Kuthumi-Agrippa Mester - Az Arany Templom Tanításai 1

Michelle Eloff (09.12.29) - Kuthumi - Agrippa Mester: Az Arany Templom Tanításai 1

Forrás: lightweaver
Fordította: Borsos Árpád

Az Arany Templom Tanításai
Első Csatornázás

Kuthumi
Michelle Eloff által csatornázva ©

Johannesburg, Dél-Afrika,
2009.12.29

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.


Kuthumi-Agrippa vagyok és a Szeretet és Bölcsesség sugarain érkezem, hogy üdvözöljelek mindannyiótokat ebből az alkalomból és elhozzam nektek az átalakulás, a gyógyulás, a bizakodás és legfőképpen az igazság áldásait.

Valamennyien azért jöttetek össze jelenleg, mert elképesztő mennyiségű energia van jelen abban a tisztulási folyamatban, ahogy átadjuk ezeket a tanításokat a csatornánkon, mint közvetítőn keresztül úgy, ahogy most is halljátok és azon az információn keresztül, amihez ő hozzájutott a maga ösvénye bejárásával. Minden ma este veletek megosztott információ lényegbevágó, része ezen lenyomatok kitisztítási folyamatának a DNS-etek rendszerén belül.

Amit már idáig megosztottunk veletek, az jelentős részét képezi annak, amit éppen most szeretnénk elővezetni a számotokra. Elsősorban az őseitek kapcsolódnak hozzátok, de nemcsak a DNS-etek rendszerén át, hanem a csakráitokon keresztül is. Minden csakra a tudatosság egy szintjét testesíti meg, ez a tudatosság pedig igazságot és illúziót is megtestesít és most önmagatokkal szembeni kötelességetek átrostálni a tudatosságnak ezeket a megtestesüléseit és eldönteni, hogy a számotokra mi az igazság és mi az illúzió!

Ez az egyik oka annak, hogy ez a csatorna azt kérdezte tőletek még a legelején, hogy felkészültetek-e annak a csomónak a kibogozására, ami hozzákötötte az összekuszálta az energiáitokat és a viszonyulásotokat azokhoz, akik előttetek jártak itt. Ha nem vagytok hajlandók brutálisan őszintén szembenézni önmagatokkal, akkor meghiúsítjátok a ma esti tanításunk célkitűzését és az időtöket és más erőforrásaitokat fecsérelitek el, ezért újból megkérdezem azt, amit ő, hajlandók vagytok-e megtenni azt, amibe ez kerül? Felkészültetek-e kézen fogni önmagatokat és feltárni azokat a magától értetődő, alapszintű programokat, melyek oda vezettek titeket, ahol most tartotok?

Meggyőződésből kell igent mondanotok magatoknak, mert amikor igen mondtok, akkor egy szerződést köttök a lelketekkel, a szellemetekkel és valamennyi felmenőtökkel. Ebben a szerződésben az áll, hogy hajlandók vagytok és felkészültetek megtenni minden személyes erőtöktől és képességetektől telhetőt annak érdekében, hogy átvilágítsátok a ködöt, hogy felfedjétek azt a kódot, aminek a lenyomata belétek sajtolódott.

Generációk óta a hagyományok vezényeltek, maroknyi csoportok hiedelmei és gondolkodásmódja vált az országokat irányító, uraló és manipuláló törvénnyé. Ha nem vagytok hajlandók elfogadni ezt a valóságot, akkor az eredetileg előrejelzettnél sokkal több a tennivaló és javaslom, hogy nyomban álljunk is neki! Ha képesek vagytok felismerni, hogy alapszintű programozásotok jelentős része hazugságon alapszik, félreértelmezésen és feltételezésen nyugszik, akkor jobban megértitek a saját viselkedéseteket.

Nos, hogy veletek kezdjük, meg kell értenetek, hogy amit a szüleitek vagy a nevelőitek vagy akárki is volt az, akinek a legnagyobb hatása volt rátok gyermekként és amit nektek információként átadtak, az azon alapult, amit nekik is úgy tanítottak. Ez egy rendkívül fontos lépés önmagatok megértéséhez, nagyobb tudatosság eléréséhez azokról a mélyebb igazságokról, melyek bennetek gyökereznek.

Vagyis akkor itt az első kérdésem felétek, amit most meg kell válaszolnotok és továbbra is válaszolnotok kell erre a kérdésre, amíg ezzel a mostani tárgykörrel foglalkozunk még a továbbiakban is. A kérdés pedig így hangzik, mi az, ami a családotok számára érték, amiben hisz és ami alapján él, és ami a számotokra nem érték, amivel nem értetek egyet és nem eszerint éltek?

