Kuthumi - 8:8:8 A bőség ablakainak ünneplése

Michelle Eloff (08.07.08) - Kuthumi: 8:8:8 A bőség ablakainak ünneplése

sun_shepherdess_by_juliedillon-d7rxp4d.jpg

Forrás: thelightweaver

Fordította: Szigeti Antal

Michelle Eloff© közvetítése által

Johannesburg – 2008. július 8.

Hanganyag letölthető innen(Szigeti Antal hangjával): http://www.mediafire.com/download/clso6ebep8ngu8i/8_8_8+A+b%C5%91s%C3%A9g+ablakainak+%C3%BCnnepl%C3%A9se%28els%C5%91+foly%C3%A9kony+r%C3%A1cs%29.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Én vagyok Kuthumi, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain érkezem hozzátok, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek ez alkalommal, és elhozzam nektek az új ébredés, az energia új szintjei, a [szellemi] világosság és a mély bepillantás áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és gyönyörűséggel a szívünkben gyűlünk ma össze veletek ezen a napon, miközben mindannyiótokat szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk.

Drágáim ez a 8:8:8 ünneplés olyan, ami ki fogja fordítani magából a világot, és fejre állítja, ha mondhatunk ilyet. Olyan ez az ünneplés, ami az új energia olyan szintjét hozza elő, amilyet az emberiség korábban [még] nem tapasztalt. Ez alkalommal én, Kuthumi, Rá nagyúr, Hórusz, Soltec nagyúr, Ekhnaton és a Fény Világai Nap Istennőinek társaságában vagyok. Ahogy összegyűlünk veletek az ünneplés ezen napján, biztosítjuk, hogy a bőség összes ablaka szélesre táruljon minden emberi lény számára, hogy teljesen átölelhessétek az új bőség-tudatosság hatalmas beáradását. Annak ideje az, amikor elkezdjük a Nap csakra erőteljes aktiválásait, és azon új csakrák [aktiválásait] amelyek [éppen] ezen keresztül fognak megszületni, amelyeknek a Földön való lehorgonyzásáért Ekhnaton és a Nap Istennők felelősek a Fénymunkások együttműködésével.

Elő van készítve az energiamezőtök, hogy befogadja a tudatosság további dimenzióit, amelyek beprogramozódnak a Nap csakrába, amely teljesen bele fogja szőni magát egyedi isteni terved szakrális rácsába. Azok közületek, akik ez alkalommal készek befogadni új csakráikat Ekhnaton nap-portálján keresztül, ezek sok szinten aktiválódni fognak, így hangosan és tisztán fog hallatszani a hívás, hogy befogadjátok ezt a különleges beavatást, és mélyen érződni fog a szívetekben, a testetekben az elmétekben és a szellemetekben.

A bőség ezen ünneplése megmutatja az emberiség azon lehetőségét, hogy teljesen elforduljon a szegénység-tudatosságtól. A 8:8:8 ünneplés ezen időpontjától 2008. december 21 után azoknak, akik azt választják, hogy megengedik, hogy a szegénység-tudatosság még befolyásolja a gondolataikat, döntéseiket és választásaikat, az akaraterejük végső határaiig kihívásban lesz részük. Ez szeretteim, nem olyan eszközökkel történik, ami valamilyen módon fenyegetést jelentene, ez előkészítő információ számotokra arra, ami van, és olyan lehetőség számotokra és az emberiség kollektív tudatossága számára, amelyet most [már] képesek vagytok birtokba venni. Ezek a különleges bőség-rácsok nagyon erőteljesek. Teljesen példa nélkül állnak. Ez azt jelenti, hogy a Te legnagyobb érdeked és az emberiség veled kapcsolatos legnagyobb érdeke, hogy megnyisd most a szívedet, és komolyan kezdj el cselekedni olyan módon, ami biztosítani fogja a jövődet e nagyon erőteljes bőség-tudatosság folyékony rácsaiban.

