Kuthumi - Vietnámi aktiválás 2

Michelle Eloff (08.06.19) - Kuthumi: Vietnámi aktiválás 2

10462461_645163742237896_5247909281099285844_n.jpg

Forrás: thelightweaver

Fordította: Borsos Árpád

Michelle Eloff© csatornázása által

Johannesburg – 2008. június 19. (augusztusra átadott anyag)

Előző Rész:

Kuthumi: Vietnámi aktiválás 1

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-vietnami-aktivalas-1.html?m=0

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

0oooo0oooo0

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal, és elhozzam számotokra a világosság, a kegyelem, a bizalom és a játékosság áldásait. Üdvözlet szeretteim!

A szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, a tűz beavatások második utazása, ami a belső gyermek gyógyulását hozza el, egy új nap fényét nyújtja. Az új utazás fénye alatt új jövőt, de ami a legfontosabb, új jelen pillanatot értek. Valamennyiőtök számára rendkívül fontos megszilárdítani annak megértését, vagy talán ami még ennél is fontosabb, annak megvalósítását, hogy magatokban elképesztő mennyiségű információt és lehetőséget tároltok. Megvan hozzá a képességetek, amit még magatokban nem fedeztetek föl, de ahogy minden új szintet áthat, azzal már föl fogjátok ismerni és ezáltal megérteni, hogy mi képezi utazásotok új fázisát. Amikor valaki képes valóban ráébredni, hogy élete egy utazás, és ezt már sokszor hallhattátok korábban, de most tényleg megragadni ’az élet egy utazás’ kijelentés lényegét, akkor meg fogjátok azt is érteni, hogy miért nyilvánul meg mindenből egyszerre csak egy lépés, egy szint, és mind a tökéletes isteni időzítésnek megfelelően.

A gyógyulási folyamat és a belső tűz beavatásának ez a fázisa, amit az első beavatással aktiváltunk, amikor is bevezettünk benneteket, nem a sérült gyógyító, hanem az autentikus gyógyító energiáiba, nos ekkor a folyamat energiái belemerülnek a Föld Anya mélyébe, egyesülnek veletek és egybeolvadnak az igazi megvilágosodás Kozmikus frekvenciáival. Belső vonatkozásotok mostani megvilágosodásának eredményeként utazásotok nemcsak hogy tovább mozdul, de föltárul az a képessége is, hogy egyidejűleg többféle irányba is elmozdulhasson. Az energia, ami belemerül a Föld Anyába, és így mondom, hogy bele, mivel nem kívülről egyesül vele, ahogy esetleg valaki elképzelné, hanem bele mozdul, bele süllyed a Föld Anya mélyébe. Ez a belső lényeg hihetetlen szintek erejét képezi. Az ilyen energia fizikai világotokon túl is kiterjed. A látható világ színfalain túlra. Egyre mélyebbre és mélyebbre visz a színfalak mögötti színfalak mögé. Amit ti láttok életetekben, az egyedi és amit ti láttok, azt senki más nem láthatja, mert érzékelésetek, élet-tapasztalatotok rátok nézve egyedi. Nagy része gyermekkorotokban bevésődött, ahogy azt már tudjátok. Az ok, amiért most ezt elmondom, az az, hogy ti most már beavatottak és Fénymunkások csapata vagytok, akik annak az autentikus belső gyermeknek a belső lényege felé tartotok, aki a Föld Anya testének legmélyén található. Lénye mélyén található, ha szabad így mondanom, a szívcsakra egyik aspektusa. Ez a vonatkozás roppant sűrű anyaggal övezett. Ennek az anyagnak a sűrűsége jelképezi a régi paradigma tudatosságát, ami nehéznek találtatott a gyermek tudatosságának, tisztaságának és ártatlanságának megmérettetésén, és ami elfojtja belső gyermeketek immanens[belsőleg hozzá tartozó] képességét, hogy fölmérje egyedi lehetőségeit. A sűrűségen áthatolva, amiről már tudjátok, hogy csak illúzió, félelemből, bizonytalanságból, téves elvárásokból és sok más negatív szándékból áll, megértitek és fölismeritek, hogy minden úgy van, ahogy lennie kell, de manapság, az itt és most már teljesen más lehetőséget rejt, és nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontosak ezek a szavak – a most már más, mint ami egy pillanattal előbb volt.