Ez lehet valami roppant egyszerű dolog, nem kell bonyolultnak lennie. Például lehetne az, ha valamelyik vagy mindkét szülőtök nyomatékosítaná azt a tényt, hogy ha nem dolgoztok keményen, akkor nem érdemlitek meg azt a pénzt, ami a kényelmes élethez szükséges vagy legalábbis a túléléshez. Lehet, hogy azt mondták nektek, hogy ha nem végeztek el bizonyos magasabb iskolákat, főiskolát vagy egyetemet, akkor soha nem értek majd sokat. Néhányan nagyon vonzódtak ennél kreatívabb művészetek felé, de más irányú tanulmányok felé erőltették őket, ez pedig nagy mértékben befolyásolta azt a értékrendet, amit megtestesítenek, meg amit a szüleik megtestesítenek és azt az igazságot, ami a kettő között található.

Az a konfliktus, amit akkor tapasztaltok meg, amikor a hitelességet megtestesítő szereplők ellentmondanak a ti igaz természeteteknek, ilyenkor ez a konfliktus elerőtlenít, megbénít, megtéveszt és összezavar. Ez az egyik ok a sok közül, amiért az emberek nem járják a saját útjukat, nagyon fontos oka annak, amiért sok ember nem érzi magát eléggé meghatalmasodottnak ahhoz, hogy megélje az igazságát és hogy szenvedélyesen élje az életét vagy hogy megérdemelné az életet, azt csinálva, amit a leginkább szenvedéllyel csinálna és biztos vagyok benne, hogy sokan közületek járnak ebben a cipőben.

Azok közületek, akik olyan környezetben nőttek fel, ahol folyamatosan olyan információval bombáztak, ami a hiányra, a szegénységre és az áldozati tudatosságra vonatkozott, ott mindenezek a témák és programok nagyban befolyásolták a viselkedéseteket annak a félelemnek az eredményeként, amit ezzel belétek neveltek.

Sok olyan ember van a világon, aki nem dolgozik napi tizennyolc órát, véres verejtéket és könnyeket ontva, mégis igen kényelmes életet érdemel ki. Sok olyan ember él a világon, aki igen sikeres vállalkozó, de soha nem járt semmilyen magasabb iskolába és valójában sok ezek közül a vállalkozók közül még az alapszintű oktatást sem fejezte be, mert semminek és értelmetlennek tekintette. Tény, hogy sok igen sikeres embernek a világon nem kell keményen dolgoznia vagy szuper intelligensnek lennie vagy szuper intelligenssé minősíttetnie magát, hogy lássuk, mennyire képzett.

A következő lépés most az lesz, hogy górcső alá vesszük az általatok hitelesnek, elfogadottnak tekintett személyek viselkedését. Mármost ez egy igen fontos folyamat abban az értelemben, hogy megértsétek, ahogy az apró finom programok belétek nevelődnek és ez gyakran végigkíséri a viszonyotokat a szüleitekkel vagy a környezetetek elfogadott szereplőivel, akik a legnagyobb hatást gyakorolták rátok.

Ez az információ gyakran volt roppant ellentmondásos, tanúi lehettetek, amikor a szüleitek leplezetlen magatartást mutattak egymással szemben és ti érzékelni tudtátok a közöttük feszülő meg nem értést, lehet, hogy tanúi voltatok verbális, érzelmi, mentális vagy fizikai visszaéléseknek vagy talán ennek mind egyszerre és ezt ti igenis ugyanúgy magatokra is vettétek, de amit most szeretnék segíteni megértetni az az, hogyha a szüleitek vagy az elfogadott szereplők az életetekben működésképtelen kapcsolatokat éltettek és azt állították, hogy ez egy családon belül így törvényszerű és helyes, ám amit megfigyelhettetek, az más volt, akkor polarizáció ment végbe.

Ez az, amikor elkezditek megkérdőjelezni az igazságot és kiiktatjátok és azt kezditek elhitetni magatokkal, hogy ilyen az élet sora vagy hogy a kapcsolatok így működnek. Drága szeretteim, a dolgok nem így működnek, térjünk vissza a kiindulási ponthoz, a szüleitekhez vagy akik a leginkább hatással voltak rátok, ahonnan is egyszerűen játsszuk végig, hogy mi volt az ő programozásuk, ami alapján most ti, mint felnőttek ugyanígy cselekszetek! Vagyis térjünk vissza a kapcsolatokhoz, amennyiben az egy megtévesztő környezet volt és egyik szülő sem tett erőfeszítést ennek orvoslására, megváltoztatására vagy megszüntetésére, akkor nektek most magától értetődően van egy alapértelmezett válaszotok vagy reakciótok a magatok kapcsolatain belül. Néhányan felhozhatják, hogy hiszen természeteteknél fogva vonzódtok a rossz fiúkhoz vagy a rossz lányokhoz vagy hogy hajlamosak vagytok szakítani az olyan partnerekkel, akik nem támogatnak benneteket és a lista folytatható. Ezek miért következnek be? Egyszerűen azért, mert soha nem voltatok tanúi semmi olyannak, ami megváltoztatta volna a helyzetet, ezért elfogadtátok igazságként, a kapcsolatok valóságaként.

