Kuthumi - Különleges Üzenet - Élő Webinárium

Michelle Eloff (09.04.26) - Különleges Üzenet - Élő Webinárium


Fordította: Borsos Árpád

Michelle Eloff által csatornázva ©

Johannesburg, Dél-Afrika
2009.04.26

Forrás: thelightweaver

Az anyaghoz tartozó hanganyag letöltési linkje(Szigeti Antal hangjával):

http://www.mediafire.com/file/gm6dod65xz533n3/Kuthumi+k%C3%BCl%C3%B6nleges+%C3%BCzenete+2009.+%C3%A1prilis+26-%C3%A1n.mp3

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel, és ez hasonló folyamatot indít el benned is. Ez nem teljesen ugyanaz, mintha ott lennél a csatornázott Mester jelenlétében, ugyanakkor a hatása éppen annyira erőteljes.
Ne aggódj a channelling résztvevőinek megadott időpontokkal kapcsolatban. Te is hasonló utat jársz majd be isteni tervednek, időzítésednek és célodnak megfelelően.

Előző rész:

Mária Magdolna: 4:24 - Tizenkettedik Tűz Kapu Aktiválás 2009. április 17

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-424-tizenkettedik-tuz.html?m=0

___________________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal, és elhozzam számotokra a harmónia, az igazság, az egyensúly és a békesség áldásait. Üdvözlet szeretteim!

És a szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, örvendezünk, amiért tudjuk, hogy minden jelenlévő azért jött ma össze, hogy a következő tizenkettő–tizennyolc hétben megérkező alapvetően új tudatossági hullám születésénél jelen legyen. Ezen időszak alatt azok közületek, akik most világszerte összegyűltek, kapcsolatokat fognak elkezdeni kialakítani bolygószerte, és ezek a most kialakuló kapcsolatok azt a célt szolgálják, hogy biztosítsák bizonyos párhuzamos közvetítések átvitelét, és abban a pillanatban, amikor a közvetítés megérkezik, az energia egy másik szintje kap lángra. Ennek izzása kitisztítja az utat, ami elvezet személyes sorsotok következő szintjére és ez lesz az, amikor sokan fogják megtapasztalni azokat a változásokat, aminek a bekövetkezésén sok-sok hónapja és talán néhányan már több éve munkálkodtok.

2012-vel nem azt mondom, hogy a világotok a végéhez közeledett, ez egy korszak vége volt és az új tudatosság megszületéséé, ami erőre kapott és valamennyiőtöket arra ösztönöz, hogy járjátok tovább a tudatosodás ösvényét és váljatok autentikussá; mindazok, akik ennek igazságában osztoznak, titeket egy ismerős szál köt össze, de nem béklyóként, hanem a fény családjának fonalaként.

Azért választottam ezt a bizonyos mai dátumot a találkozónkra, mert ez nagyon fontos időszak a Föld spirituális történetében. Olyan idő, amikor bizonyos kifinomult mechanizmust alkalmazva valamennyiőtöket elérhetünk, hogy elmondhassuk nektek, hogy ez a ti időtök. Azért hívtunk benneteket, mert ti vagytok azok a lelkek, akiknek célja van, ez a cél pedig az árapály megfordítása, új ösvény megteremtése, amit ti magatok kértetek és tudjátok, mit? Mivel ti ennek részesei vagytok bizonyos értelemben, ha úgy érzitek, hogy ez a hívás nektek szól, ha eltökéltséget éreztek, akkor álljatok neki, tegyétek azt, amiért jöttetek!

Ennek a kihívásnak, ami benneteket ösztönöz, része az, hogy bízzatok, és ez már önmagában egy beavatás. Megtanulni bízni önmagatokban a legfontosabb tapasztalatok egyike ezen az idővonalon, mert amikor bíztok és hisztek önmagatokban lényetek minden szálával, akkor teljesen összhangba kerültök az Isten Tudatossággal, mivel ilyenkor a fény tiszta és fényes csatornái vagytok, és mert ez a fény és tisztaság észrevehető. Most mondhatnánk azt is, hogy mivel emberi testben vagytok, ez nem érhető el, viszont vannak olyan aspektusaitok, melyek nem kötődnek az emberi testhez, de befolyásolják az emberi testet, és ezek elérhetik a tudatosság tiszta szintjeit, ami átszivároghat rajtatok, ezért mennél jobban ismeritek önmagatokat, annál jobban bízhattok és hihettek magatokban, annál egyszerűbb a közvetítést [be]fogadnotok és összeolvadnotok ezzel a részetekkel, nevezzük bár a Felsőbb Éneteknek, vagy aminek csak szeretnétek, de olvadjatok össze vele és fogadjátok [be] ezt a közvetítést, és csak annyit kell tennetek, hogy hisztek és bíztok önmagatokban!