Amikor a Nap csakra először teljes erejében lehorgonyzódott a 2003-as évben, az emberiség elkezdte megérezni az Arany Kor megszületését, az arany energia Nap-lényeit. [Azóta] minden egyes évben a 8:8 ünneplése e nagyon hatalmas energia egy másik szintjének vagy másik dimenziójának bemutatása volt az emberiség számára. Az arany oroszlánok és a fehér oroszlánok minden időkben őrizték ezeket az energiákat, és most készek ezt felszabadítani teljes felelősséggel azon emberek számára, akik erre készek és hajlandóak, és természetesen akik felkészültek ennek az energiának a teljes terjedelmében való felhasználására. Az energia nagyon-nagyon sok szintjét előkészítettük azon Fénymunkások számára, akik hajlandóak megkezdeni ezt az utazást, amelyik az Új Föld alkimistáinak megszületését fogja eredményezni, ami a különleges fókusza annak a szakrális utazásnak, melyet ez a csatorna 2009. februárjában tett meg Egyiptomban. Ez a különleges utazás hatalmas intenzitású volt, amelynek során teljesen lehorgonyoztuk a Nőies Fehér Tűz Elemet. Ezután különleges folyamatokat fogunk megvalósítani, hogy bizonyos energiákat és szentséges ajándékokat visszaszerezzünk, amelyek elvégzéséért Ekhnaton és a Nap Istennők lesznek felelősek, és ezért ők most lefektetik ezeket a rácsokat.

Sok-sok évig, valójában sok évszázadon át bombázták az emberiséget a szegénység-tudatossággal. A lelkek számára az elsődleges tapasztalat a szegénység volt, a visszaélés, a nélkülözés és a kétségbeesés. A mai napon ez a lenyomat [vagy karakterisztika] megváltozik, és e napon azok a teremtmények, amelyeket alpaka néven ismertek, el fogják árasztani a Földet ezzel a szakrális vibrációval, a fizikai energiák befogadóiként, és továbbítóiként működve az emberi lények felé. Az alpakák a hatodik dimenziós folyékony szeretet energiáját hordozzák a genetikai struktúrájukban. A gyapjukon keresztül érhetők el ezek a nagyon tiszta energiák. Az energiáitokra az alpakák szakrális vibrációján keresztül fogunk ráhangolódni. Ez hozzákapcsol benneteket az összes olyan szakrális [energia]örvényhez a bolygótokon, amelyek elérik a hatodik univerzumot. Csak a folyékony szeretet folyékony tudatosságán keresztül járhatók át a bőség általunk már említett birodalmai, ez azt jelenti hogy közületek külön-külön mindenki, aki készen áll erre, most belép saját hatalmának új szintjére – a belső alkimista felfedezésének másik dimenziójába.

A szent Fehér Tűz Elem már keresztülvitt benneteket számos intenzív beavatáson, és amivel kapcsolatba kerültetek, az önmagatok sok olyan aspektusát, vagy részét feltárta számotokra, amelyekről néhány hónapja el sem tudtátok képzelni, hogy az lehetséges. Most a világ – és ezen Gaia-t értjük – nyitva áll, szélesre tárva, és teljesen nyitott arra, hogy befogadja az új Nap Csakra beáradását. Ő [Gaia] magába issza e hatalmas fény sugarait, így aktiválódhatnak testének szakrális korongjai. Ezek a különleges korongok tartják azokat a frekvenciákat, amelyeket a megfelelő időben belétek fogunk kódolni. Ezt az információt megszenteltnek tartották bizonyos területeken – olyan szakrális helyeken, amelyekről sok ember még azt sem tudja, hogy léteznek.