Most még gyorsan azon melegében hadd hozzak szóba egy másik jellegzetességet is! Ha olyan családban nőttetek fel, amit többé kevésbe jól működőnek tekinthetünk, a szüleitek rajongtak egymásért és elegendő anyagiak álltak rendelkezésre a kényelmes élethez, akkor joggal kérdezhetitek meg tőlem, hogy az isten szerelmére Kuthumi-Agrippa, ez meg akkor hogyan jön össze, ez rám nem alkalmazható, nem tűnök olyannak, mint aki meg tud tartani egy kapcsolatot vagy képtelen vagyok pénzügyi bőséget előidézni az életemben, az ilyen esetekben tovább kell keresgélnetek, ilyenkor biztosak lehettek benne, hogy további ősök egy jelentős többségének a lenyomata az, ami benneteket motivál. Ezt most azoknak szántam, akik nem tudták magukat az eredeti leírásomhoz hasonlítani.

Most pedig nézzük, hogy miként változtatja meg valaki a lenyomatot egy családi szerkezeten belül, különösen, ha senkitől nem látta, hogy ezt hogyan kell csinálni! Azért nem találtátok ki vagy tudtátok, hogy miként kell megváltoztatni, mert ahogy korábban is mondtam, a szüleitek soha nem tettek ilyesmit.

Márpedig a hagyományok és a kultúra szintén létfontosságú szerepet játszik ebben, különösen, ha vallásos családban nevelkedtetek. Nem mutogatunk ujjal semmilyen vallásra, inkább kifejezetten azt szeretnénk mondani, hogy sok olyan kultúra létezik, ahol vallásos alapon úgy gondolják, hogy nem engedélyezett a válás a partnertől, hogy tisztelnetek és becsülnötök kell a társatokat, különösen, ha nők vagytok, akkor mélységesen meg kell hajolnotok előtte és elfogadni bármit, amit a torkotokon le akarnak nyomni, függetlenül attól, hogy az emberséges vagy sem. Nos, most vegyünk egy kalap alá minden kulturális és vallásos befolyást, ami megakadályozta megoldások megtalálását és tanítását, átadását a részetekre!

Tovább fejtegetve ezt, mivel az egyes emberek soha nem voltak tanúi átalakító vagy megváltoztató történéseknek, egyszerűen azért maradnak továbbra is gyalázkodó helyzetekben, mert az apjuk és az anyjuk is így tett. Ha ti is ilyen helyzetben találjátok magatokat és ha vannak gyermekeitek, akkor ragyogó lehetőségetek nyílik arra, hogy adjatok valamit a gyermekeiteknek, amit ti sosem kaptatok meg, ez pedig az a lehetőség, hogy első alkalommal mutassátok meg, hogy egy elfogadhatatlan viselkedést ti, az anyjukként vagy apjukként vagy gondviselőjükként nem fogadtok el, elutasítjátok a megtévesztést. A gyerekek látni fogják, hogy mennyi bátorság, eltökéltség és kitartás szükséges ahhoz, hogy nemet mondjatok, átlépjetek egy határt és azt fenn is tartsátok és azután vagy meggyógyítjátok a kapcsolatot közös megbeszéléssel vagy bármilyen szóba jöhető más átalakító és gyógyító jellegzetességgel vagy teljes mértékben kiléptek belőle. Néhány esetben, azaz tulajdonképpen a legtöbb esetben jobb a gyerekeknek, ha a szülők különválnak.

Sok ember ismeri el, hogy a gyerekek miatt marad egy kapcsolatban egy egész életidőn át, de hogy az isten csudájába képes bárki az Isten vagy Istennő nevében azt elvárni, hogy a fény vagy a szeretet egy lénye bennmaradjon egy ilyen helyzetben a saját gyermeke érdekében? Miféle életnek teszitek ki ezzel a gyermekeiteket? Miféle életnek voltatok ti kitéve, ha olyan családból származtok, ahol a szülők ezt a mottót ismételgették? Ez nemcsak szomorú, de tényleg teljesen nevetséges is és egyáltalán semmi értelme.