Azok az energiák, amelyek belesüllyednek a Föld Anya testébe és elérik a szívcsakra átjáróját, valamennyiőtöket elérik, mégis igen fontos megértenetek, hogy szívetek ezen része lényetek legerőteljesebb része, ami jelenleg a harmadik dimenzió valóságában tapasztalja meg a tudatosságot. A legerőteljesebb részetek, amelyik képes feltételek nélkül szeretni, de egyben a legsebezhetőbb is, és ebben rejlik a kihívás – hajlandóak vagytok-e idáig merészkedni, tudva, hogy itt vagytok sebezhetőek, viszont azt is tudva, hogy milyen mélyen tudtok itt szeretni, és ez olyan szeretet, amilyenben azelőtt még nem volt részetek. Ezt magabiztosan állíthatom, mert a szív ezen részét még senki ember fia el nem érte, kivéve azokat, akik megvilágosodásukat megelőzően nagyon magas szintű tudatosságra tettek szert, és akiket ma a Felemelkedett Mesterekként ismertek, illetve az elképzelhetetlen bölcsesség egyéb más hatalmas lényeit. Azért nyújtjuk át nektek ezt a lehetőséget, drága kincseim, mivel ennek a szeretetnek az ereje teszi lehetővé az értékes folyamot az emberi tudatosságba szivárogni, azzal a különbséggel, hogy nem a Kozmoszból eredve itatja át a Föld Anya éteri mezőit, hanem azóta Föld Anya legbelső központjából kiáradva. Kezdetben finom csepegéssel indul és ez a csepegés fogja átitatni a roppant sűrűséget körülötte.

Minden tapasztalat, amelyet a szeretet terében tapasztaltok meg, hozzájárul a sűrűség dematerializálásához[anyagtalanná válás], és mivel ezt belülről megélve cselekszitek, külső világotok tükrözni fogja a sűrűség eloszlását. Csupán annyit kérünk most tőletek, szeretteim, hogy még egy kicsit tartsatok ki. Nagyon messzire jutottatok és mindazt, amivel szembesültetek, átitatta a sűrűség rezgése, ami áthatotta a védelem vastag falait, a hamis határokat, a tőrbe csalás képzeletbeli illúzióit, a hatalom bénultságát és hiányát. A szeretet erő minden kis cseppje egy-egy rezgés, ami a Föld Anya testébe szívódik föl és táplál rajta és benne mindent. Ez annyit jelent, hogy a testén belül minden kristály és minden ásvány feltöltődik ezzel a hatalmas erővel.

Ha valaki elutasítaná a szeretni és szeretve lenni lehetőségét, attól őt még ugyanúgy megáldja ennek a szeretetnek a tisztasága, olyan szereteté, amelynek kegyelméhez foghatóban még nem volt része bolygótoknak. Ez a fajta szeretet kezdetben mindent elemésztőnek tűnhet, mindent elárasztónak, ami tudatosságotok minden vonatkozását kihívás elé állítja, minden ítéleteteket, minden eszméteket, minden véleményeteket, minden elvárásotokat és minden félelem-teli kivetítéseteket megkérdőjelezi. Roppant fontos valamennyiőtöknek tisztában lenni azzal, hogy ez be fog következni. Annak oka, hogy ezt most elmondom nektek az, hogy még saját magatokat is meg fogjátok kérdőjelezni. Ez a szeretet energia eleinte a harmincegyezer gyermekben lesz jelen, akik hordozásáért felelősek augusztus 15. és 18. között és azt követően. Ez az energia attól a legerőteljesebb, hogy a bolygó[n lévő] minden olyan nyitott szívcsakrából fakad, akiknek személye tudatosan elkötelezte magát a szeretet isteni erejével, énjével, és bármi mással, ami a Föld Anyával való egyesüléséhez hozzájárul és ezzel kezdetét veszi a kavalkád. A bolygó gyermekei szintén elkezdik megérezni a szeretet láthatatlan jelenlétét és a szeretet külső világban való megtapasztalásának szükségessége kezd elhalványulni.

Azok a gyermekek, akik olyan inkarnációt választottak, hogy szülők nélkül nőjenek föl, ezt a szeretetet hatalmasan áradva fogják érezni, erősítve legbelső lényegüket, erősítve emberi lényüket, hogy szembesülhessenek az általuk választott szülő nélküli élettel, s hogy ennek dacára rátalálhassanak a szeretet mindenféle szintjeire, amit sok más forrásból éreznek majd meg és persze külső világukban, mégsem válnak függővé külső világuktól, mely szeretetével táplálja őket.