A 2009-es éveben meg kértük ezt az edényt; e csatornánkat, hogy utazzon el ezekre a helyekre, és mindazokat közületek, akik készek részt venni [ebben], arra ösztönzünk, hogy [Ti is] utazzatok el ezekre a helyekre, ha megtehetitek, csatlakozzatok be, és hogy nyeljétek el most ezeket az energiákat, az összes szakrális hely lenyomatait a bolygótok körül, a régieket és az újakat [egyaránt], amelyekhez el fogunk vezetni benneteket, hogy teljesen megváltoztassanak benneteket, hogy megváltozzon az ősmintázat. Számos szakrális hely elveszítette az energiáját. Odautaztak az emberek, és megérezték az élettelenségüket; ezen helyek dermedtségét. Különleges célból történt ez, mert sok alvóvá vált e helyek közül, mert felkészülőben van ezen aktiválásokra, amelyekért én, Kuthumi vagyok felelős, és ezeknek újra aktiválódását elhoztam a bolygó számára a 2009-es év folyamán.

Az Egység Istennők, akik a Papnő-tudatosságot hordozzák, kell hogy elhozzák majd ezt az emberiségnek, ugyanúgy, ahogy a Kvantum Tantra Alkímiájának ceremóniái segítségével felkészítenek benneteket. És biztosítalak benneteket, hogy az életetek soha többé nem lesz ugyanolyan. Most van itt az ideje a spirituális izmaitok edzésének, hogy edzzétek az akaratotokat, a vágyatokat, hogy a valahai legjobb életet éljétek, és [ami] a legfontosabb, ez annak az ideje, hogy lehulljon rólatok az összes szegénység-tudatosság, és koncentráljátok arra a fókuszotokat, hogy visszanyerjétek a gazdagságotok isteni jogát, annak összes fény-formájában. Korábban már mondtam, hogy ha azt szeretnétek, a tiétek lehet a negativitás és a szegénység bősége, csakúgy, mit a pozitivitás és jólét bősége – ha ez[ utóbbi]t szeretnétek. Nem használhatod tovább azokat a kifogásokat, amelyek a programozásodra és génjeidre [hivatkoznak], melyek a szegénység csapdájában tartanak. Te vagy a saját egyedi megszentelt lényed. Saját, egyedi akaraterőd van, olyan isteni rács, amely egyedül a tiéd. A genetikai vonaladnak nincs hatalma feletted, mint ahogy volt a régi paradigmában, Te vagy az Új Föld alkimistája, ami a mágiád használatát jelenti, a szeretet hatalmának használatát, és ezzel a mágiával arra utalok, hogy a szeretet ereje a Tantra fénye, a szeretet szövete, hogy manifesztációba hozza az általad keresett mágiát és csodákat.

Ezzel az ünnepléssel szeretteim, belekezdtek életetek legfontosabb utazásába, melynek során én, Kuthumi az Egység Istennőkkel és a Fény Naplényeivel keresztülviszlek benneteket a legintenzívebb beavatásaitokon a szegénység-tudatosságba. Ez azt jelenti, hogy kihívásban lesz részetek, melynek során gyorsított tempóban el kell hullatnotok a szegénység-tudatosságot, ezért tehát azt kérdezem, van-e valami, ami ebbe visz be benneteket? Elég erősen akarjátok-e? Semmi sem hasonlítható ahhoz, ahová tartotok.