A gyerekek érzékenységének a szintje miatt mondom el, hogy mennyire romboló ez a számukra. Minden gyermek (beleértve titeket is, amikor még gyermekek voltatok) lelki, szellemi beállítottságú, ilyenkor nagyon érzékenyek vagytok a finom energiákra, melyek végig és a legszorosabban jelen vannak az emberek között és újból mondom, az emberek szabályainak ellentmondó viselkedés és cselekvés azonnal bizalmatlanságot fejleszt ki az élettel szemben. A másik mód, ahogy ez lejátszódik az, amikor hallod vagy látod a szüleid bánatát és megkérdezed tőlük, hogy mi a baj és aztán nem mondanak semmit, miért? Mivel ez nem olyan valami, amit egy gyermeknek kell elmondani vagy mert a gyermeknek nincs meg az intelligenciája vagy az érettsége, hogy megértse a felnőtt dilemmáinak, témáinak és traumáinak az összetettségét, mert elfelejtik, hogy ezek éppen a gyermekkorban gyökereznek, a családi környezetben, a kultúrában, a hagyományokban és azokban a törvényekben, melyek a társadalmat kormányozzák.

Amikor gyermekként fordultok valakihez, akit szerettek és ő megtagadja a lehetőséget és a jogot, hogy magyarázatot kapjatok, akkor lekapcsolódtok, úgy érzitek, hogy képtelenek vagytok megoldani a helyzetet, úgy érzitek, mintha gúzsba lenne kötve a kezetek, mintha nem tudnátok valaminek a végére járni, amikor pedig érzékeltétek - nem hallottátok vagy láttátok - egy szülő bánatát és feltettétek ugyanazt a kérdést és azt a választ kaptátok, hogy nincs semmi baj, akkor az lerombolta a kapcsolódásotokat az intuíciótokhoz és ezért olyan fontos az ősökre vonatkozó gyógyítás és az a folyamat, amit most adunk át nektek annak érdekében, hogy újra kapcsolódjatok az intuíciótokhoz.

Megismételem, hogy amikor megtagadták tőletek az igazságot, akkor gyermekként elutasítottátok az intuíciót, azután megkérdőjeleztétek a saját érzékelő képességeteket/érzékenységeteket, vagyis ezzel vette kezdetét, szeretteim és így állandósult, ezért ha vannak gyermekeitek vagy unokáitok, unokahúgaitok vagy unokaöcséitek vagy felelősek vagytok gyermekekért, akkor soha ne tagadjátok meg isten adta jogukat az igazság megismerésére!

Ez nem azt jelenti, hogy a gondjaitok súlyát a gyerekekre terheljétek, hanem mindössze annyit kell tennetek, hogy bevalljátok a gondjaitok létezését, hogy elismeritek a szomorúságotokat, az aggodalmatokat, a félelemeteket vagy a fájdalmatokat, ez meghittséget és biztonságot teremt a gyermek számára, mivel a gyermek tudja, hogy őszinték vagytok vele és ettől a kapcsolatotok megerősödik vele. Biztosítsátok arról ezt a gyermeket vagy gyermekeket, hogy bár szomorúságot vagy félelmet éreztek, sőt, akár egyenesen őrületet, azért a megoldás megtalálásán fáradoztok és hogyha ők bármiképpen a segítségetekre lehetnek, akkor bízniuk kell abban, hogy ezt kérni fogjátok, de azt azért tudassátok velük, hogy tevékenyen tesztek is valamit a megoldásért.

A modern világ gyermekei messze érzékenyebbek, sokkal jobban lelki-szellemi beállítottságúak és összeszedettebbek, mint a régebbi korok gyermekei, nem azért, mintha bármiben is jobbak lennének nálatok, hanem egyszerűen azért, mert a jelen idővonal energiái sokkal kifinomultabbak és ezeknek a lelkeknek is vannak személyes szerződéseik a szolgálatra, hogy elvezessék sok barátjukat, a családjukat és teljesen idegeneket is az én és az élet igazságai megélésének, érzékelésének, szeretetének és felfedezésének új világaiba.

Ez egy másik oka annak, amiért új korotok fiatalabb nemzedékei annyira komolyan sérülékenyek, drog függők és sok más romboló minta ezért jobban elterjedt, mint bármikor, mivel a sérülések nemcsak érzelmi, mentális vagy pszichikai szinten vannak jelen, hanem komoly pszichés és spirituális sérülések is jelentkeznek, ezért ezek a lelkek a végletekig polarizáltak.

Remélem, odafigyeltek arra, amit mondok, mivel minden, amit nektek mondtam, része annak, amivel foglalkoznotok kell, szeretnénk, ha azt a folyamatot követnétek, ahol is leírjátok, hogy mire emlékeztek a gyermekkorotokból, azokra az idő pillanatokra, amikor esetleg csüggedtségnek, bánatnak voltatok a tanúi és semmit sem tehettetek és újból mondom, a csüggedtség különböző szintjei viszonylagosak. Ha valaki látja az anyukáját sírni egy eltört teáscsésze miatt, az annyira rémisztő lehet neki, mint amikor egy gyermek tanúja lesz annak, ahogy az apja az anyját veri, vagy akár fordítva és nem képes tenni ellene semmit. A tehetetlenségnek ez az érzése szétzúzza a szellem kreativitásának a velejét.

