Kuthumi - 11:1 A Tömény Független Én Hatalma

Michelle Eloff (08.10.07) - Kuthumi: 11:1 A Tömény Független Én Hatalma

Forrás: thelightweaver

Fordította: Borsos Árpád

Hanganyagot készítette: Szigeti Antal

Hanganyag letöltési linkje:http://www.mediafire.com/download/tdmjum444kasdcx/11_1+A+h%C3%ADg%C3%ADtatlan+f%C3%BCggetlen+%C3%A9n+hatalma.mp3

Ez az információ azzal a feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Kuthumi Nagyúr
Michelle Eloff által csatornázva (©)

Johannesburg, Dél-Afrika
2008. október 07.

OoOoOoOoO

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal, és elhozzam számotokra az életerő, a világosság, a belső béke és a biztonság áldásait. Üdvözlet szeretteim!

A szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, a mostani novemberi hónap energiái, de különösen a november 1-jéé abba a helyzetbe hoznak benneteket, hogy rendkívül erőteljes energiákkal egyesülhessetek. Ezek az energiák kimondottan a személyes erőhöz kapcsolódnak, hogy független személyiségként élhessetek az én különféle vonatkozásaival, különböző élethelyzetekben. A november hónap igen erőteljes mester vibrációkat tartalmaz. Ezek a vibrációk gondozni hivatottak benneteket, elősegítik elereszteni és menni hagyni azokat a tapasztalatokat, melyek biztosították ebben az időszakban az alsó egó és a tudatalatti csökönyös ragaszkodását.

November minden napja egy lehetőség arra, hogy fölismerjétek az egyes ember fényét, személyes erőtöket és igazán megértsétek, hogy mit jelent függetlennek lenni. Az én belső birodalmaiból élni az ön-uralás lényeges része, függetlennek lenni, más szavakkal a belső fényre, az intuícióra és erőtök minden más minőségére hagyatkozni roppant fontos, mégis ez nem olyasmi, ami elkülönít benneteket az Egyetlen Szív kiterjedtebb tudatosságától vagy az egyetlen elmétől. Lényeges magatokat egyéniségként megértenetek. Már beszéltem korábban az én tudatos figyelmének fontosságáról és ebben a mostani hónapban ez fog benneteket belső csillag minőségetek isteni fényének kellős közepébe röpíteni és előkészíti utazásotokat az új tudatosságba, ami decemberben jő el, pontosabban december 21-én.

Minden részetek egy-egy hiedelmet hordoz. Ezek a hiedelmek - ahogy már biztos vagyok benne, hogy nagyon is tudatában vagytok - nem mind igazak. Közülük számos a tapasztalataitokból ered. Most eljött az ideje, hogy képesek legyetek meglátni, melyik az igazi és melyik illúzió. Ez az utazás mutatja meg nektek egyéni fényeteket, egyéni hatalmatokat, egyéniségetek igazát és azt a képességeteket, hogy függetlenül álljatok helyt a világban, hozzájárulva a nagyobb utazáshoz és a kollektív tudatosság megteremtéséhez és gyógyításához. A hatalommal meg kell barátkoznotok, különösen a saját hatalmatokkal, elutasítva azt a részeteket, ami a mostani fázisban állandósítja az áldozati tudatosságot, a szegénység tudatosságot és folyton az elkülönültség tapasztalatait és hiedelmeit válogatja ki az egyéniségetekből. Most annak meglátásának, megérzésének, felismerésének és megértésének ideje jött el, hogy miért olyan fontos a hatalmatokban lennetek.

A következő huszonnégy hónapban meg fogjátok érteni az egyéniség utazását, [azt,] hogy a függetlenség hogyan változtatja meg a kapcsolataitok dinamikáját. A társ-függőségtől a függetlenség felé mozdultok el, ezért azon részeitek, amelyek a beteljesülést és kiegészülést egy másik részen vagy másokon keresztül keresik, azok ennek a (2008) november 1-jei kulcs aktiválásnak a rivaldafényébe kerülnek.