Így hát szeretteim, ha készek vagytok belekezdeni ebbe az utazásba, ebbe a vad vágtába, melynek során oly módon barátkoztok össze és vegyültök majd össze az autentikus énetekkel, mint korábban soha – látni fogjátok azt, hogy a félelmeitek egyszerűen bosszúságok voltak, amelyek próbáltak eltéríteni benneteket. És ma megígérem nektek, hogy a szívetek legmélyéből fog megörvendeztetni benneteket, hogy megvan az akaratotok, az erőtök és a vágyatok, hogy túllépjetek a szegénységen, és belépjetek abba, amit tapasztalni fogtok. Igen, lesznek kihívások, nem foglak megőrjíteni benneteket, bár ezek a kihívások lehámozzák rólatok [azokat] az illúziókat, melyeket a szegénység-tudatosságotok teremtett, és így mindaz, ami visszatart benneteket, ami a szegénység bármilyen csapdájába ejt, eltávolításra fog kerülni, legyen az [akár] gondolat, hozzáállás, személy, szokás vagy függőség. Ismét azt kérdezem tőled – készen állsz-e [mindezt] elengedni, és jobban bízni, mint valaha is, és ezt hangsúlyozom – úgy [bízni] mint korábban soha? Biztosítalak, hogy a jutalom óriási lesz. Drágáim, Ti fektetitek le az Föld rácsait. A leghihetetlenebb lehetőségek állnak rendelkezésetekre most, mert a múlt történelmében vagy 2012 utánra nem volt ilyen megírva. Ahol a maja naptár végződik, ahol a jövendölések végződnek, ott végződik a jövő történelme, ezért abban a helyzetben vagytok, hogy megteremtsétek az új világot, és hogy megtegyétek azt, ami a szívetek legmélyebb vágya, és a tiszta isteni kozmikus és szoláris szeretet szakrális univerzumainak folyékonyságából származó vágyatok. Még elkezdeni is képtelenek vagytok annak mélyére hatolni, hogy mi ez, és még csak megkérni sem foglak benneteket, hogy próbáljátok meg és képzeljétek el ezt, mert most ez lehetetlen. Amit mindannyiótoknak tennetek kell most, az az, hogy érezzétek meg, hogy a testetekbe áramlik ez a 8:8:8 vibráció, és tudatosan döntsetek úgy, hogy megnyitjátok önmagatokat és engeditek befogadni.

Arra kérlek most, hogy üdvözöld a teredben a Thor nevű nagyszerű hímoroszlánt. Fehér oroszlán ő, és fivére kíséri, aki földi testében Greg-ként ismert. Ő szintén hímoroszlán. Ez a két energia szimbolizálja az arany kundalini aktív tüzét. Azt akarom, hogy képzelj most el egy rendkívüli arany nőstény oroszlánt, akinek Damara a neve, őt nővére Maya kíséri, szintén arany nőstény oroszlán. Az ő energiájuk szimbolizálja a Nőies Fehér Tűz két tűzfrekvenciáját, és a Nap Istennők fényét. Az oroszlánok az igazságot és az autentikusságot szimbolizálják, hangjuk [pedig] az igazság bömbölése.

Képzeld el [imagináld] most Szekhmet istennőt belépni a szakrális teredbe. Azt akarom, hogy képzeld el, amint az oroszlánok mély bömbölésbe kezdenek, üdvözlésül, amikor belép ebbe a térbe. Ő [Szekhmet] a Háború és Rombolás Istennőinek egyike, ugyanis szoláris ereje nagyon erős, és ezt az erőt fogod felhasználni az árnyék-éned zugaiban rejtőzködő szegénység-tudatosság régi paradigmájának szétrombolására, ami tudattalan által táplált tudatalatti zugaiban rejlik, és ami hamarosan tudatossá fog válni számodra. Szekhmet Istennő feléd nyújtja a kezét, és miközben fogod a kezét, képzeld el a tűzenergia erőteljes hullámát keresztülpulzálni a testeden, fel a karodon a válladba, és le a gerinceden a gyökércsakrád és a szexcsakrád közötti területre, ami a Nap Csakrád helye.

Használd az imaginációdat, hogy meglásd ezt az arany energiát, ezt a ragyogó folyékony tűz-fényt belül, amint az arany [fény] körbeússza a Nap Csakrád belsejét. Ennek az energiának a forrósága továbbterjed az asztráltestedbe, és mint a folyékony láva, befolyik a sebzett éned szövetébe. Ez a folyékony láva beárad az érzelmi testedbe, a mentáltestedbe és a spirituális testedbe, és megkeresi az összes sebzett részedet, különösen azokat a sebeket, amelyeket a szegénység-tudatosság eredményezett. Az arany és tüzes energiák intenzív forrósága felolvasztja ezeket a sebeket, az összes magadra vett megfagyott fogalmat, amelyek tudattalanul és tudat alatt befolyásolnak, azt eredményezve, hogy félelemmel telten viselkedsz, még [mindig] a szegénységben és a megfosztottságban hiszel. Egyszerűen arra kérlek most, hogy add át magad, fordítsd a fejed a Mennyek felé, tárd ki a karodat, nyisd meg a szívcsakrádat, és csak engedd megtörténni. Kiterjesztett karjaid tenyerét fordítsd el magadtól, azt akarom, hogy az egyik kezedet helyezd Thor hímoroszlán koronacsakrájára, a másikat Damara nőstény oroszlán koronacsakrájára, és érezd az igazság és a szeretet erőteljes lüktetését átterjedni a saját testedbe a tenyércsakráidon keresztül, mialatt a dorombolásuk [már] közel jár a gyengéd bömböléshez. Add át magad, és fogadd be.