Azoknak mondom közületek, akik azt állítják, hogy az életük teljesen üres, hogy ez meglep, mert akkor emlékezzetek arra, hogy itt vagytok ezen a webináriumon, és akkor azon is csodálkozom, ha arra emlékeztek, hogy ma reggel vagy tegnap este fogat mostatok, szóval legyünk egy kicsit fajsúlyosabbak! Pontosan mennyire ürült ki az életetek? Attól a pillanattól kezdve, hogy először vettetek lélegzetet egész egy pillantással ezelőttig, vagy talán kettő másodpercnyire, ezek határozottan fajsúlyos időszakok és ezt először meg kell határoznotok!

Ez persze vonatkozik bárki másra is, akinek üres részek vannak az emlékezetében a gyermekkorára vonatkozóan, próbáljatok meg annyira visszanyúlni az időben, amennyire csak tudtok! Aztán ha fényképeket tudtok előszedni a gyermekkorotokból, melyek pont ezekre az időszakokra vonatkoznak vagy bármi mást, ami kapcsolatos ezekkel az időszakokkal, akkor kezdjétek ezekkel és ebben mutassatok találékonyságot! Adnék két járható utat is, az első szerint használjátok a fényképeket, nyúljatok vissza emlékezetes eseményekhez, apró csecsebecsékhez, játékokhoz, bármihez a gyermekkorotokból, ami beindíthatja az emlékezést, valamihez, amit meg tudtok ragadni és le tudjátok írni, hogy mi volt az érzésetek, amikor hozzányúltatok, vagy pedig, amikor a fényképet vagy a többi, általunk javasolt holmit nézegetitek és nem juttok semmiféle eredményre, akkor mindenekelőtt hívjátok Őrangyalotokat, majd szólítsátok teljesen uralt éneteket, idézzétek meg énetek minden polarizált aspektusának energiáit és amikor azt mondom, idézzétek meg, akkor kifejezetten azért használom ezt a szót, mert amikor megidéztek, akkor energiát vontok be magatokba, amikor felelevenítetek valamit, akkor magatok köré, a környezetetekbe húztok valamit, felidézve szólítotok valamit, hogy legyen veletek. Ez nagyon fontos.

Mielőtt belevágnátok ebbe a folyamatba, javasoljuk, hogy hozzatok létre egy teret, amiben biztonságban érzitek magatokat, ahol védelmet alakítotok ki, biztosítsátok, hogy tiszta, rendes és takaros legyen! Hozzatok bele virágot, égessetek gyertyát, füstölőt vagy illatos olajokat, fürdessétek le a testeteket, mielőtt nekiállnátok a folyamatnak, vegyetek sós fürdőt vagy használjatok illatos só kristályokat! Mialatt a testeteket áztatjátok, folyamatosan ismételgessétek, hogy lemossátok a mindennapok összes régi negatív energiáját a testetekről! Csináljátok ezt rituálisan, s ha egyszer már felkészítettétek a testeteket és előkészítettétek a tereteket, akkor gondoskodjatok róla, hogy ne zavarja meg senki! Üljetek le kényelmesen, kezdjétek el az idézést és lazítsatok és engedjétek, hogy bármi megtörténjen, nem számít, mennyire akarnátok is neki ellenállni!

Onnan fogjátok tudni, hogy ellenálltok, hogy felizgat ez a folyamat vagy hogy csüggedté váltok amiatt, hogy semmi sem történik, akár nyilallást vagy fájdalmat is érezhettek a testetekben, mélységes nyugtalanságot, ezek mind annak a jelei, hogy az egótok nem akar benne részt venni és ennél a pontnál szükséges keménynek lennetek, itt kell kitartónak mutatkozni és tovább menni és erre gondoltunk, amikor azt kérdeztük tőletek, hogy készen álltok-e megtenni azt, ami ahhoz szükséges, hogy eljussatok az igazságig, hogy a dolgok mélyére ássatok.

Nos, a pszichétek, a tudatalattitok és a tudatos énetek bizonyos területeire merészkedtek és ezzel kincs vadászatra fogtok indulni, igen, kincs vadászatra, mivel nemcsak azokról az emlékekről fogtok írogatni, melyek az előtérbe ugranak, hanem ha már mind leírtátok ezeket, akkor azokat a kincseket is vissza kell követelnetek, melyek rejtve maradtak a félelem, a traumák, a fájdalom és a bánat pillanataiban!