Most hogy valamennyiőtökkel dolgozunk, szeretteim, Melchizedek Nagyúr aktivál egy csövet, ami a farokcsonti csigolyáknál kezdődik és a gerincfolyadékban tart fölfelé a nyaki csigolyákig. Ez a cső Ametiszt és Citrin energiákból áll, amire [együttesen] gyakran hivatkoznak Ametrinként, de tartalmaz Platina gömböcskéket is, és ezek a Platina labdacsok folyékonyak, mint a Higany. A Platina mélyéről fény árad ki az Istennő Szeretet Erejét hordozva, ami átváltoztatja az emberiség fölfogását a szeretet erejéről. A harmincegyezer, horgonyzásért felelős gyermek meg fogja tapasztalni ennek az energiának a föl–le áramlását a gerincben. Sok felnőtt, aki különösen érzékeny, szintén érezheti ezt. Ha a gyerekek gerinc tájéki fájdalmakra vagy egyéb háttájéki kényelmetlenség érzésre panaszkodnának, akkor azt javasoljuk, hogy alkalmazzatok  Levendulát, Király Borostyánt [létezik gyertya és olaj formában is, összetétele: fenyőmag, fekete bors, eukaliptusz, szantálfa, mirha és pézsma] (ha nem juttok Király Borostyán olajhoz, használjatok Narancs Virágot), és masszírozzátok végig vele a gerinc tájékot (a Levendula Olajjal vagy a Király Borostyán Olajjal vagy a Narancs Virág Olajjal föl–le a gerinc mentén) és adjatok nekik Ezüst Kolloid [oldatot] inni. Ez megkönnyíti az energia áramlását és segíti a belső gyermek tudatosságot szabadjára engedni, anélkül, hogy túlokoskodná vagy túltudatosítaná annak szükségességét, hogy mit kell elengedni annak érdekében, hogy az energia kiegyenlített és hosszan tartó legyen és ugyanez igaz a megfelelően érzékeny felnőttekre is, mivel ti például bizonyára érezni fogjátok.

A belső gyermek tudatosságotok az új birodalmakba lép veletek. Emlékezzetek rá, azt mondtam, hogy a Mennyek Birodalmába lépéshez gyermekké kell válnotok. Az úgynevezett Mennybe léptek be, ezért fontos, hogy visszatérjetek a gyermeki tudatossághoz, ami nagyon hasonló ahhoz, amit visszafejlődésnek minősítenek. Ez a fajta visszafelé haladás sok ajándékot fog nyújtani, mivel megadja annak lehetőségét, hogy újra felbecsüljétek, amivel egyszer már átitatódtatok, mindazzal, amit egyszer már tényként fogadtatok el, pedig nyilvánvalóan csak fikció[kitaláció]. Abba a helyzetbe kerültök, hogy újra birtokba vehetitek az erőt és a hatalmat, de ennek együtt kell járnia a szív kitárulásának új aspektusaival. Ez aztán segíteni fog a szörnyű traumák, a hatalmas sokkok, a döbbenetes visszaélések és a már ördöginek minősíthető emberi tragédiák hatására kialakult sérülések kitisztításában, melyek a háború hengerének végiggördülése és sok más egyéb okozott Vietnámban és Kambodzsában. Sok gyermeket ért megaláztatás abban az időben, akik közül néhányan visszatérnek és tagjai a harmincegyezer gyermek csoportjának, akik ezekkel az energiákkal dolgoznak. Sok lélek esett csapdába ezen a területen. 2008 áprilisában és május elején a csapdába esett lelkek közül számosan megszabadultak. A felszabadulás következő hullámával sokan, akik [már] készen álltak rá, augusztus 15. és 18. között kerülhetnek ki fogságukból és ezután minden évben ezen időszakok alatt fel lesz ez a felszabadulási lehetőség ajánlva újabb csapdába esett lelkeknek, (és azt kérjük, hogy fejezzétek ki szándékotokat és választásotokat arra nézve, hogy ezek a lelkek, akik vágyják a felszabadulást, szabaduljanak fel). Amint ezek a megszabadult lelkek a magasabb birodalmak felé veszik útjukat, minden Mester, Tanító, Istenek és Istennők, Angyalok és Arkangyalok a hatodiktól a hatvanhatodik Univerzum tiszta szeretetének birodalmaiból összegyűlnek és áldást hintenek a Földre. Ezek az áldások a Föld Anya testének sejtjeiben fogannak meg és a (be)fogadókész emberek sejtjeibe is beleplántálódnak, itt fogják ezek az emberek kihordani, majd a nyári hónapokban fogjátok az áldásokat szinte kirobbanni látni. Az [az] energia, ami táplálja és gondozza ezeket a magokat, a szívcsakra új dimenzióiból előtörő új szeretet erő. Úgy képzelhetitek el a szívcsakrának ezt a részét, amire utalok, mint az Arany Szív Csakra belső magjának köreit.

