Nagyúr. Rá Nagyúr, Suatra Úrnő, a naprendszeretek 12 új Arkangyalja is belép. Nimué Úrnő, Artúr Király, Vénusz Istennő, Syra Nagyúr, és kiegészíti ezt az energia spirált még Nada Úrnő is jelen van. Lazítsd el az energiáidat, miközben ez a spirál most elkezd ezen tiszta isteni szeretet esszenciájával vibrálni, azzal, amit Mária Úrnő idézett elő. A fény és erő ezen létezőinek mindegyike a Chi-Sor Csillagkapu egy-egy aspektusát képviseli – a kapuét, amelyen keresztül a tagadás/elutasítás mátrixát szét fogják szedni és átalakítják az isteni szeretet egy spirál galaxisává. Ezen spirálgalaxis körbe fog forogni a szívcsakrádban megteremtve az energia egy erőteljes és meghatalmasító rendszerét, amelyből tudatosságot és energiát fogtok behúzni. Ezen isteni létezők minden egyede megajándékoz most téged azzal, hogy elhozza számodra önmagad egy-egy szakrális aspektusát, és mindegyikük tükrözi ezt az aspektust. Ezért most arra kérünk, hogy képzeld el önmagad, ahogyan az univerzális szívcsakra magjának közepében tartanak, körülvéve önmagadat ezen létezők spirál formációjával, akik beléptek a megszentelt teredbe, mindanyian, akiket megneveztük egytől-egyig név szerint. Néhányan talán felismeritek ezen létezőkben magatokat, önmagatok nagyobb aspektusait, akik beléptek az energiamezőtökbe most, hagy emlékeztessenek titeket arra, hogy kik is vagytok, és hogy feltárják számotokra a következő lépést, amit meg kell tennetek és az utat, amit járnotok kell.

Nagyon fontos, hogy biztosítsd, hogy a légzésed egy mély belélegzés legyen és teljes kilélegzés, miközben Arkturusz Nagyúr elkezdi megteremteni az energetikai vibrációkat, amik mindegyikük szívcsakráján keresztül pulzálnak, amely kiterjed a kozmoszba, amely visszaverődik egyenesen vissza a szívcsakráikon keresztül és bele a tiédbe. Tehát képzeld el önmagad most kapcsolódni az energiáddal ezen létezők mindegyikéhez, akik spirálisan körbevesznek. És ahogyan belélegzel, összhangban lélegzel velük. És ahogyan kilélegzel összhangban lélegzel ki velük együtt. Minden egyes belégzés és kilégzés az élet ajándéka és a régi eleresztése. Engedd meg a testednek, hogy befogadja ezt a nagyon finom vibrációt. Ezen kisugárzás elkezdi átrendezni az energia mátrix sejtes szerkezetét a szívcsakrád körül. (hosszú szünet)

Most a személyes gyógyító mestered manifesztálódik előtted és nagyon finoman benyúl szívcsakrádba. Miközben ezen létező keze behatol a szívcsakrád legközepének magjába, egy kristályt manifesztál, amely a megvilágosodás kulcsává válik, ami támogatja a megvilágosodás lángját, ami megnyitja az átjárókat a múltad és jelened minden sebének, amiket bármilyen női lény okozott ezen az idővonalon , és bármelyik másik idővonalon is, és ezek most a felszínre jönnek kegyelemben, tökéletesen és csodálatos módokon. Miközben ezeket a sebeket felszínre hozzák, arra kérlek, hogy egyszerűen figyeld meg a fejedben, elmédben, emlékeidben, gondolataidban átfolyó képeket, és ne próbálj meg kapcsolódni ezekhez, csak engedd meg, hogy ez megtörténjen. Talán még nevek is előjönnek, csak lélegezd ezt ki. (szünet)

Miközben ezen energiák összessége felkavarodik mélyen benned, ezáltal egy új energia kezd el a felszínre emelkedni a sebek ezen mátrixának magjából, hogy úgy mondjam. Ezen energia a teljesen meghatalmasodott és meggyógyult éned isteni ereje, a (meg) gyógyult gyógyítóé. Ez az energia egy szökőkúttá válik, amely kifolyik a szívcsakrádból. Ez a vibráció egyesül a körülötted lévő lények vibrációjával és ez újabb dimenziókat ad hozzá ehhez, hogy a tagadásod/elutasításod mátrixa lebontásra kerüljön. Érezd az energia áramlatát a szívcsakrádban, miközben egyre mélyebbre és mélyebbre hatol, egyre szélesebbre tárva azt, miközben minden szintbe behatol és behatol minden egyes sebbe, legyen az tudatos vagy tudattalatti természetű, visszaigazolásra kerül a megvilágosodás lángján és kristályán át. Ez reagál, és elnyelődik ezen isteni fénybe, ezen isteni szeretetben, hogy aztán átalakuljon.