Persze lesz sok más kihívás is, szeretteim, én, Kuthumi, azért teljesítem ezt a ráadás évet, mert foglalkoznom kellett sok csatornámmal a földi síkon. [Sok más változás is lesz, szeretteim, én Kuthumi, befejeztem a ráadás évet, mely során együtt dolgoztam sok közvetítőmmel a Föld bolygón.] A következő hét nap folyamán egy időre eltávozom, most rajtam a sor, hogy további beavatásokon essek át és a visszavonultságomnak ez az időszaka nagyon fontos, mert ekkor fognak az Istennők megérkezni, hogy a Tűz Kapuk tiszta, nyers energiáját munkára fogják. Ez Mária Magdolna, Mária Anya és a tűz szoláris vonala összes szent Istennője energiájának kombinációja.

Ez lángösvényt húz keresztül az emberiség alacsony tudatosságán, a kollektív tudatosságon, azaz a sűrűség ezen övezete átesik a Tűz Beavatáson, ahogy sokan közületek is. Ez a változás megnyilvánítja előttetek, hogy mi igaz és mi nem, ebben pedig az a nehézség, hogy tudjátok, mi a teendő, amikor szembesültök az igazsággal – követitek-e, vagy maradtok a régiesség komfort zónájában, ami olyan ismerős? Okkal mondom ezt, kedveseim, mert változások várhatók, melyek azzal szembesítenek benneteket, hogy az életetek gyökeresen megváltozik, ami nem szükségszerűen traumatikus változás abban az értelemben, hogy rossz dolgok történnének veletek, szóval készen álltok-e a megígért [új] életre? Készen álltok-e igazából akcióba lendülni, amire mindezidáig energetikailag készülődtetek?

Amikor az Istennők veletek dolgoznak az én visszavonultságom ideje alatt, azért én is ellenőrizlek benneteket időről időre, hogy úgy mondjam. Arra kell használnom ezt az időszakot, hogy a bölcsesség és szeretet további aspektusait idézzem meg, melyeket az emberiség már kész befogadni és ahogy erre én felkészültem, úgy ti is, bár benneteket óvnak még az Istennők gondos, értő kezei is.

St. Germain velem tart a visszavonultság időszakában és ebben az időszakban a Tűz Energiák intenzitásuk új szintjére emelkednek, ezért a Föld Anya Tűz Eleme szintén magasabb szintű rezgésre és vibrációra emelkedik és ezt a többi elem is követni fogja.

A Tűz elemmel dolgozni valójában a legingatagabb és legbonyolultabb munkát jelenti, ezért ha tényleg uraljátok a saját Tűz Elemeteket, akkor a maradék három elem már csak a hab a tortán.

A következő hat hét folyamán a Felsőbb Én tizenhárom új átjárója aktiválódik. És most kivétel nélkül mindenki jól figyelje a szavaimat – ezek az átjárók az agy olyan területeit járják át, melyeket eddig tudatosan még nem használtatok, ez, hogy úgy mondjam, felgyorsítja azt az ütemet, amivel fejleszteni tudjátok az agyatok ezen részeit, melyek kifejezetten a hatodik érzék észleléseihez kapcsolódnak, viszont túl fogtok lépni a hatodik érzéken egészen a tizenkettedik szintjéig, ami időbe fog telni, ez nem olyasmi, ami egyik napról a másikra következik be. A legfontosabb dolog, hogy hallgassatok magatokra, ezek az átjárók segítenek fejleszteni a bizalmat és hitet önmagatokban, amiről az imént beszéltem, tehát használjátok ki ennek minden előnyét!

Amikor valamennyien aktiváltátok ezeket az energiákat a fizikai testetekben, akkor hasonló trend érvényesül a Föld Anya testében is, és ezért sokkal fogékonyabb lesz az emberiség természetének napos oldalára. Sok-sok korszakon át a saját energiáit biztonságban tárolta lényének legmélyén, ahogy az emberi lények is. Most, hogy megnyitjuk az én és az énen túl elterülő tudatosság és éberség mélyebb szintjeit, új paradigmák tárulnak fel, nem azért, mintha korábban nem léteztek volna, és ez valami újdonság lenne, hanem egyszerűen mert már képesek vagytok érzékelni valamit, ami a tudatosság és éberség elmúlt szintjein túl létezett, és most az éberségnek ez az új szintje a lehetőségek teljesen új világát nyilvánítja meg, az élet megtapasztalásának más módjait, ami ráadásul az érzékelésben is változást idéz elő, ezért teljesen másként fogjátok kezelni ezeket a kihívásokat és helyzeteket.