A gyermekekkel történő mostani gyógyulások rendkívül fontosak a gyermek tudatosság szintjeinek szabaddá tételéhez, ezért azt kérem tőletek, hogy egyesítsétek szíveteket és elméteket és ha lehetséges, még testileg is gyűljetek egybe és összpontosítsátok energiáitokat augusztus 15-re, 16-ra, 17-re és 18-ra. A megnyíló szív új dimenzióira koncentráljatok és terjesszétek ki ezt a szeretetet azokra a megfélemlített lelkekre, akik elhagyják ezeket a területet, amire utaltam[Vietnám, Kambodzsa]. Augusztus 19-én a Föld testébe vetett energiák és a (be)fogadókész lelkek energiái is kiterjednek Namíbiába, ahol is ennek a teljes folyamatnak az autentikus energiái tárolódnak. Abban a pillanatban, amikor ezek az energiák egyesülnek a Föld Anya energiáival és energiáiban, egy új energia folyam nyilvánul meg, s ez a folyam elsősorban Vietnam és Namíbia között áramlik. Ennek az energiának az áramlási szöge olyan kell legyen, hogy biztosítsa minden szögből a csatlakozási lehetőséget a kibocsátott fényhez. Mindenki, aki a két energia között utazik, érintve lesz rezgéseitől, akár repülőn a levegőben, bármi mozogjon is a két pont között, meg fogja tapasztalni a szívcsakra ezen különleges része aktiválásának a fölgyorsulását.

Világotok gyermekeinek őrzői, ápolói, védelmezői, akik még alszanak, gyorsan fel fognak ébredni, és egyre többen találják úgy, hogy elegendő erejük, bátorságuk, hatalmuk és eszközük van, hogy rögzítsék a létfontosságú változásokat, amelyek a bolygó gyermekeinek támogatásához szükségesek. Egy-egy gyermek helyzetére már más füllel figyeltek oda, megvilágosult, humanitárius füllel és ez szeretteim, a Föld bolygó, mint egész legfőbb fordulópontja, mert amikor a gyermekeket tiszteletben tartjátok, elismeritek és feltétel nélkül szeretitek, akkor az egész emberiség tudatosságának lényege változik meg, és a változás hihetetlen lesz. Amikor egy gyermekre a tisztelet, a megbecsülés és a bámulat szemüvegén keresztül tekintetek, akkor az Isten és az Istennő igazságán keresztül néztek, és meg fogjátok látni minden teremtés erejét rátok visszavetülni, minden élet lehetőségét magatokra tükröződni.

Hadd tegyem még hozzá, hogy azon a négy napon, amikor mint említettem, össze kellene gyűlnötök˙( vagy ha egyedül végzitek ezt az anyagot bármikor csak fejezzétek ki a szándékotokat és választásotokat, hogy ez téren és időn túl megtörténjen), hogy teljesen Vietnámra összpontosíthassátok energiátokat, hogy segítsétek azoknak a bizonyos lelkeknek a megszabadulását, akkor néhány percre helyezzétek tudatosságotokat a szívcsakra mélyébe és vizualizáljátok magatokat a Föld Anya testének mélyére hatolni, ott a szívcsakra mélyén lélegezzétek be a szeretetet, engedjétek ezt a szeretet erőt magatokban összeolvadni, és aztán terjesszétek ki először a föld minden eddig még meg nem született gyermekére, aztán a bolygó minden újszülöttjére, terjesszétek ki minden egyéves gyermekre, két évesekre, három évesekre és így tovább egészen tizenkét éves korig, aztán terjesszétek ki ezt a szeretetet a bolygó minden belső gyermekére és minden tizenévesre és a Föld minden felnőttjére és ha ezt valamennyien összegyűlve megteszitek azon a négy napon, akkor már csodákat hajtottatok végre a bolygó éteri mezőiben éppúgy, mint az emberiség tudatosságában, lényük belsejében és a belülről kifelé történő elmozdulás egy teljesen eltérő szinten kezdődik, teljesen új módon, és ekkor a dolgok változása kívülről a belső felé történik. A belső vágy, hogy külső dolgokat megváltoztassunk, átalakul, a szent szeretet erő motiválja és inspirálja, olyan tiszta erő, hogy semmilyen sűrűség nem képes érintésével dacolni, hanem ennek a szeretetnek a jelenlétében összeomlik.