A társ-teremtés teljesen más, mint a társ-függőség. A társ-függőség táplálja a bizonytalanságot, a félelmet és folyamatosan továbbítja felétek azt, amiben kényelmetlenül érzitek magatokat és amit nem tartotok a sajátotoknak és gyakran ez az, amiért a kapcsolataitok a gyengeségeiteket, a sérüléseiteket és a félelmeiteket tükrözik vissza rátok. Azok közületek, akik egy ideje már dolgoznak a tanításainkkal, emlékezhetnek arra, amikor azt mondtam, hogy az új idővonal a fényt tükröző fényről szól, olyan kapcsolatok megteremtéséről, ahol egymás fényét tükrözitek, egymás erejét és a hatalom belső minőségeit, ezért meg kell barátkoznotok énetek ezen részeivel.

Ez fölgyorsult utazás, ahogy azt már tudjátok, ezáltal ezek a leginkább meghatalmasító idők is egyben az általunk átadott tanítások sorozatában. Ezek az energiák biztosítják, hogy ami az árnyékban, a tudatlanság sötétjében rejtőzködött, az előlépjen, olyan ez, mintha az autentikus én megragadná az ön-kifejezés minden lehetséges módját, hogy előléphessen és létezhessen. Most jött el az ideje, hogy kilépjetek az élet összes olyan területéről, ami fölhígította lényeteket.

A következő dolog, ami nagyon fontos a mostani időszakban, hogy valamennyien kaptok egy-egy mester oktatót a következő tíz hétre és ez a mester oktató csak rátok fog összpontosítani. Ez a bizonyos lény a Küszöb Őreként is ismert, olyan őrzőként, aki biztonságotokra felügyel egész életetekben. Ez a bizonyos lény most új szerepkörbe lép a következő tíz hétre, ennél fogva biztonságban lesztek a következő időszakban, és igazán fontos lenne szem előtt tartanotok, hogy az elengedés, az újrakapcsolódás, a fölismerés, az emlékezés és eredetetek megértésének szélsőségesen fölszabadító élményeiben lesz részetek. A szellemi, az intellektuális, a mentális, az érzelmi és a fizikai test az öt kulcs vonatkozása az újra-fölemelkedés és emlékezés mostani időszakának, amiért is ez most nem valami új megtalálásának a folyamata; semmi újat nem tanultok most, esszenciátok, erőtök, igazságotok, fényetek, hitelességetek eredetére emlékeztek most és ezért olyan erőteljesek ezek az energiák, azért, mert jelen vannak és mindig is [jelen] voltak, a különbség csak annyi, hogy a fátylak fölemelkednek és [azok] a hiedelmek, amelyek a fátylakat a helyükön tartották, szétporladnak, leépülnek és talán hívhatjuk ezt most az eltörlés idejének.