Maya nőstény oroszlán most odajön hozzád, eléd fekszik a testét a lábfejedre téve, és Greg hímoroszlán mögéd helyezkedik, a testét a lábad hátsó részéhez nyomva, leföldel téged a Földhöz, segít neked legyökereztetni a bőség- és alkímia tudatosság e hatalmas új hullámát, [segít] behozni a harmadik dimenziós, fizikai, anyagi életedbe. Tartsd meg ezt itt mélyen be- és kilélegezve, és megengedve az energiáknak, hogy megtegyék, amit tenniük kell.

Soltec nagyúr most egy rendkívüli mályvaszínű-rózsaszínű geometriai fénylabdát manifesztál. Ez platinaszínben játszó energiával van feltöltve, és a szívcsakrádhoz irányítja ezt [a fénylabdát], éppen a szívcsakrád külsejénél lebeg. Miközben ott lebeg, megnyitja a Hatodik Dimenzió és különösen a Hatodik Univerzum szakrális dimenzionális kapuit, és azt akarom, hogy képzeld most el a folyékony szeretet áradását beömleni a szívcsakrádba, ezen a szakrális geometriai energialabdán keresztül, átjárva szíved magját és legmélyét, és aztán érezd, ahogy lefelé mozog a gerinceden, és [behatol] a Nap Csakrádba.

Szekhmet Istennő most hadd engedje el a kezedet, és eltávolodik tőled, és látod Ekhnatont közeledni hozzád. Ahogy megáll előtted, a jobb kezét közvetlenül a Nap Csakrád feletti energiamezőbe helyezi, és százhuszonkét szakrális energiaimpulzus vetül most a Nap Csakrádba, előkészítve azokat a fény-mezőket, amelyekre azért lesz szükséged, hogy befogadd azokat az új csakrákat, amelyek 2009. februárjában jöttek le.

Lélegezz be mélyen, lélegezz ki teljesen. Lazíts. Csak hadd áramoljanak az energiák, és most azon a folyékony szereteten keresztül, amelyet Soltec nagyúr hozott be, megnyitjuk az energiát, hogy a Te energiáid összekapcsolódjanak a megszentelt alpakákkal. Egyenként mindegyikőtök kapcsolódni fog egy-egy alpakához a bolygón – egy alpaka minden egyes résztvevő Fénymunkáshoz. Ez a különleges kapcsolat közted és e között a teremtmény között meg fog növekedni erejében, és eljön az idő, amikor találkozni fogsz ezzel a lénnyel vagy a saját fizikai formájában, mint földi teremtménnyel, vagy a meditációdban, vagy talán azon a napon, amikor átlépsz a másik oldalra, ez a teremtmény fog várni téged. A kommunikáció e telepatikus rendszere megteremtődött a kettőtök között, [és] biztosítani fogja a folyékony szeretet késztetéséből származó kommunikációt. Ez a teremtmény segíteni fog a folyékony szeretet áramlásának fenntartásában, így a cselekedeteid, a gondolataid, és a szándékaid a szeretet által motiválttá válnak; más szavakkal a jólét tudatosság [által motiválttá].