Ha konfliktushelyzetbe kerültök vagy egy vitás helyzetben a rövidebbet húzzátok, csak annyit kell tennetek, hogy állítsátok a helyzetet vagy személyt a Föld Anya teste szívcsakrájának közepébe, ti magatok ugyanott álljatok szembe a helyzettel vagy személlyel és csak árasszátok el ezzel a szeretet vibrációval. Ez a gyermek tisztaságának, ártatlanságának, erejének és belülről fakadó bizalmának áldásait adományozza nekik, a teljes és átható hitet, hogy minden úgy van, ahogy lennie kell és teljes a gondoskodás. Ez az erőteljes szeretet rezgés segít kitisztítani mindazt a szükségtelen energiát, amelyek lehet, hogy meg nem született gyermekek éteri mezőihez kapcsolódnak vagy olyan gyermekekhez tizenkét éves korig, akik nem állnak őszinte viszonyban az illető isteni tervével vagy utazásával és segít megszabadulni a szükségtelen úti csomagoktól. Nagyon gyakran ez a helyzet különösen ilyen magas frekvenciáknál. Vannak negatív energiák, melyek az életerőhöz kapcsolódnak, hasonlóan azokhoz az entitásokhoz, melyek az énhez kapcsolódnak, hogy félelemmel táplálkozzanak. Ez a tisztítás segít valamennyiőtöknek fénnyel teltebbnek érezni magatokat és megérteni az isteni tervet nagyobb tisztánlátással és bizalommal a szívetekben.

Használjátok ezt az időt arra, hogy kényeztetitek magatokat ezekkel a rezgésekkel, emlékeztessétek magatokat naponta arra, hogy soha azelőtt nem volt részetek ilyen energiákban, forrása kiapadhatatlan, nincsenek címkéi, semmi a Földön és még a legpallérozottabb elme sem lenne képes definiálni[meghatározni], mivel ez soha sem lehetséges. Csak egy ilyen definiálhatatlan energiát lehet ilyeténképpen megtapasztalni. Tegyétek meg magatoknak ezt a szívességet, és soha ne analizáljátok ki[kielemez], ne próbáljátok azonosítani vagy kategorizálni, mert képtelenek lesztek magasabb kiterjedéseit kiaknázni. Legyetek nyitottak mindenre és bármire, amit ez az energia megtestesít és ne feledjétek, hogy ez már egy másik világ, [és] ti [vajon] melyiket választjátok?

Szeretteim, hadd köszönjük meg [azt] a szolgálatot és a választást, amivel erre az utazásra indultatok. Hadd köszönjük meg, hogy kihasználjátok a minél több tanulásra, tapasztalatra, önmagatok, mások és a bolygó gyógyítására megmutatkozó lehetőségeket. A szolgálat hiteles útját járjátok, a közös vállalkozásét, az adás és elfogadás végtelen folyamáét. Világítsa be ez az új szeretet újként megnyilvánuló világotokat, új eszméivel és kifejezésének új sugárútjaival. Rengeteg változás áll bolygótok előtt az elkövetkező hetekben. A következő tizenkét hét különösen fontos, de mindegyik hét szükségszerű, mivel mind hozzájárul azon sűrűség eltüntetéséhez, amelyről korábban már szót ejtettem, lebontva és anyagától fosztva meg azt a vastag, sűrű, szilárd matériát, ami azon szeretet erejét borította, amelyet most értetek el. Éljetek békében a világotokkal, mert tudnotok kell, hogy minden az isteni terv és időzítés szerint alakul és kapaszkodjatok meg jól, mert nem tudhatjátok, hogy mi vár rátok a következő sarok mögött és örömmel állítom, hogy azt mondhatom, életetek legnagyobb meglepetésében lesz részetek.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohanja és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket. Adonai.

Befejező rész:

Kuthumi - Vietnámi aktiválások 3

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-vietnami-aktivalas-3.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...