Amikor az én független aspektusa a színre lép, akkor fontos észben tartanotok, hogy néhány embert nagyon meglephet a viselkedésetek, de ez nem olyasmi, amitől félnetek kellene. Az is fontos, hogy ebben az időszakban ne lépjetek vissza énetek fölhígításának régi módjához, ne váljatok azzá, amit abban a pillanatban szükségesnek éreztek. Fontos lecke a múlt hamujából kiemelkedni, fontos idő ez arra emlékezni, hogy miből lettetek. Belsőtök csillag energiája az - a kozmikus lélegzet, a kozmikus vibráció és a kozmikus tudatosság az, ahonnan jöttök – ami bennetek van. Most annyi történik, hogy mindez a felszínre tör. Ennek eredményeként bepillantások, belső világosság fog fölbukkanni, a belső béke érzése. Lesznek időszakok, amikor nagy nyugalmat, összeszedettséget, roppant erőt éreztek majd és lehetnek olyan időszakok is, nagyon rövid ideig, amikor a következő szint bukkan a felszínre és emlékeztek arra, hogy mindez miről szól, eszetekbe ötlik, derengeni kezd a bennetek rejlő hatalom, ami önmagában változást idéz elő környezetetek dinamikájában. A legfontosabb, hogy ne menjetek el mellette. Mivel olyan sok a változás magatokban és környezetetekben, azok, akik figyelik a változásaitokat, akik kényelmetlenül érzik magukat a saját autentikus énjükkel, elítélhetnek benneteket, akár el is utasíthatnak benneteket, de ez nem a ti problémátok, kedveseim. A legfontosabb az új viselkedésetekben annak biztosítása, hogy amit tesztek, az szándékotok szerint senkinek se ártson, de ha az a ti igazságotok és a hatalmatok szempontjából cselekszetek, akkor tartsatok ki mellette mindenáron. Ez nem az arrogancia ideje, semmi helye a bosszúnak, nincs keresnivalója a mások iránti érzéketlenségnek, még azokkal szemben sem, akik nem értik azokat a változásokat, amin keresztülmentek, ez az idő a tisztelet energiájának használatáról szól – az én tiszteletéről és mások tiszteletéről van szó, megengedve magatoknak, hogy azok legyetek, akik vagytok, mellőzve az ítélkezést azok fölött, akik nem barátkoztak meg az új energiával és új énetekkel, ezért a bölcsességet kell használnotok, az érettséget, a figyelmességet, a tudatosságot és a szeretetet. Az ember igen szoros határokat állíthat fel, mégis lehet szeretetteljes. Az ember érezhet dühöt bármilyen tapasztalat eredményeként, de nem irányíthatja mások felé. Ez persze nem jelenti azt, hogy magatok felé kéne fordítani, találjátok meg a földolgozás módozatait, írással, elfoglaltságokkal, beszéljetek valakivel, akiben bíztok és engedjétek szabadjára a dühöt, bármi megfelelő, de ne próbáljátok meg másokat fölingerelni vagy arrogánsan kifejezni az erőtöket, hogy az másokat megbántson. Ez nagyon fontos.

Az energiával való újfajta bánásmód nagyon fontos, mivel ez az új hatalom belép az életetekbe. Itt az idő, kedveseim, hogy teljesen bevigyétek a gyakorlatba a hatalmatokat, de bölcsen, szeretettel és figyelmesen. A múltban a hatalmi visszaélés azért jött létre, mert olyan birodalmakba lett kivetítve a hatalom, ahol a bizonytalanságot táplálta és figyelmen kívül hagyta az egyes emberek magasabb testeit. Az ábra most megváltozott, ti most a példa erejénél fogva vezettek, vizet isztok és vizet prédikáltok, a saját igazságotok tiszta vizét. Néhányan úgy vélhetitek, hogy a legnagyobb megmérettetés az, hogy elfogadjátok tömény [vagyis hígítatlan] éneteket, amit hívhatunk autentikus énnek is. Előtérbe kerülhet az elítéléstől való félelem, és azon kaphatjátok magatokat, hogy egy pillanatra visszatáncoltok a fölhígult énhez, hogy egyezkedtek, [ilyenkor] álljatok meg abban a pillanatban és haladjatok tovább előre. Mert ha nem, akkor az autentikus én (ahogy korábban már említettem), találni fog egy alkalmas utat arra, hogy kifejezhesse magát.