Sok olyan pillanat létezik, amikor az ember a legnagyobb félelmeit legyőzve elnyeri a legnagyobb kincseket és ajándékokat. Időtök legnagyobb részében bátor és erős meghatalmasodott énetek a tudatalatti árnyékában rejtőzködik. Vagyis amikor gyermekként éppen hogy magatokat adtátok és ezért bírálatban, ítélkezésben vagy dorgálásban volt részetek, akkor igazi énetek meghátrált, nektek pedig valahogy meg kellett védenetek, ahogy magatokat is és még ráadásul a hiteles tekintélyek, hatalmukat gyakorolva fölöttetek rátok mérték az úgynevezett Isten-félelmet is.

Ehhez képest már csak hab volt a tortán, amikor ki lettetek téve az iskolai környezetnek is, talán többen kerültetek napközi otthonos óvodába, bölcsődébe is, életetek sérülékeny időszakában kerültetek más dinamikák közé a veletek egyenrangúak, a tanáraitok és más nevelők részéről, ennél fogva az ő családi hagyományaik, kultúrájuk és hiedelemrendszerük rátok szabadult, amit ők is a felmenőiktől szereztek. Remélem, most már van fogalmatok róla, hogy mi minden volt hatással rátok, hogy mennyi minden rejtőzködött el belőletek és bízom benne, hogy ez segít belátnotok, hogy mitől olyan átkozottul nehéz meglelni a gondjaitok gyökerét, miért sikertelen sokszor önmagatok megértése, hiszen csak figyeljétek meg, hogy mi minden volt hatással rátok!

És ez még csak nem is tartalmazza azt a hírverést, ami szerint a mostani gyerekek is ki vannak téve annak, aminek ti voltatok, talán nem annyira, mint amennyire a ti generációtok, de minden azt a tényt igyekszik hangsúlyozni, hogy ha egy bizonyos módon viselkedsz, akkor a megfelelő válaszra számíthatsz, vagyis legyél ez, csináld azt és akkor majd valami mást tapasztalsz meg, de ez egy, az egész társadalomnak, nem pedig az egyes embereknek szóló koncepció és így fosztja meg hatalmától a nemzeteket a rendszer vagy inkább a kormányzati mechanizmus. A bizonyítékok egy másik szintje mindannyiótok számára az lehet, ahogy a társadalmatokat igen komolyan félrevezették, de már most abban a helyzetben vagytok, hogy változást idézzetek elő, mivel most már legalább azzal az iránnyal tisztában vagytok, hogy merre vessétek a tekinteteteket.

Mialatt most ezzel a folyamattal vagytok elfoglalva, azt javaslom, hogy meg ne álljatok, ha már egyszer itt ültök fél órája és abszolúte semmi többre nem tudtok visszaemlékezni és nézd Kuthumi-Agrippa, megcsináltam a házi feladatot, később majd csatlakozom hozzád, ez ennyire nem egyszerű és ennyire egyszerűen nem fogtok leakadni a horogról! Emlékeztetek rá, hogy ez még csak a kezdet, és tényleg elindítottuk már ezt a folyamatot ezzel a csatornával kezdeti eredményekkel, ő maga megdöbbent, hogy mennyire gyorsan érkeztek a látomások és mennyire egyszerűen adódtak a megoldások, de türelem kell hozzá és kitartás.

Hozzájuttatjátok magatokat egy különleges könyvhöz, bár tudatában vagyunk annak, hogy Michelle szerint neki öt ilyen van és nektek is lehet öt, ha ennyit akartok, de kezdetnek csupán egyet javaslunk és ez a könyv a gyermekkori emlékeken alapszik vagy ezeket tartalmazza, akár emlékeztek ilyesmire, akár nem, ez most tulajdonképpen nem számít. Bízom benn, hogy mindenkinek ismerős az a kreatív művészeti ág, hogy 'berakó album'! Igen, pontosan ezt szeretném, ha tennétek, kérem, hogy indítsatok el egy projektet és szeretném, ha csinálnátok egy ilyen könyvet, olyan szépet, amilyet csak tudtok és nem számít, hogy a gyermekkorotok mennyire ördögi lehetett. Ez, drága szeretteim, egy szerelmi ügy, a magatok iránti szerelem, működés közben. Használjatok bármit, amihez hozzáfértek, bármit és bárkit a szépség, a meghatalmasodás képviseletében és az összes tetszőleges minőséget, amit szeretnétek megtestesíteni, minden olyan minőséget, ami elrejtőzött előletek. Ez fölöttébb katartikus és felszabadító folyamat, egyszerűen azért, mert ily módon arra veszitek rá az egótokat, hogy azt higgye, hogy valami mást tesztek, mert ez egy kreatív energia, viszont a ti szándékotok ennek a könyvnek a létrehozása, de valami gyönyörűséges, szeretetteli módon és ez az energia, ez a teremtő erő és ez a szerető energia átfolyik rajtatok, áthalad rajtatok és önműködően elkezd információt ontani a számotokra.