Miközben a mester gyógyítód ezt a kristályt a szívcsakrádban tartja, ez is elkezd intenzív vibrációkat kiárasztani magából. Ezek a lények körülötted elkezdenek különböző szintek árnyalatainak hangzását kiadni. A hangzásuk és a kristályok vibrációja összeadódik és fogja a teljes mesteri éned fényét a lényed magjából és a szíved középpontján keresztül felhúzza ezt, újabb lángot lángra lobbantva önmagad magjában. Ez a láng lesz az egyik, ami fel fogja ragyogtatni a fényét az életed összes területén, amely a sérüléseidnek egy visszatükröződése; az életed területei azok, amelyek képviselik és visszatükrözik a saját elutasításod/tagadásod bármilyen aspektusát. És ahogyan ezen igazságok kinyilatkoztatásai bejönnek a lényedbe, érezni fogod, hogy erő és a bátorság feltölt téged, ahogyan tudatosan megteszel bármilyen szükséges lépést, hogy belépj a (meg)gyógyult éned legnagyobb erejébe. Ez a lény most felizzít egy mágneses rácsot ezen kristály magjában. Ennek mágneses frekvenciája most elkezdi létrehozni a fény egy hibátlan hálózatát. Beleszövi a fény ezen hálózatát a szívcsakrád rostjába. Én, Kuthumi két Citrin kristályt helyezek mindkét füled alá, miközben ezt gyengéden a nyakadba helyezem. Ezek a citrin kristályok folyékonnyá válnak, beszivárognak a nyakad gerinc csigolyáiba. Ez a folyadék összeolvad az agyi-gerincvelő folyadékoddal és az isteni tervrajzod összes kódjával. Vegyél egy mély lélegzetet be, miközben ez az energia beletáplálódik a gerincoszlopodba, ez elnyeli ezt. Ez beszűrődik a neokortexbe [új agykéregállomány] és eggyé válik a felsőbb intelligenciáddal. Ennek vibrációja meg fogja változtatni a tobozmirigyed szerkezetét energetikai szinten, és ez reagálni is fog erre az energiára, megnyílva, hogy még több fényt fogadjon be. Ezen fény vibrációja szintén egy hívás a szívcsakrád számára is, hogy nyissa meg önmagát egy újabb szinten, és hogy készségesen adja át azokat (a dolgokat, sebeket) az isteni mesterednek, amik többé már nem te vagy. Tehát, miközben ezen isteni lények jelenlétében állsz, húzd a vállaidat hátra és engedd meg a szívcsakrádnak, hogy kiterjessze önmagát. Csak engedd meg magad számára, hogy elereszd minden és minden egyes sebesülés összes aspektusát magadon belülről, és most lépj előre és add át őket ezen isteni frekvenciáknak. Mária Úrnő most elindítja az átváltoztatás folyamatát, amely átfordítja a tagadás/elutasítás ezen sebeinek mindegyikét a gyarapodás lehetőségeibe.

És most a legcsodálatosabb dolog kezd el megtörténni szerettem, a mágneses frekvencia az energiameződben, keresztül megy egy teljes átalakításon. A lények/létezők, akik létrehozták ezt a spirális rácsot körülötted, fokozzák a hangzásukat, amely megváltoztatja a mágneses frekvenciát. Ez geometriai alakzatokat idéz elő, amelyek behatolnak a fizikai tested éterikus szerkezetébe, megnyitva az energia folyását a fiziológiádon keresztül és ezáltal a sejthálózatod megnyílik az eleresztésre. Ahogyan a sejtek megnyílnak, a DNS is megnyílik. És, ahogyan a tested atomi felépítése megnyílik, ezáltal a fény ennek magjából előömlik. Ez a fény keresztülragyog tested a molekuláin, a sejtjein és behatol a DNS-edbe, kiterjedve a mágneses rácsba körülötted és a négy alsóbb testedbe (fizikai, érzelmi, mentális és spirituális), hogy hasznosítsd ezt a fizikai emberi életedben, mert most már készen állsz befogadni ennek teljes helyreállítását.

Ez a helyreállítást az új spirálgalaxis táplálja, ami a szívcsakrád körül forog, megtestesítve az igazi chi-t - életerőt – amit létrehoztál, amikor először megteremtetted. Ahogyan ezek az energiák felduzzadnak, azt téve amire most a legnagyobb szükséged van, arra kérünk téged, hogy lazítsd el a testedben lévő izmokat, hogy ezáltal lehetővé tedd a folyamatos áramlást. (hosszú szünet)

A tagadás/elutasítás mátrixa a szívcsakrád körül drasztikusan lecsökkent. Ez most a Föld Anya éterikus mezőjébe is beszűrődik és lehetővé teszi ugyanennek a folyamatnak a beavatását az ő számára is. Miközben a kollektív tudatosság tagadó/elutasító mátrixa leválik, ezáltal az emberiség sok kérdéssel fogja szembe találni önmagát. Ezek a kérdések az élet autentikusságának megkérdőjelezésével kapcsolatosak általában, a választások/döntések autentikusságával kapcsolatosan, amelyeket meghoztatok vagy a struktúrákkal kapcsolatosan, amelyekben magatokat találjátok. Ez persze valami olyasmi, amit önmagatok is tapasztaltok. Ez fontos része az emberiség tudatosságának a tagadás/elutasítás mátrixából való felszabadításnál, mivel ezek a megkérdőjelezések elvezetik az embereket a szívük legközepének magjáig, ahol a megismerés gyökere rejlik. Ez a megismerés egy kulcs a felismeréshez, hogy valójában miből is áll a szabadság és hogyan juthatunk el oda.