Néhányótok emlékezhet rá egy-két előző közvetítésemből, hogy beszéltem olyan viselkedésről, amelyik alkalmanként látszólag elüt az illető jellemétől és az emberek megdöbbennek az illető jellemével össze nem egyeztethető viselkedésétől. Ez az úgynevezett 'össze nem egyeztethető' viselkedés az autentikus én kifejeződése, annak az igazságnak a kifejeződése, amelyet elnyomtak, háttérbe szorítottak, elferdítettek és az árnyékba taszítottak. Tehát halljátok a szavaimat – engedjétek az igazságot előtérbe lépni, máskülönben [Ti is] meg fogtok lepődni a saját viselkedéseteken, az autentikus én meg fogja találni a módját, hogy hallassa a hangját. Így aztán a kihívás abban áll, hogy elfogadjátok magatokat annak, akik vagytok és ahol vagytok. Ez olyasmi, amit már megpendítettünk a [kanadai] Arany Lópatkó Aktiválásokban – a folyékony rácsokról van szó, melyeket akkor aktiváltunk. Bár az ön-elfogadás a mindennapok folyamata, ez olyan folyamat is, ami békét teremt mindazzal, ami a múltban történt, amit integrálni tudtatok és amit elfogadtatok egyszerűen az utazásotok részeként. Ahogy tömény énetek fölemelkedik, azzal a magatokra vonatkozó hiedelmek megkérdőjeleződnek, és ha valamit tesztek és úgy találjátok, hogy esetleg elfogadhatatlan, istentelen, vagy bárminek is nevezzétek, akkor arra lesztek szorítva, hogy megszeressétek ezt a részeteket, mivel nem lehet mester az a mester, aki nem szereti és fogadja el teljesen énjét. Az én szeretete pedig a bölcsesség ébredését és gyarapodását hozza el. Hadd mondjam el ennél a pontnál, hogy az én elfogadása és szeretete nem jelenti azt, hogy ha pusztító állapotban vagy viselkedésben találnátok magatokat és jóvá akarjátok tenni azt a cselekedetet vagy viselkedést, akkor kifogásokat keressetek, mint eddig mindvégig, nem, akkor ezt föl fogjátok ismerni, elfogadjátok és aztán teszitek, amit tennetek kell, hogy megváltoztassátok [ezt] az energiát, hogy átalakítsátok azzá, ami támogat benneteket – nagyon fontos, hogy ezt se feledjétek.

Szóval, szeretteim, a mai közvetítésemben arra kérlek benneteket, hogy egy csomó fontos dolgot tartsatok észben, ami mind a következő tíz hét része lesz, de különösen a november hónapé, ez pedig az összpontosítás a belső fényetekre, a belső minőségeitekre, melyek a személyes hatalmatokat táplálják, a függetlenségeteket és hogy megnyissátok bizalmatokat a belső tanító, az intuíció felé. Javasoljuk, hogy tudatosan kapcsolódjatok össze a Küszöb Őrével minden nap kezdetén, és kérjétek meg a Küszöb Őrét, hogy segítsen tudatos figyelmeteket azokon a dolgokon tartani, amelyekre összpontosítotok az adott napra és hogy esetleg javasoljon valamit, amit tennetek kellene, hogy kihasználhassátok a hatalmatokat és legyőzhessétek azt, ami az erőtlenség érzését sugallta. Nyilvánítsátok ki, hogy ami a legnagyobb tudatos figyelmet nyújtja és ami támogat benneteket, hogy az adott pillanatban legszélesebb hatalmatokba léphessetek, az legyen a nap témája és kérjétek, hogy nyilvánuljon meg tökéletesen áldott, harmonikus és csodálatos módon. Nagyon fontos minden nap tudatosan kommunikálnotok ezzel a lénnyel a következő tíz hétben. Azért javaslom ezt, mert egyre nagyobb hatalom megtapasztatását fogja elősegíteni, hozzásegít annak a tudatos figyelemnek a magasabb szintű érzékeléséhez, amivel foglalkoztok. Ez nem azt akarja jelenteni, hogy nehéz napok következnek, nagyon fontos szem előtt tartanotok, hogy még a nagyon jó helyzetetek is azt mutatja, amit megérdemeltek, a még nagyobb lehetőséget, más szavakkal, de abban az esetben, amivel szembesülhettek, abban talán benne van az attól való félelem, hogy talán túl jó ahhoz, hogy igaz legyen vagy a megérdemeltség hiányának más témái és az a hiedelem, hogy a dolgok nem válhatnak jobbá vagy egy másik nagy hiedelem – az, hogy az emberek félnek attól, hogy amikor a dolgok jól mennek, akkor a hullám átcsap a másik fázisba és lezuhannak a hullámmal - minél magasabban vagy, annál nagyobbat esel - tudatosuljon bennetek, hogy ez egy hibás hiedelem, de mivel hisztek benne ezért meg is tapasztaljátok.