Közületek sokan elsajátítottátok, hogy miként kapcsolódjatok le az anyagi valóság apró kis drámáiról, ami már önmagában is nyomós ok az ünneplésre. Abban a pillanatban, amikor képesek vagytok függetlenedni a drámától, képesek vagytok az életetek magasabb perspektívája/nézőpontja felé mozdulni, és ezáltal hasznosítani a kommunikáció, a közvetítés finomabb frekvenciáit, melyet csak nagyon ritkán ismernek fel olyanok, akik a mindennapi élet hétköznapi apróságainak csapdájába estek.

Ezért most azt kérjük mindannyiótoktól, hogy csukjátok be a szemeteket, és képzeljétek el az energiátokat összekapcsolódni azon nővéreitek és fivéreitek energiáival, akik az idő ezen pillanatában most világszerte összegyűltek.

Amikor ezek a fény szálak összekapcsolódnak, akkor az újrakapcsolódás és az új kapcsolatok gyönyörű mintázata alakul ki.

Képzeljétek el az összes ilyen szálat ragyogva fényleni, a sok különböző szín jelképezi a sok különböző energiát, melyet ti valamennyien egyesítetek és összeszőtök a szeretet, az igazság és a meghatalmasodás erőteljes szövedékét teremtve meg.

Érezzétek a testeteket ellazulni, és az energiátokat folyékonnyá válni! Nyissátok meg a koronacsakrátokat, hogy fogadhassátok az Univerzális Energiát, a szeretet végtelen forrását, ami mindig a rendelkezésetekre áll, amikor csak akarjátok. Engedjétek át ezt a folyamot az összes csakrátokon és engedjétek a testeteket finomabbá és még folyékonyabbá válni!

Most engedjétek el a folyékony energiátokat bármilyen irányba, amit választ, hogy összekösse ennek a csoportnak a lelkeit, akiket más korokból ismertek, akiket ebből az időből ismertek és erőteljes kapcsolat alakul ki köztetek és a szívetek mélyén a fény és az igazság szenvedélyes lángja izzik fel, a szent szövedék középpontjában és szeretném, ha belélegeznétek ezt a lángot az orrotokon keresztül és a kilélegzéskor lefelé nyomnátok ezt az energiát a gyökércsakrába.

Belégzéskor engedjétek a lángot belépni a Föld Anya testébe, és amikor kilélegeztek, húzzátok fel a Föld Anyából, fel a gerinc mentén és lélegezzétek ki a koronán át!

Amikor ennek a lángnak a fénye zuhatagszerűen alászáll körülöttetek, az energiája leválaszt benneteket mindarról, ami máig zavart, minden gátló tényezőről, és most szeretném, ha elképzelnétek folyékony fény-éneteket összeolvadni és eggyé válni az Atya/Anya Istennel, és ők is folyékonnyá válnak, és ez a folyékony energia egy szent mozzanatban együtt táncol, különleges geometriai mintákat teremtve, melyek mindegyike jelzéseket, üzeneteket és erőt hordoz.

És ezeknek a geometriai alakzatoknak és ábráknak az ereje belelüktet a folyékony forgatag atomjaiba, és ez válaszul belefolyik a Föld Anya testébe, aztán tovább az emberi korlátoltság, tudatlanság és félelem tudatosság sűrű óceánjába, és a tűz átégeti a világ fátylait, mindenkinek, aki készen áll, lehetőséget biztosít, hogy meglássa a saját fényét, hogy visszaszerezze a szenvedély lángját, a fénynek azt a fáklyáját, ami megmutatja az irányt az igazságotokhoz és a sorsotokhoz.

Mialatt ti továbbhaladtok ebben a folyékony közegben, én, Kuthumi, egy arany és egy sárga lángot helyezek a szívcsakrátokba – bölcsességem és szeretetem jelképeként és annak a szeretetnek a jelképeként, amit valamennyiőtök iránt érzek, amit az Atya/Anya Isten iránt érzek és a szolgálatom iránt érzek, hogy segíthetek megszabadulni minden világ lelkeinek.

Ezek a lángok segítenek nektek telepatikus kapcsolatban maradni azzal a birodalommal, ahol egy ideig tartózkodni fogok. Időnként távolinak tűnhetek majd, de ezek a lángok most eggyé válnak ezzel a folyadékkal, feltöltenek benneteket szeretettel és bölcsességgel, amiből teremtettetek, amit kiérdemeltetek és amit használnotok kell annak érdekében, hogy biztosak legyetek benne, hogy az irány, amelyet követtek, az igazi sorsotok felé vezet.