Azért, mert az emberiségnél megszilárdult mintázat az, hogy visszatükrözik egymás sérüléseit, ez a mintázat állandósult az élet összes területén. Nagyon ritkán az emberek megtapasztalnak egy olyan kapcsolatot az emberekkel, ami a mesterré vált énjüket tükrözi vissza (rájuk), a részüket, ami a szabadság útját járja. Mindannyian egyre több ilyen találkozást fogtok megtapasztalni. Be fogtok lépni egy pontba, ahol a választásotok egyesülni fog az életetek ezen aspektusaival, ezekkel az emberekkel, ezekkel a helyekkel, a hozzáállásokkal és ezen a folyamaton keresztül a teljesség tükröződik majd vissza.

A Föld Anya évezredekig hordozta a sérüléseinek terhét, mint ahogy ti is ezt tettétek. Hatalmas mennyiségű időt töltöttetek a gyógyulással, amely kifejeződött a párhuzamos aspektusaitokon keresztül is, valamint önmagatok azon aspektusain keresztül is, amelyek az alternatív valóságokat teremtették meg. De azért, hogy megtapasztald a teljes erődet, eljön egy pont, ahol már meg kell választanod, hogy mit tükrözőn vissza az életed. Eljön az az idő, ahol az egyénnek be kell lépnie a valóságba, a térbe, ami kifejezi azt, amire igazán vágyik, hogy az élete lényegévé váljon. Ti vagytok a mag csoport, akik felavatják ezen spirális átjárókat az összes Isten és Istennő, Arkangyalok, Nagyurak és Úrnők támogatásával, azokkal akik jelenleg spirálisan körülöttetek állnak, és minden más fénymunkással is egyesítitek az energiátokat a bolygón, akik azt választották, hogy ugyanezt az utazást tapasztalják meg.

A változás egy emberrel kezdődik, és ti vagytok ezekből az emberekből az egyik. Változást eszközöltök minden alkalommal, amikor azt választjátok, hogy valami eltérőt tegyetek, azáltal, hogy tisztában vagytok azzal, amit az életetek visszatükröz, automatikusan kiterjesztitek a látókörötöket és kiszélesítitek a színtereteket, amelyben képesek vagytok kifejezni az életet. Ez a kifejezés egyre tovább és tovább visz téged az energiameződben azzal a céllal, hogy megvizsgáld ezt és még többet felfedezz magadból. Ezek az ékkövek tudatos részetekké válnak ,és ez az, amikor a mágia és csodák megnyilvánulnak. Ott van az energia egy áramlata, ami eléd kerül, egy energia ami felett nincs irányításod. A szeretet, ami oly isteni és oly erőteljes, hogy semmi sem tudja megállítani. Ezen energia szó szerint lökdös téged, ha jó irányba kell rakni téged, ahol a sorsod legmeghatalmasodottabb útja vár, hogy befogadjon téged. Az elkövetkező 12-18 hétben észre fogod venni, hogy átrendeződés fog lezajlani az életedben. Ez az átrendeződés felkészít téged mindenre, azért hogy teljesen magadhoz öleld ezt a meghatalmasító utazást.

Minden, ami az elmúlt 3 hónapban történt az életedben ennek a folyamatnak a része volt. Néhányatoknak már volt néhány találkozásotok. Olyan dolgokat tapasztaltál, amiket nem igazán értettél meg, de mindez abba az irányba vezet téged ahol is lerögzíted a (meg)gyógyult gyógyítót a Földön. Ez az energia a Föld Anyát ugyanazzal az isteni szeretettel táplálja, amit te is behúztál a szívcsakrád legközepébe. És a Chi-Sor Csillagkapu egy kristályos ráccsá válik betáplálódva a testedbe és ugyanaz a spirálgalaxis kezd el forogni az ő szívcsakrája körül is. Mivel ezen rácsok mindegyike együttdolgozik, a tieteké és az övé, így a kollektív tudatosság számára is megteremtődnek a rácsok, és az őseredeti szeretet, ami egy isteni és meghatalmasodott energia, felülírja az erejében/hatalmában keletkezett sebet és ez elég nagy ahhoz, hogy meggyógyítsa ezek a személyeknek is a sebeit.