Lehet, hogy annál a pontnál, ahol elkezdtek írni, olyan korúnak tudjátok elképzelni magatokat, ami feledésbe merült és játéknak tekintitek majd, mintha három évesek volnátok vagy hat évesek, és három évesen mit szeretnétek létrehozni a könyvetekben? A tenyeretekkel mázolnátok vagy az ujjatokkal festegetnétek vagy éppen agyag sütit készítenétek? Esetleg meghívnátok a barátnőiteket egy teára vagy egy cowboy – indián játékra, ha fiúk vagytok? Hadd jöjjön ez magától, legyetek kreatívok és ne zavartassátok magatokat, ez a ti saját bejáratú szent könyvetek, ezért határok szóba sem jöhetnek, cenzúra kizárt, nincs felügyelet, ítélkezés és bírálat, csakis a sajátotok és ezekben a pillanatokban kell összekapni magatokat és hozzákezdeni az átalakításhoz!

Ez a projekt napokba, esetleg hetekbe telhet, vagy az is lehet, hogy akár hónapokig is elfoglalkoznátok vele, nem számít, de azt kérjük, hogy rendszeresen menjetek végig a könyveteken, mivel mennél több alkalommal csodáljátok meg azt a mesterművet, amit létrehoztatok, annál több szeretetet fogtok érezni, annál több pozitív energia áramlik át rajtatok, büszkeséget fogtok érezni és eredményességet és ekkor lesztek képesek mind több emléket felidézni tudatos énetekben és apró morzsákat és szilánkokat fogtok tudni hozzáadni a könyvetekhez.

Amikor már valóban megalkottátok ezt a könyvet és becsületesen és következetesen energiát fektettetek a létrehozásába, más szavakkal energiát fektettetek a saját gyógyulási folyamatotokba, akkor kezdjetek egy másik könyvet és ez a mostani énetek könyve. Ez a szent könyv fogja tartalmazni a reményeiteket, a kívánságaitokat, az álmaitokat, a látomásaitokat, a célkitűzéseiteket.

Vegyetek elő fényképeket magatokról, a hátuljukra írjátok fel a neveteket, írjátok rá, amit létre szeretnétek hozni, ha kell, jelen időben írjátok rá! Ragasszátok a könyvbe a fotókat, írjatok pozitív szavakat köréjük, tegyetek hozzájuk képeket, matricákat és mindenféle kelléket, amit egy ilyen berakós könyvbe szokás, ami valójában igen szép!

Kombinálnotok kell majd a munkálkodásotok során felmerülő kreatív energiát, mivel a kreatív energia a Szent Grál forrásából fakad, a Szent Anyától, a tevékenység cselekedete pedig a férfias energia és ha csak írtok, akkor a fejetekben maradtok. Ennek a könyvnek a megalkotása gyönyörűen belehelyez benneteket a meditáció folyamatába, a meditáció egyetlen kizárólagosan nőies formájába, a meditációba a teremtésen keresztül. El fogtok ámulni, hogy a dolgok mennyire szabadon elkezdenek áradni, ha egyszer elkapjátok ezt a ritmust, ezért hangsúlyozzuk ennyire következetesen, hogy járjatok el így.

Tartalékoljatok egy kis időt hetente minden napközben, vagy reggel, vagy délután, vagy este, amikor teljesen ennek a folyamatnak szentelitek magatokat! Ha nem vagytok hajlandók megtenni ezt, akkor ne is várjátok az életeteket megváltoztató eredményeket!

Ebben a könyvben, amit magatokról alkottok meg az ’itt és most’-ban, szeretném, ha belevennétek a céljaitokat és a látomásaitokat, ami nagyon fontos. Példának okáért, mondjuk szeretnétek egy megbízható járművet, vagy biztos munkát vagy elfoglaltságot, ami tényleg illik a szenvedélyetekhez vagy például ha leadnátok pár kilót, bármilyen történet lehet ez, használjatok szavakat a megerősítéshez és erősítsétek meg, hogy ez a szándékotok, a kívánságotok és aztán ez bekövetkezik.

Amikor ezt az elfoglaltságot gyakoroljátok, fontos, hogy pozitív gondolkodási keretek közt maradjatok, ezért ne vitatkozzatok hevesen másokkal vagy a gyereketekkel vagy egy barátotokkal vagy a tejes emberrel, hogy azután leüljetek és megpróbáljatok a könyveteken dolgozni. Aztán majd javasoljuk a harmadik számú könyvet, ami a harag kiadásának az irománya lesz és ezt majd olyan színessé és kreatívvá teszitek, amilyenné akarjátok, szóval tessék, még két könyv és megvan az öt.