Minden reggel egy percre hívjátok be a testetekbe az erőtöket, kérjétek meg a belső tanítót, hogy vezessen benneteket. Minden este adjatok hálát belső erőtöknek, hogy végig vezetett benneteket az egész napon, mondjatok köszönetet a belső tanítónak, hogy irányított titeket és olyan dolgokat mutatott meg magatokról, amit most már elereszthettek vagy visszakövetelhettek. Ez egy szélsőségesen fölszabadító időszak.

Amikor éppen elaludnátok, kérjétek meg a Küszöb Őrét, hogy támogasson benneteket saját lényetek belső birodalmainak utazásán, ezzel kapcsolatba léphettek a következő nap tennivalóival, vagy megvilágosító képeket kaphattok arról, amivel éppen foglalkoztok vagy ami a célotok és vezessetek naplót, [ehhez] csak annyit kell tennetek, hogy tíz perccel korábban keltek fel és gyors jegyzeteket készítetek az álomállapot tapasztalatairól. Ha nem emlékeznétek az álmotokra, akkor azt írjátok le, hogy mit éreztek abban a pillanatban, amikor írtok, ezek lehetnek kulcsszavak, lehetnek mondatok, nem kell túl hosszúnak lenniük, mivel ezek csak beindító szavak az eredmény szempontjából, [és] nem kell alábecsülni ennek a folyamatnak a fontosságát.

Erre a különleges időszakra a Küszöb Őrén kívül én, Kuthumi is jelen leszek, ahogy Metatron arkangyal, Maitreya nagyúr, Melchizedek nagyúr, Jezebel istennő, Nada úrnő és Kwan Yin úrnő is támogatni fog benneteket. Hívjátok őket és engedjétek meg, hogy támogassanak benneteket. Kommunikáljatok az én belső aspektusával és a legfontosabb, hogy [azok] legyetek, akik vagytok. Ne feledjétek el, hogy az árnyékotok a legnagyobb szövetségesetek.

Szeretteim, ennél a pontnál befejezem a közvetítést és folytathatjátok az energiák integrálását, melyeket előhoztunk ma és ahogy minden nap egyre közelebb kerülünk a második felemelkedési hullámhoz, energiájuk intenzitása egyre növekszik. Az energia intenzitása hivatott támogatni azoknak a hiedelmeknek az átégetését, melyek az illúziót alkotják és amelyek igazi énetektől elidegenedve tartanak benneteket, a tömény éntől, ahogy mondtuk, az autentikus éntől.

Azt kérem, hogy egy pár percig csak üljetek magatokban és érezzétek [azt], amit a testetekben éreztek. Tudatosuljanak bennetek, hogy milyen gondolatok rohannak át rajtatok – izgatottak vagytok-e? Mit éreztek? Mire gondoltok; és ha lenne bármilyen félelem, ami előjönne, azt írjátok le és kérdezzétek meg magatoktól, hogy ez mennyire igaz, csak ennyit kell tennetek. Még egy javaslat, mielőtt befejezném, ez pedig az, hogy kapcsolódjatok össze a természettel minden nap, még ha ez csak annyi lenne is, hogy üldögéltek a kertben öt percig, ha az időjárás megengedi és próbáljatok meg kint lenni, amikor a nap kel és nyugszik. Azok, akik nagyon alacsony hőmérsékletet élnek át most az időjárási feltételeikben, csak néhány percet töltsenek ilyesmivel a nap legmelegebb időszakában és kapcsolódjanak a Természet Anyához.

Szeretteim, fogadjátok jókívánságaimat utazásotok ezen szakaszához, a második felemelkedési hullám végső előkészületéhez. Igazából eljön egy kor valamennyiőtök számára, az érettség folyamata, amit azelőtt soha nem tapasztalhattatok meg. Itt léphettek mester énetek lábnyomába tudatos szinten – és megígérem, hogy nagyon fogtok örülni az eredménynek.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohanja és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...