Velejárója ennek, a szeretet hihetetlenül erőteljes áramlata, a másik erő az, amit Szaturnusz Nagyúr hozott el, aki először rögzítette le ezen különleges rácsot 2007. július hetedikén.[7:7:7 A kvantumfény, az univerzális mágia, csodák és manifesztáció galaktikus lehorgonyzása 2007. 07. 07.] Ezt az erőt az összes olyan szerkezet újrarendeződéséért idézte meg a Földön, amelyek nem támogatják az arany tudatosság teljes megnyilvánulását. Szaturnusz Nagyúr hullámai azok, amelyek lebontják az egész Halak paradigmáját, ami hatással volt az emberiségre, helyettesítve ezt a Vízöntő paradigma tudatosságával, és mindegyikőtök egy fontos szerepet játszik ennek létbe hozásában. Ezt meg fogjátok tenni, még egyszer a személyes utazásotokon keresztül, és amit megtapasztaltok, valami olyanná válik, amit mások is követni tudnak. Miközben mások megfigyelik az utazásotokat és a változásaitokat, ez ösztönözi őket is. Nos, legalábbis a legtöbbjüket. Néhányan lehet, hogy az ellenkező irányba fognak futni, de ez természetesen nem a ti bajotok.

Az oka annak, amiért a fény vezetőinek hívnak titeket, mert a példa által vezettek, azért mert a fényt követitek, és megengeditek a fényeteknek, hogy előragyogjon és utat mutattok. Minden veletek kezdődik, és minden veletek végződik, azért mert úgy döntöttetek, hogy meghozzátok ezeket a változásokat. Úgy döntöttetek, hogy megtapasztaljátok ezen energiát ma, azért mert készen álltok a példa által vezetni és még inkább készen álltok magatok mögött hagyni a tagadás/elutasítás mátrixát.

Tehát most azt kérjük tőled, hogy vegyél egy újabb mély lélegzetet be, miközben kilélegezel Mária Úrnő megnöveli ezen szeretet áramlását a szívcsakrádban. Ez az áramlás kifejezi a megszentelt hangzást, amely keresztülhalad a tested atomjain és belép a kvantum mezőbe, ami körülötted létezik és minden atom között benned. Ez most elindít egy belső vibrációt. Ez a belső vibráció hozzájárul a tagadás/elutasítás mátrixának elmozdulásához benned. (Nagyon hasonlóan egy földrengés morajlásához.) És miközben ez a vibráció morajlik benned, és ez meg fogja lazítani az összes szerkezetet benned fizikai, érzelmi, mentális és spirituális szinten, amelyek a tagadásban/elutasításban tartanak, amely hozzáköt téged bármilyen hiedelemrendszerhez, személyhez, helyhez vagy hozzáálláshoz, ami fenntartja a tagadást/elutasítást, amely visszatükrözi a nőieshez kapcsolódó sérüléseket.

Most miközben egy mély lélegzetet veszel be, arra kérünk terjeszd ezt az energiát a Föld Anya testébe, és ahogyan ezt az energiát a testeden keresztül az övébe tolod, ő is megkapja Mária Úrnő szeretetét, és az össze lény körülötted most megnöveli a spirál vibrációját, amely szintén keresztülhalad rajtad egyenesen a Föld Anya testébe, a testének atomjaiba, a kvantum energia a testének atomjai körül és benne szintén ugyanazt a vibrációt aktiválja.

Miközben ez az aktiválás keresztülfodrozódik az egész testén, ez elirányul minden csakra pontba a bolygón, ami a testét képviseli. Egy mély lélegzetet vesz be és elkezdik behúzni (őt is) az isteni szeretet fényébe. Miközben így cselekszik ezáltal elkezd kihúzni a testedből bármilyen sebzettség fájdalmát egy tudatalatti szinten, amiket szükséges figyelembe venni és szükséges ellátni, és megtartja a lényében. Azáltal, hogy a lényében tartja őket, képes ezeket megtölteni az isteni anya tápláló szeretetével, amelynek ő is egy aspektusa.

Most arra kérünk, hogy helyezd a tudatosságodat a Föld Anya testébe és érezd a szeretetét, és érezd, hogy feltétel nélkül imád téged. Olyannyira, hogy elveszi a fájdalmadat most. Elnyeli ezt a testébe. Elkezd feltölteni téged a szeretettel, amire vágysz, mindennel, amire szükséged volt, amit nem kaptál meg és a nőies által okozott sebzettséggé váltak. És ezen legnagyobb sebek egyike szeretteim, az volt, amikor elkülönültetek a Kozmikus Anyánktól – a sokk és a félelem, ami ennek következtében bezáródott a testetek sejtjeibe, amikor rájöttetek, hogy egy olyan mátrixon belül vagytok, ami az elkülönülésre fókuszálódott eddig. És miközben mély álomba merültetek, az elkülönülés traumájának emlékével hánykolódtatok.