Nos, mielőtt befejezném ezt a közvetítést, hadd ismételjem meg, mennyire fontos, hogy teljesítsétek ezt a folyamatot és belevegyetek mindent, amit javasoltunk és legfőképpen legyetek kitartók! Ne teremtsetek öntudatlanul konfliktust az életetekben azzal, hogy eltekintetek a munkától azért, mert Kuthumi-Agrippa azt mondta, hogy ha rossz kedvem van, akkor nem szabad dolgoznom a projektemen!

Valamennyien hozzáhangolódtok most egy különleges lényhez, aki (egy pillanat türelmet), Quan Yin úrnő van jelen és egy másik lény csatlakozik hozzá, aki Tatiyana -ként ismert. Tatiyana a tündérek Királynője és Quan Yin a Sárkányok egyik Királynője, ő maga nem sárkány, gyorsan tegyük hozzá!

Néhányotok jobban fog reagálni a tündér energiákra, a számotokra Tatiyana Királynő jelöli ki a segítőiteket, másoknak a sárkány energiákra van szüksége és azonnal érezni fogjátok, vajon ez a tündér vagy a sárkány energia. Az egyik jele annak, ha a sárkány energia van veletek, ha hőséget éreztek a testetekben, ha szitakötők látogatnak meg titeket [angol szó szerint 'sárkány szárny'], sárkányokról láttok képeket, halljátok a sárkány szót, szinkronicitás jelenik meg ekörül és ugyanez alkalmazható a tündér királyságra is, a tündérek királyságát a pillangók, lepkék jelképezik. Vagyis legyetek figyelmesek, tartsátok nyitva a szíveteket, az elméteket és mindenekelőtt ne feledjétek, hogy olyan padlásra vagy pincébe merészkedtek, ahová sok éve senki nem tette be a lábát, talán évtizedek óta. Vagyis készüljetek fel rá, hogy bepiszkoljátok a kezeteket, hogy pókhálósak lesztek, de ez mind lemosható, de ti hoztátok ezt a döntést és drága szeretteim, mi pedig leszállítjuk nektek és azt kérjük, hogy foglalkozzatok a szóban forgó feladattal, hogy hajtsátok végre ezt a kreatív projektet, ami nemcsak hogy kielégít benneteket bizonyos szinten, de a meditáció megváltozott állapotába is visz, ami ahhoz szükséges, hogy elérjétek énetek tudatalatti részeit és bízzatok benne, hogy minden, ami átfolyik rajtatok, az a test beszéde hozzátok, ekkor a sejtjeitek DNS-e kommunikál veletek.

A hozzátok rendelt őrzők (tündérek vagy sárkányok) Őrangyalotok és Védő Angyalaitok segítségével telepatikusan nyomra vezetnek benneteket, ezért ha valami az eszetekbe jut, ami olyan, mintha valami a kékségből pattanna elő, akkor szenteljetek neki figyelmet, minden ilyesminek, mert az általunk átadott folyamat beavat titeket a telepatikus kötelékek erősítésébe, a családotok, a lélek és spirituális családotok láthatatlan tagjaival, mint ahogy leszármazási ágatok azon tagjaival is, akik megvilágosodtak, akik ismerték az igazságot, akik szintén kiálltak a családjukkal szemben és bírálat érte őket, a család minden fekete bárányával, tudjátok, hogy vérvonalatok ezen tagjai mellettetek állnak (hívhatjátok őket a saját tépőzáras, levakarhatatlan nyuszitoknak, akik nem távoznak, amíg a feladat nincs kész.)

Amikor igent mondotok a kérdésünkre, akkor mindenki, aki beleegyezett, hogy segíteni fog nektek, ezt komolyan vette és minden erejétől telhetőt el fog követni, hogy segítsen válaszokat találni, de kettőn áll a vásár, helyesebben annyin, ahány segítőtök van. Vagyis nektek is meg kell tennetek a magatok részét, magatokért teszitek, és azért veszitek elő a rejtett dolgokat a múltból, hogy megváltoztassátok a jövőt. Szórakozzatok jól, drága szeretteim, fordítsatok hátat a félelemnek! Tudjátok, hogy nincs olyan pillanat, amikor egyedül maradnátok ezzel a folyamattal szemben! Ha vannak olyanok, akikkel együtt foglalkoznátok ezzel a folyamattal, tegyétek így, ha eléggé bíztok egymásban, támogassátok egymást, ha [viszont] szívesebben teszitek egyedül, akkor minden láthatatlan segítő ott lesz, mivel mi mind egyek vagyunk és veletek vagyunk mindig és mindenképp.

Érkezzen meg minden válasz, amelyeket kerestek, kreativitásotok hatalmas erején keresztül, vessen fényt az igazságra, irányítson benneteket autentikus énetek és felszabadult lelketek ösvényére!

Kuthumi-Agrippa vagyok, a Szoláris Arkangyalok Királya, szeretettel üdvözöllek és megáldalak benneteket. Adonai.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. május 3 Fordíto...