Szeretteim, itt az ideje, hogy a Fénymunkások összejöjjenek és közösségeket alkossanak, ahogy az történik is a modern világ technológiájának segítségével. Nem mindig szükséges vagy lehetséges, hogy a Fénymunkások fizikailag gyűljenek össze egy földrajzi helyen, ezen a módon felgyorsíthatjátok azt az ütemet, amivel egyesítitek a fényt és hatalmatok erejét, hogy fejlődjetek és társ-teremtsetek az új világban.

A Föld Anya egyre közelebb kerül nagy átalakulásának idejéhez, viszont a változás inkább a teste felszínén fog bekövetkezni, nem annyira a testén belül. Hozzávetőleg a 2018-tól 2020-ig terjedő idővonalon elkezdődik testében a belső átalakulás, ezért használjátok a változás mostani idejét a felkészülésre, ami annyiból áll, hogy egyesítitek a fény erőit, megosztjátok, amiben a legjobbak vagytok: a tudást, a tanácsokat, a látomásokat. Szolgáljátok egymást, mert ezzel Istent, az Istennőt és önmagatokat szolgáljátok!

Amikor egymást egyaránt látjátok tanítónak és tanítványnak, akkor fogjátok megérteni, hogy mitől olyan bámulatos az élet utazása. Amikor önmagatokra mások szemén keresztül tudtok nézni, ítélkezés és bírálat nélkül, és csak figyeltek, akkor kezditek észrevenni azokat a vonásokat magatokban, melyeket korábban nem ismertetek föl, és ekkor kezditek belátni és igazán megérteni, hogy azt választjátok, amihez vonzódtok és ezek java része most változóban van, úgy értem, amihez vonzódtok.

Mostantól Metatron nagyúr, Maitreya nagyúr és Melchizedek nagyúr egy csillag tetraéder energiát fog tartani a Föld Anya teste fölé a következő tizennyolc hétben, ez fogja bebiztosítani mindazt az új energiát, ami a külső változások eredményeként állt elő, a magasabb világokban végbemenő változások önműködően változást vonnak maguk után az alacsonyabb világokban, ha változás történik a Mennyben, akkor a Földön is és viszont.

Szeretteim, öleljétek magatokhoz az életet, fogadjátok el önmagatokat, álljatok meg most azonnal, és ebben a pillanatban adjatok hálát mindazért, amit tapasztaltok, és amit eddig tapasztaltatok! Nem mindig lehetséges, hogy meglássátok a megnyilvánulások hátterében húzódó célt, de amikor magatokhoz ölelitek, amikor bátran szembesültök vele, tovább nem menekültök, akkor kezdtek táncba, kezdtek úszni az árral, ami a figyelmeteket kéri. Fogadjátok el az életet, tegyétek a sajátotokká, ismerjétek meg, hogy mi a játékterv, találjátok ki, hogy melyek a kulcs-eszközök hozzá, hogy játszhassátok a földi játékot! Hogyan bántok a természettel? Hogyan egyesítitek a bolygó elemeinek energiáit a szeretettel, a többi királysággal, akik megosztják az életet veletek, mindezt hogyan egyesítitek magatokkal? Hogyan hasznosítjátok? Hol marad a tánc? Hol a szinkronicitás és hol az áramlás?

Tudjátok, ha abbahagyjátok a rohanást és megfigyelitek, hogy mi van az orrotok előtt, ha tényleg megnézitek, akkor az elveszíti a hatalmát fölöttetek, mivel megtettétek az első legfontosabb lépést ahhoz, hogy megálljatok, és szembenézzetek a félelemmel. Azt veszitek észre, hogy valami odabenn megváltozott, és a támogatás vagy az irányítás vagy a tisztaság, amit annyira vártatok, hirtelen ott terem. Lehet, hogy nem azonnal veszitek észre, lehet, hogy azt sem tudjátok, hogyan történt, de hirtelen tényleg másként kezditek látni az életet és ez az, amiért valamennyien fáradoztok. Sokan közületek sok mindent elértek már, és most bizonyosan nem szabad feladni.