És most az Isteni Anya belép a lényedbe. A Kozmikus Anya aki Önmaga egy darabkáját adta, amely a Föld Anya fizikai alakja és most a Feltétel nélküli szeretetét beléd árasztja. Megtölt mindennel, amire szükséged van, ami beteljesületlen maradt, az ürességeket/űrt benned, amiket megpróbáltál kitölteni azzal, hogy olyanokat vonzottál magadhoz, akik hasonló sebeket hordoznak; azokat, akik ugyanazokat a szerepeket játszották el, mint azok a nőies elvek/archetípusok, akik eredetileg valamilyen sebet okoztak neked [ősseb]. (szünet)

Csak lélegezd az energiát keresztül a testeden. Az Isten Anya energiáját megengedve az újrakalibrálást, aminek szükséges megtörténnie. Most elkezdi az energiádat felhúzni. Miközben felhúzza az energiádat, biztosítja, hogy minden aspektusod, aminek szüksége van a táplálásra, a gondoskodásra, az ellátásra, a támogatásra és segítségre, megkapja az elismerést és a könnyedséget, ami az isteni nőiességgel jön. Átvisznek a Chi-Sor Csillagkapun, ahol is a tagadásod/elutasításod átalakul. Keresztülvisz téged a geometriai vibrációk számos szintjén és miközben végigvezet téged ezeken a rácsokon, így a tested gyors ütemben bekódolódik ezekkel a csillag kódokkal, amik biztosítani fogják, hogy az átalakulás folyamata teljes legyen. Ezen csillag kódok mindegyike ráccsá válik, más szavakkal, nyelvezetté, egy mágikus nyelvvé, amely biztosítja a legmagasabb kifejeződésed váljon visszatükröződéssé az életedben fizikailag, érzelmileg, mentálisan és spirituálisan. Megkérünk téged, hogy tölts el egy pillanatot, hogy előhívj bármilyen sérülést/sebet, amiket a nőies, a nők vagy valamilyen nőies jelkép idézett elő és csak engedd meg ennek, hogy áthaladjon a Chi-Sor Csillagkapun, ahol is bevonják ezt az átalakulás ugyanolyan geometriai rácsaiba. Képzeld el önmagad csak átadni ezt széltében-hosszában. (hosszú szünet)

Most arra kérünk, hogy ha többen csináljátok ezt, akkor helyezd a jobb oldaladon ülő személy tenyerébe a kezed, vagy ha egyedül hallgatod ezt az anyagot, akkor csak képzelj el egy csoportot, amelyekben ismerős arcokat fedezhetsz fel, és helyezd a jobb oldaladon lévő személy tenyerébe a kezed. Fogjátok meg egymás kezét tisztelve a másik utazását a fénybe. Ezeken az energia központokon keresztül egy kombinált rendszerként egyesültök a fény fivériségét és a fény nővériségét képviselve; a közös egységek kifejezik a szabadság választását, visszatükrözve a választást, hogy megtapasztalja és kifejezze a meghatalmasodott énetek isteniségét. Miközben a tenyér csakráitok kapcsolódnak, segítenek nektek a támogatásukon keresztül ezek a lények, hogy a szívcsakrátokon is átfolyón ez az energia, hogy újra behozza a közösség energiáját a szívcsakrába, a legközelebbi értelemben, hogy biztonságos a másikra támaszkodnotok, megbízni benne, és megengedni az isteni szeretet visszatükröződésének, hogy a valóságotok része legyen, bármilyen formában is, amit választotok. A seb, amely mindnyájatokon belül található, ez visszatükröződik mindannyiotokban, és ezt most a mestervezetőd elveszi, ez a kollektív sérülés, amit meggyógyítanak az emberiségért jelenleg. Ezt elviszik az Isteni Anya szakrális méhébe és ezt a sebet a Lényének méhében tartják, ahol ez át fog alakulni. Ez az átalakulási folyamat megtörténik, miközben ugyanezt teszed magad végett is. Szóval csak egy pillanatra hangolódj rá a balodon lévő személyre vagy arra, akit elképzeltél. Csak engedd meg magadnak, hogy érezd az isteni szeretetének és minőségének jelenlétét, ami a szeretetet képviseli függetlenül attól, hogy ismered-e ezt a személyt vagy sem. Képes leszel erre ráhangolódni. Ezen szeretet minősége képviseli a szeretet minőségét benned is, ami most a kifejeződés egy útját keresi, a szeretetet, ami át kíván ölelni téged és a szeretetet, ami ott van, hogy meggyógyítson téged.

A bal oldal a nőies oldalad. Ez az intuíciód rácsa. Ezért a bal oldaladon lévő személy az isteni nőies, teljesen meggyógyult éned egy visszatükröződése. Ha kellően biztonságosnak érzed, akkor tedd meg, hogy terjeszd ki a szívcsakrádat a bal oldaladon lévő személyhez, és egyesítsd a szívcsakrádat az övével. Ez létrehozza egy kapcsolódást a szeretet közös egységén keresztül, ami maga után fogja vonni az elismerés folyamatát, a szeretet közös egységeinek fénye belül, aminek energiái fenntartják az igazságot, ami az autentikusság esszenciája és csillapít bármilyen szomjúságot, amitek van. A bal oldaladon lévő személynek van egy üzenete számodra, tudatában vagy, vagy sem, ezt az üzenetet át fogja adni számodra. Ez lehet, hogy egy pillantáson, egy szón, egy gesztuson vagy egy érintésen keresztül fog átjönni. Rajtad áll, hogy megengeded-e magadnak, hogy befogad ezt az üzenetet felismerve ezt, amikor ennek ideje eljön.