Az alpakák az oroszlánok segítségével egy huszonkét hónapos időtartamra fenntartják ezt a rácsot, ami elegendő időt ad az emberiségnek arra, hogy teljesen magába igya a kívánt energiákat. Ez a felgyorsított folyamat a Ti legmagasabb javatokat szolgálja, valójában ti magatok kértétek ezt.

Azt akarom, hogy képzeljétek el e teremtmények nagy, csokoládé szemét, az alpakákét, nézzetek a szemükbe. Lássátok a szemükben a gyengédséget és a szeretetet, és érezzétek a belőlük jövő bátorítást. Biztosítanak benneteket, hogy az a kozmikus és szoláris szeretet, amelyet behoztok most a szívetekbe, elegendő energia és erő lesz ahhoz, hogy lássátok keresztülmenni magatokat a változásokon, hogy biztosítsák, hogy a szegénység-tudatosság régi paradigmás sebei eltörlődnek.

Vegyetek még egy mély lélegzetet, teljesen kilélegezve, és a testetek összes izmát ellazítva. Amikor Ekhnaton befejezi a szimbólumok beprogramozását a Nap Csakrátokba, néhányan közületek érzeteket érezhetnek a hátuk alsó részén, ez a szimbólumok energiája, ami ott fog elhelyezkedni.

Rá nagyúr és Hórusz nagyúr létrehoznak körülötted egy rendkívüli arany geometriai védőmezőt. Ez a védőmező fogja biztosítani, ebben a különleges vibrációban legyél, ezen intenzív és felgyorsított beavatások sorozatának időtartama alatt. Ez egyike a legfontosabb Arany Templom beavatási sorozatoknak, hiszen sok olyan tanítást hoz magával, amelyek meghatalmasítanak és felszabadítanak téged, [amelyek] feltárják a kvantum-világot és annak összes lehetőségét. Az általad kiérdemelt erő megerősít téged, felépíti az én-fogalmadat, az ön-becsülésedet és az ön-bizalmadat, amelyek a lehetőségek sok ajtaját fogják megnyitni számodra, így előrehaladhatsz az igazságodba, mint autentikus emberi lény, szenvedéllyel megélve célodat, napjaid döntő többségét örömteli, rezonáns lehetőségként megélve, hogy élettelinek érezd magad, és meg fogod tapasztalni az intenzív hála [érzetét] az élet ajándékaiért. És még a kihívással szembenézve is tudni fogod, hogy ajándék az előtted álló kihívás, és nem fogod magad a kétségbeesés mélyén találni, ahogy az a múltban megeshetett veled, nem, a Nap teljesen élő lesz a Te oldaladon. Nappal a szoláris fényből fogsz megélni, éjjel a kozmikus fényből, és minden rendben lesz a világodban. Ez drágáim a valaha eljött legnagyobb változás a hiedelemrendszerek rácsaiban, és mi tökéletesen megbízunk azon képességetekben, hogy teljes felelősségetek felvállalásával megváltoztassátok az emberiség jövőjét, hiszen isteni jogotok az új föld jómódban, bőségben élő alkimistájának lennetek.

Azt akarom, hogy tegyétek most a kezeteket a szívcsakrátokra, köszönetet mondva Thornak és Gregnek, Damarának és Mayának, és mindazoknak a fénylényeknek, akik kapcsolatba kerültek veletek. Tudd, hogy az Egység Istennők, Guinevierre, Mária Magdolna és Jezabel a közeledben állnak. Tudd, hogy az Egyiptomi Istennők és az összes Nap Istennő veled vannak, hogy mindegyikőtöket előkészítsenek a szoláris szeretet fényének visszatérésére.