Mialatt ebben a folyékony állapotban vagytok, a Fény Tanácsa arra kért, hogy szóljak minden Fénymunkáshoz és emlékeztesselek titeket, hogy ha a fény erejévé, a változás erőteljes hullámává akartok válni, akkor együtt kell működnötök egymással. Ne versengjetek, hagyjátok abba egymás bírálatát, ne utasítsátok el egymást, jöjjetek össze, egyesítsétek az erőtöket, és akkor valóban számottevő erő lesztek, de ha a Fénymunkások egymást fenyegetik, akkor sajnálattal azt kell mondjam, hogy a sötétség vagy a negativitás erőt vett rajtatok. Működjetek együtt bölcsen, és meglátjátok, hogy miről beszélek!

Szeretteim, mielőtt befejezném a közvetítést, szeretném elismerni, hogy tudatában vagyunk annak az erőfeszítésnek, amit valamennyien a személyes gyógyulásotok és mások segítése terén kifejtetek, és amiért összegyűltök és azt kívánom, hogy ez megtöbbszörözve mindvégig tovább folyjék. Higgyétek el, a dolgok változnak, jobbá válnak, bízzatok az életetek folyamatában és a szívetekben!

Most vegyetek egy mély levegőt, kezdjétek visszahúzni az energiátokat a fizikai testbe, húzzátok vissza a tudatosságotokat az anyagba! Engedjétek meg a folyékony energiának, hogy veletek és körülöttetek maradjon!

Ezalatt a Maitreya nagyúr, Metatron nagyúr és Melchizedek nagyúr által aktivált energia bennetek és az energiamezőtökben is aktiválódik. Ez a csillag tetraéder automatikusan kapcsolódik a Föld Anya testének tetraéderéhez erre az időszakra.

Sok minden, sok elektromágneses történés fog aktiválódni. Sokan fogják azt tapasztalni, hogy az álom állapota zsúfoltabbá válik és ebben a mostani időszakban sokkal egyszerűbb lesz a kommunikáció a vezetőitekkel, akik első kézből észlelik majd ezt az energia áradatot, ti pedig észreveszitek majd, hogy ez mekkora különbség.

Bízom benne, hogy valamennyien továbbfejlődtök az igazi énetek és erőtök fényében. Bízunk benne, hogy kivétel nélkül valamennyien tovább terjesztitek az igazság fényét, legyen az bármilyen igazság – ha ez az igazság tartalmazza a fény esszenciáját és az Atya/Anya Isten mennyei szeretetét, akkor az biztosan igazság, függetlenül attól, hogy milyen szavakba öltöztetik, és ez azon fényszálak kiegyensúlyozott frekvenciája, amelyek átszövik a lelketeket, és aminek az elérését támogatni kívánjuk.

A harmónia az életben az, amit harmonikusnak éreztek, az egyensúly az, amit kiegyensúlyozottnak éreztek és a bőség is viszonylagos, attól függően, hogy hogyan határozzuk meg – lehet pozitív vagy negatív, ezért figyeljétek meg, hogy a harmónia mit jelent a számotokra, az egyensúly és a bőség mit jelent a számotokra, és ennek megfelelően cselekedjetek!

Szeretteim, a szívem a tiétek, és bár egy időre nem fogjátok hallani a hangomat, a jelenlétemet mindig érezni fogjátok.

Ünnepeljétek meg az Istennők jelenlétének megtapasztalását, mivel ez az első alkalom a Föld spirituális történetében, hogy az Istennők ezen a módon előtérbe kerülhetnek és eljuthatnak annyi nyitott szívhez, annyi kedves emberhez. Amikor valamennyien a mennyei változások katalizátorai lesztek és segítitek azokat lehorgonyozni a földön, amire az emberiség már készen áll, akkor gazdag jutalomban lesz részetek az önismeret alakjában, az ön-meghatalmasítás eszközeinek formájában és az egységhez vezető autentikus ösvények felfedezése révén.

Ösztönözzön benneteket az Atya/Anya Isten szeretete minden percben éjjel és nappal!

Legyen minden köztetek kialakuló kapcsolat és minden már meglévő kapocs kiegyensúlyozott, harmonikus, osztozzatok a bőségen egymás között!

Bízzatok a sok láthatatlan karban, melyek valamennyiőtöket szilárdan tartanak, tudjátok, hogy nincs olyan pillanat, amikor egyedül lennétek, mivel mi mind egyek vagyunk és veletek vagyunk mindig és minden módon, és tudjátok, hogy minden rendben van, és továbbra is rendben lesz a világotokban!

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohanja, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket. Adonai.

A soron következő Tűz Kapu:

Mária Magdolna: 5:5 - Tizenharmadik Tűz Kapu Aktiválás 2009. május 1

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-55-tizenharmadik-tuz.html?m=0

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Az éber Tudat Törvénye és a 8-14. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. május 3 Fordíto...