Lazítsd el a testedet most. A csakráitok még mindig érintkezzenek egymással. Mária Úrnő most megszövi a Chi-Sor rácsok energiáját a kézcsakráitokon keresztül. A fény egy hálózatát szövi mindannyiotokon keresztül, rajtatok, akik hallgatják vagy olvassák ezeket a sorokat, kapcsolódnak a szívcsakráitok, hozzákapcsolódnak a fényhez és szeretethez, ami a tagadáson és elutasításon túl létezik. És ez válik a forrássá, ami a szabadság völgyébe fog vezetni titeket, a kreativitás völgyébe, a birodalmakba, ahol felfedezed önmagadat – a legmeghatalmasodottabb önmagad, aki készen áll repülni, aki készen áll, hogy az éneddel legyen és ez azt jelenti, hogy minden, amit ez visszatükröz, önmagad isteni részei lesznek.

Az összes létező, akik spirálisan körbeállnak, most befejezik a hangadásukat. Mindnyájan megnyitják a szívcsakrájukat és az energetikai spirálozás rajtuk keresztül és ezen a fényen keresztül behatol a saját szívcsakrádba, amely felfelé és lefelé mozog a szívcsakrád alatt és felett lévő csakrákba. És ezáltal egy isteni kapcsolat jön létre a menny és föld között veletek, egy horgony. Ti vagytok a menny földön lévő fényének horgonyai.

Fogjátok egymás kezét és miközben ezt teszitek, ez lepecsételi az energiát a csakráitokban. A hálózat, amit Mária Úrnő hozott létre most teljessé vált. A kristály rács a szívcsakrádban és a nyaki gerincoszlopodban most teljessé vált. A neocortex teljesen elnyelte az összes energiát, ami ezen a vibrációkon keresztül jött, (szünet) és igen, készen állsz az elkövetkező 18 hét eseményeire.

Szeretetteim, fontos, hogy ez idő alatt haladjatok az árral. Amikor elkezditek kontrollálni/irányítani az eseményeket, analizálva őket vagy bármiféle címkével ellátva dobozba rakosgatni, akkor hogy úgy mondjam, úgy fogjátok találni, hogy az energiával egészen nehéz lesz bánni. Ezek az energiák úgy jönnek be, ahogy vannak, mivel létfontosságú, hogy az emberiség most megtanuljon bízni abban, hogy haladjon az árral és azáltal, hogy az árral úsztok, terebélyesedtek is ezzel az árral, amely a fénybe fog vezetni titeket, oda ahol a legerőteljesebb isteni célotok található. Ezen isteni energia célja az, hogy megmutassa azt, hogy minden egyes pillanatnak van egy célja. Soha sem történik semmi egy nagyobb cél nélkül, nem történik semmi ok nélkül és nagy események terülnek el az energiamezőtökön belül, amelyek izgalmasak, magával ragadóak és felszabadítóak. Ezért legyetek spontánok, maradjatok rugalmasak és ne próbáljatok felcímkézni semmit se. Várjátok a váratlant és mulatozzatok/szórakozzatok annyit, amennyit csak tudtok, mivel néhány esemény rendkívül izgalmas lesz.

Mivel a szavak teljesen a szívedben vannak, ismerd el a személyt a balotokon, aki az isteni nőiességed ajándékát képviseli. (szünet) Most adj köszönetet a mester vezetődnek, miközben ez a lény eltávolítja a kezeit a szívcsakrádról, ott hagyva a kristályt. A kristály összeolvad a lánggal. A hang vibrációja a kristályban a szíved szakrális pajzsává válik, egy új hangzássá számodra, hogy felelj a szíved hangjára. Tehát a szíved követése az életed témájává fog válni, (még inkább, mint előtte) az elkövetkező 18 hétben, tehát ne helyezz túl nagy hangsúlyt az elmédre. A szíved színpada sokkal megbízhatóbb lesz.

Adj hálát az összes lénynek, akik spirálisan körbe állnak, mindegyikük ott hagyja az energiájának egy lenyomatát ebben a spirális rácsban. A spirális rácsuk fenn fogja tartani az energiákat, amelyeket ma teremtettünk meg. Ezek a lények, akik a ti aspektusaitok (is) egy erős benyomást/hatást fognak hagyni maguk után, mert hívnak titeket, hogy álljatok fel, és hogy kövessétek az én ezen útját, azért mert nagyon fontos oka van ennek most, egy nagyobb célért.