Csatlakozz rá a Nap Csakrádra, az éppen most benned lévő fény leghatalmasabb forrására, hiszen ez alkalommal az energia a szavakon túl árad keresztül. Húzd ki belőle a teremtő inspirációdat. Húzd ki az olyan életre irányuló akaratodat és vágyadat, melyben hígítatlanul éled az életedet ebből a csakrából, és keresztülmész a lehetőségek most téged váró csodálatos ablakain. Fogjátok fel ezt az arany lehetőséget, szeretteim. Ragadjátok meg az összes előnyét. Ha van benned bármilyen sajnálkozás, hogy a múltban elmulasztottál egy lehetőséget, most bepótolhatod, megteheted azt, annak részévé válva, és így szolgálva a Föld Anyát, és minden a szegénység által nyomorgatott lelket a bolygótokon. Ünnepeljünk hát együtt, ünnepeljünk közülünk külön-külön és együtt mindenkit, a testben és a nem testben lévő lényeket, egyesítsük eggyé fény és szereteterőinket, és váljunk számottevő erővé, olyan erővé, melyet nem állít meg, nem gátol és nem old fel a szegénység és áldozat-tudatosság semmiféle formája. Teljes erőnkben mellettetek állunk, a teljes energiában és a folyékony szeretet áramlásában. Üzletre gondolunk, és ha Te is ugyanerre gondolsz, akkor jöjj velünk. Az idő most. Ami most van előtted, az soha nem fog újra jönni. Felkészítettünk téged erre az időre, jöjj hát velünk, örvendezz, ünnepelj, táncolj, és éld az életet a végsőkig.

Szeretteink, körülbelül hetvenkét órát fog igénybe venni, hogy ez az energia legyökerezzen a fizikai tested szerkezetében és a fizikai életedben. Létfontosságú, hogy leföldelt maradj, így ez az energia felhasználható a fizikai életedben, és ez az, amiért a kvantum tantra alkímiájának tanításai annyira életbevágóan fontosak, csakúgy, mint a szent tűz aktiválása – a szexuális erődé. Hiszen a szexuális központjaidban lévő energia tart téged leföldelve. Használd ezt a fényt, hogy megnyisd az éteriben lévő ajtókat, hogy bejöjjenek a fizikaiba. A szexuális energiád leföldel a Földhöz, öleld át hát a gyökér- és a szexcsakrádat, és hadd vezessenek el a tüzed fényébe.

Veletek maradunk e 8:8:8 ünneplés időtartama alatt, hiszen ez igazán a legcsodálatosabb és legerőteljesebb ünneplés. A 8:8:8 energia elhozza a Krisztus energia kitűnő takaróját, hogy átöleljen mindannyiótokat. Ez a takaró a bőség kódjainak olyan egyedi szövete, amely képes beivódni a DNS-edbe, ami be fog szűrődni a tested molekuláiba és atomjaiba. Könnyű megváltoztatni az elméteket szeretteim, egyszerű döntés. Kezdetben nehéz ez, de ahogy gyakoroljátok, a mesterévé váltok. A kulcs az ismétlés. Örvendezzen hát a Krisztus bennetek fennhangon, az oroszlánok bömböljenek bennetek, bömböljenek fennhangon, és Szekhmet „romboló” energiája semmisítse meg a szegénység összes régi paradigmás rácsát, felszabadítva benneteket, hogy olyan sikeres és gazdag lények legyetek, amilyennek megteremtettek benneteket.

Engedd meg magadnak, hogy megérezd a most hozzád érkező bőséget a szeretet hatalmán keresztül, a szeretés és a szeretve levés hatalmán keresztül. Érezd a szívedből kisugárzó örömöt, amikor úgy tekintesz az életre, mint olyan lehetőségre, hogy mindazzá válj, amit valaha is elképzeltél, és még többé. Bízz a sok láthatatlan karban, melyek megtartanak téged, és keresztülvisznek ezen az időszakon. Mindig emlékezz rá, hogy mélységesen szeretünk, támogatunk, védünk és kalauzolunk téged, és hogy egyetlen pillanat sincs, amikor egyedül lennél, hiszen mi mind egyek vagyunk, és mindig, minden módon veled vagyunk. Éljetek békében drágáim, [hiszen] ez is isteni jogotok, és élvezzétek az általatok választott utazást, hiszen ugyanúgy egyedi ez, mint az összes általatok választott inkarnáció.

Én vagyok Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohanja, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...