A Chi-Sor Csillagkapun való keresztülhaladás és a szakrális geometriai rácsok felszabadítanak titeket bármilyen karmikus kapcsolódásoktól, amelyek bármilyen személyhez, helyhez, hiedelemhez vagy hozzáálláshoz kötöttek titeket a tagadás/elutasítás mátrixához való kapcsolódás eredményeként. Ez a másik ok, amiért annyira fontos ez számotokra, hogy haladjatok az árral ez idő alatt. Egy felsőbb erő vezet titeket, a legfejlettebb intelligens énetek esszenciája; azon részetek, ami valójában tudja mi a legjobb számotokra. Itt a lehetőségetek, hogy megbízzatok benne, mint még soha azelőtt. Tehát most vedd el a kezed (a jobb és bal oldaladon ülő személytől) és kulcsold összes a kezedet, hogy a tenyér csakráid érintkezzenek. Miközben így tartod a kezed ismerd el a fényt és az erőt, amit megtestesítesz és adj hálát önmagadnak azon választásért, hogy teljesíted ezt a csillag kód aktiválást, amely egy beavatás.

Miközben elkezded visszahúzni a tudatosságodat a fizikai testedbe, az összes energia, ami jelen volt ma, veled marad. Mária Úrnő, én, Kuthumi és Soltec Nagyúr az energiameződben fogunk maradni, hogy biztosítsuk a spirálgalaxis áramlását a szívcsakrád körül, amit újrakalibrálunk, miképpen az szükségszerű az elkövetkező 7 napban, mialatt is hozzá fogsz szokni ezekhez az új vibrációkhoz. Miközben egyre több chi [életerő] vonódik be a testedbe, automatikusan egy kiterjesztett tudatállapotot fogsz érezni magadban és körülötted. Ne feledd, többé már nem vagy a tagadás/elutasítás mátrixában. Ez most a fény egy mátrixa, a szeretet egy mátrixa, (amit spirálgalaxisnak hívunk). Ezen spirálgalaxis nagyon hasonlít az Androméda-galaxishoz. Az Androméda tartja a kulcsot, ami elereszti/felszabadítja az összes félelem implantátumot, így időről-időre kinyújtózkodhattok ehhez a galaxishoz és ezekkel az energiákkal dolgozhattok. Ez némi időt fog igénybe venni számotokra, hogy megszokjátok, hogy ne szippantson be újra a tagadás/elutasítás; látva a félelmet, ismerve a félelmet, a lényetek félelme, ami a tagadásotok/elutasításotok volt. És az Isteni Anya, aki összeolvadt veled segíteni fog neked átalakítani ezeket a sebeket ajándékokká és a sorsod új ösvényének az irányába fog vezetni téged. Ne feledd az elkövetkező 18 hét rendkívül fontos mivel ez az az időszak, ahol az életed teljesen átfordul abba az irányba amelyet választasz.

Vegyél egy mély lélegzetet be, teljesen kilélegezve, miközben a tudatosságodat még inkább visszahozod a testedbe; kiterjesztve az energiát lefelé a gerinceden a gyökércsakrádon keresztül a Föld Anya magjába. Nyújtsd ki a lábaid, körözz a bokáiddal, nyújtózz a kezeiddel körözve a csuklóiddal. Körözz a vállaiddal és a nyakaddal. Ez lehetővé teszi az energiának, hogy teljesen átáramoljon az ízületeiden, és bizonyosodj meg arról, hogy megfelelően leföldelt vagy. (szünet)

Most fivéreim és nővéreim, említettem röviden az energiamunkát, hogy az emberiségnek keresztül kell mennie a megkérdőjelezés folyamatán, kapcsolódnia az autentikusságával, nem csak a saját életükért, de a kollektív gyakorlatoknak is meg kell történniük az egész társadalmon belül. Az energia, ami erre az időre épült fel, ahol az emberiség eléggé meghatalmasodottnak érzi magát, ahhoz, hogy feltegye ezeket a kérdéseket, hogy felelősségre vonja a hatalmakat/hatóságokat, a cselekedeteik mögött húzódó motivációkat illetően, az integritás hiánya terén és más ilyen ügyeknél.

A tagadás/elutasítás volt az egyik kulcsfontosságú valóság, ha hívhatjuk ezt így, ami fenntartotta a bénultságot fizikailag, mentálisan, érzelmileg és spirituálisan. Miközben a tagadás/elutasítás mátrixát elsöprik, és elismerik és átölelik a lehetőségeket, amelyek ezt helyettesítik, az ősi igazságokból és az élet autentikus természetéből sok vissza fog térni. Néhányan úgy fogjátok találni, hogy megajándékoznak ezekkel az igazságokkal, amelyek az autentikusság ezen rácsához kapcsolódnak, helyettesítve a tagadás/elutasítás mátrixát. Útmutatást fognak adni arról nektek, hogy mit tegyetek ezzel az információval. Néhány információ azért van ott, hogy kiváltson a személyes ösvényetekre vonatkozó utazást, és miközben ez kibontakozik, elvisz titeket oda, ahol lennetek kell, kapcsolódva azokhoz, akikhez szükséges kapcsolódnod, és a nagyobb kép feltárul. A megkérdőjelezés nem fog túl messzire repíteni titeket szeretteim. Ennek az az oka, ahogyan már korábban mondtam szeretteim, hogy megkapd ezt, az, hogy megbízol a felsőbb hatalomban/erőben, abban ami benned létezik, hogy bízol abban, hogy ez elvisz téged oda, ahol a leginkább szükség van rád. Elvive téged a hatalom/erő ezen helyére, ahol felfedezed önmagad ezen meghatalmasodott aspektusait.

Tehát ismétlem, ne próbálj túl sok hangsúlyt fektetni az analizálásra[kielemzés] vagy annak intellektuális megértésére, hogy mi történik az elkövetkező 18 hétben. Megértve a rezonanciát, ami a szíveden át fog jönni. A szíved megérti ezt a nyelvezetet. Ez mágneses frekvencia, amit kibocsát ez a radar, hogy úgy mondjam, ki az éterbe, hogy bevonzza számodra ennek legmeghatalmasodottabb aspektusainak visszatükröződését. A szíved követése a legjobb fogadás, amit köthetsz. Számíts a váratlanra. Tudd, hogy ezen utazás különbözik attól, amit már megszoktál, de ez az egyik, amit magadhoz hívtál. Készen állsz erre, és biztosítalak afelől, hogy képes vagy bízni magadban. Bízva a választásokban, amit meghozol, nem számít, hogy milyen/mennyire felháborítónak is tűnhet másoknak, azért mert most az egyetlen dolog, ami számít az életedben az te vagy. Néhányan ezt az önzés cselekedetének láthatják. Ez nem így van, ez a tagadás/elutasít mátrixának magatok mögött hagyása. Tehát kérlek becsüld a szíved hangját, tiszteld az isteni nőies hangját, az intuíciód hangját, ami a részed, ami helyettesíti a sebzettségeket, tele csepegtetve a nőiest az isten anya szeretettével.

Holnap az Isten Anya lép elő, lehorgonyozva az androgün rácsokat. Ez egy nagyon erőteljes újraegyesülés az isteni nőies és isteni férfias között. A mai eljárás előkészület volt a holnapi eljárásra, ahol is egyesülni fogtok a nőies kiegészítő részetek másik aspektusával. Önmagatok ezen nőies aspektusa az, ami támogatni fog leföldelve az isteni természeteteket és bemozog az életedbe. Ha nők vagytok, össze fogtok olvadni az isteni férfias megfelelőtök/kiegészítőtök egy aspektusával ugyanazt téve számotokra. A holnap egy nagyon szent nap, isteni szeretetnek fogjuk hívni ezt. Fontos azonban, hogy megértsétek, amikor az isteni szeretetről beszélünk, a szeretet, amiről beszélünk sokkal nagyobb, mint bármilyen emberi létező is be tud hatolni, és Soltec Nagyúr az, aki a szeretet tudományának őrzője, ő rögzíti le ezeket a rácsokat, amelyekről beszéltünk. Ezen rácsok be fognak szövődni az összes csakrátokba holnap és további mágneses mezőkké válnak benned, ami egy hanggá válik, amely kiküld egy hívást minden vibráción keresztül az univerzumban, amely hívja a meghatalmasodott isteni férfias kiegészítődet/megfelelődet vagy az isteni nőies kiegészítődet/megfelelődet, amely eggyé válik veled.

Szeretteim, köszönöm mindannyiotoknak a választást, hogy részt vetettek a tagadás/elutasítás mátrixának áttörésén ezen a napon, és azért mert ezen csillag kód bekódolódik bennetek, az energiamezőtök automatikusan ki fogja bocsátani a frekvenciát, amely azt jelenti, hogy bárki, akivel kapcsolatba lépsz, akár tudatosan vagy tudatalatt, készek arra, hogy eleresszék a tagadás/elutasítás a saját életükbe, és ők is keresztül fognak menni a változáson. Ti vagytok a fény lehorgonyzói. Soha ne felejtsétek el ezt.

Tehát zárásként még egyszer emlékeztetnem kell titeket (csak abban az esetben, ha már elfelejtettétek) az elkövetkező 18 hétre. Egy utazás, amit élvezhettek. Ez nem olyan, ami üres kezekkel vagy üres szívvel hagy téged, éppen ellenkezőleg. Tehát menj előre és ”légy önző” és tedd meg azt, amire a szíved szólít, hogy tedd meg most. Szeretteim, minden fény ott lehet, ott van, az összes fény, ami kell és az összes fény, ami ti vagytok, vezet titeket az ösvényetek mentén. Bízzatok a sok láthatatlan karban, amik megtartanak titeket, amik hordoznak és kényelembe helyeznek, és tudjátok, hogy soha nincs olyan időszak, amikor egyedül járnátok.

A Chi-Sor Csillagkapu a következő 42 órában nyitva marad, mely idő alatt Mária Úrnő folytatni fogja az energiád újrakalibrálását, keresztülvíve téged az átalakulás szakrális geometriai rácsain. Biztosítani fogjuk, hogy minden kegyelemben, tökéletes és harmonikus módokon nyilvánuljon meg és mindig összhangban a lelketek legmagasabb akaratával. Kuthumi vagyok a szeretet és bölcsesség arany sugarának Chohánja és üdvözöllek és szeretetben megáldalak titeket. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...